חידה #3

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif חידה #3 ../images/Emo36.gif

הנה עוד חידה יוצאת לדרך
בהצלחה ! ציטוט: Avoid public nudity, drugs, first degree murder... you know, the obvious. And most importantly, don´t sleep with your teacher. That never works out as well as you’d think it might. מקווה שזה לא קשה, והתמונה מצורפת.

LillipooT

New member
לא..

אם תגידי אז כולם ידעו ומי שידע את הציטוט ינצח. מבינה? תנסי לחפש את הציטוט..מממ...

היו לי רעיונות.......

אבל לא מצאתי..... זה מתסכל!! בהתחשב בעובדה שיש 5 עונות!!!

LillipooT

New member
זה יעזור ../images/Emo60.gif

אני חושבת.. עוד ציטוט מאותו פרק: This is getting ridiculous, Jen. It´s our busiest weekend -- he´s not only distracting the customers, but blocking the view. Talk to him, throw a net over him and drag him off, I don´t care, just get him away from my restaurant.

LillipooT

New member
עכשיו שאת יודעת..

זה הזמן לחפש! וקחי את הזמן..נראה לי את היחידה ששמת לב שיש חידה..מממ..

Piper

New member
חחח..גם אני שמתי לב ../images/Emo42.gif

אני פשוט לא יודעת ת´תשובה...אני חושבת

התיאשתי........

אני יודעת בדיוק מאיפה התמונה ואת הציטוט אני פשוט לא מוצאת... את הציטוט השני אני יודעת מי אמר למי ואיפה...אבל שוב לא מצאתי את הפרק...... חבל......

LillipooT

New member
אף אחד לא פתר ממש.

את יודעת בערך אבל החוקים הם שצריך את שם הפרק או המספר. אז מה נעשה?

me shehi

New member
זה קל לאללה, אבל סבבה...

התמונה היא מהפרק "טבח יום האוהבים" מהעונה השלישית (#314), כשהנרי מובהל לביה"ח אחרי שהתעלף באמצע המסעדה (ונתן לג´ן טבעת כתומה. אינפנטיל). הציטוט- פייסי נותן עצות לוויל קרודסקי חברו משכבר הימים לפני שוויל תופס רכבת חזרה... והציטוט השני (הרמז)- גייל לג´ן. גייל מדברת על הנרי ועל זה שהוא עומד עם השלט מחוץ למסעדה החדשה ועושה פדיחות. מתוק... אין לי מושג איזה מספר הפרק אבל קראו לו: "show me love". יום נעים, אני.

נכון.....

ידעתי את התמונה והציטוט השני ולא מצאתי את הפרק....... כל הכבוד!!

LillipooT

New member
*דינג* *דונג* ../images/Emo65.gif

יפה יפה ! השם שלך עוד דקה יופיע ברשימת הזוכים המאושרים!

למעלה