חידה #1

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif חידה #1 ../images/Emo36.gif

אז ככה... כמו שבקשתם - גם אנחנו נעשה את משחק החידות
מדי פעם, אני אציג לפניכם תמונה + ציטוט מפרק ששודר (!!) בארץ.
התמונה והציטוט לא חייבים להיות מאותו פרק ואף לא מאותה עונה. חובה לענות על שני חלקי החידון. מי שיודע רק מאיפה לקוחה התמונה - שלא יגיד. חבל. ככה הוא ימסור את התשובה לאחרים. תגששו במוחיכם ותחפשו את התשובה לשני החלקים..
והנה חידה #1 יוצאת לדרך. כל הקודם זוכה
ותזכרו - צריל לדעת את שם או את מספר הפרק! לא את התאור שלו! בהצלחה
התמונה מצורפת, והנה הציטוט: You got me, We did it. All day, all night. Twenty-four seven. Were you aware that there are at least thirty-eight known differing sexual positions? And forty-two if you’re flexible enough.
השתדלתי לא לעשות את כל כך קשה אבל אני לא בטוחה..תנסו!

Dawson girl

New member
אני יודעת!!!!!!

התמונה היא מהפרק הראשון של העונה- THE BOSTONIANS והציטוט הוא מהפרק הראשון של העונה הרביעית- COMING HOME לא קשה בכלל..... תמשיכי עם זה, זה נחמד!!!! צ´או נעמי

LillipooT

New member
*דינג* *דונג* ../images/Emo65.gif

and we have a winner! יפה יפה..כן אני מודעת לעובדה שזה היה קל..זאת הייתה הכוונה..לא רציתי להפחיד אתכם על הפעם הראשונה. אז ככה - את מקבלת:
נקודה אחת על יד השם שלך - כי הצלחת!
גביע ובו כתוב:"מעריצה אמיתית של דוסון קריק" .. וכמובן -
חיבוק חם ואוהב ממני

LillipooT

New member
הוספתי את שמך

ללוח החדש שצרפתי - לוח החידות
כל פעם שמישהו יענה על החידה - שמו יופיע שם יחד עם התשובה. בבקשה אל תוסיפו לשם הודעות - הם ימחקו. אבל ללוח מספרי האי סי קיו - כדאי שתוסיפו הודעות

Dawson girl

New member
תודה! תודה!

היי לי, ממצב? סופסוף אני זוכה במשהו שקשור לסדרה.... עד עכשיו לא היה לי מזל. תודה רבה!!!! שימי עוד חידה.... בבקשה!

Piper

New member
לא../images/Emo42.gif

לא כדי שהחידה תהיה שבועית ,אבל אני אף פעם לא אענה על החידות כי אפילו אם אני אדע את התשובה(מאילו פרקים שני הדברים) אני לא יודעת לא שמות ולא מספרים...חבל..אבל לא נורא..

LillipooT

New member
זה מה שחשבתי !

ואת תמיד יכולה להסתכל באתרים ולחפש את השמות של הפרקים!

Piper

New member
אממ..../images/Emo42.gif

לחפש באתרים את השמות? איפה? נגיד אני נכנסת לאתר..עכשיו מה? ת´אמת לא נראה לי שהיה.."השמות של הפרקים"
אבל אם אני אמצא כזה אתר..תהיו בטוחים שאני אענה..כי תמונות אני יודעת..למשל התמונה שהייתה בחידה הראשונה (שכבר ענו עליה אז אני לא מגלה כלום...) זו ג´ואי ודוסון! הוא נראה כמו ילד קטן לידה..

אוףףףףףףףףףףף

זה לא פייר!! גם אני ידעתי את התשובה (זה היה ממש קל!!) :*) אל תעשי את זה שבועי,תעשי כל 3 ימים!!! ו פייפר אם את יודעת באיזה סיטואציה נאמר הציטוט את יכולה ללכת לאתר הרשמי ולחפש בכלמני פרקים,את בטח יודעת אם זה בהתחלה אות בסוף של העונה וזה...

Luthien

New member
חחחח....באמת, מישהו פעם זכה

במשהו שקשור לסידרה? זכיתי פעמיים בחידה של דוסון קריק בחידות השבועיות של ערוץ 3, בפעם הראשונה קיבלתי חולמה בצבע תכלת שבצד כתוה עליה "dawson´s creek" והיא הייתה ענקית עליי......אז כתבתי להם אי מייל שאמרתי שזה לא פייר והכל (אני שובבה) וקיבלתי כובע טמבל בצבע כחול כהה שכתוב עליו בתכלת "dawson´s creek" בפעם השניה זכיתי בסתם תיק של ערוץ 3

למעלה