תודה רבה גם לך
• •°• Gil The King •°• New member 3/5/04 #129 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo170.gif אני שי! אני מקווה שתשתלבי
M MooMooSheep New member 3/5/04 #132 אני חייבת לציין...../images/Emo80.gif../images/Emo169.gif יש לך טעם טוב בבנים: ג'וני, אורלנדו, ויגו, גיל ... *זאת הכבש מפורום דוליז, אם את לא מזהה*
אני חייבת לציין...../images/Emo80.gif../images/Emo169.gif יש לך טעם טוב בבנים: ג'וני, אורלנדו, ויגו, גיל ... *זאת הכבש מפורום דוליז, אם את לא מזהה*
• •°• Gil The King •°• New member 3/5/04 #133 חחחח...../images/Emo24.gif../images/Emo170.gif באמת לא זיהיתי חחחח... גיל איזה קרועה....
M MooMooSheep New member 4/5/04 #134 חח..מותק..../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif../images/Emo169.gif
° °•°PrinCesS°•° New member 5/5/04 #137 ברוכה הבאה../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif וואו כמה חדשות!! אני מקווה שבעקבות היחסית הרבה חומר שפרסמו על אורלנדו השבוע בראש1, יצטרפו עוד מעריצות
ברוכה הבאה../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif וואו כמה חדשות!! אני מקווה שבעקבות היחסית הרבה חומר שפרסמו על אורלנדו השבוע בראש1, יצטרפו עוד מעריצות
ת תצ1 New member 29/4/04 #41 תודה רבה!!!!!!!!! ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif אני כבר לא יכולה לחכות!!!!!!!! אוהבת המון!!!!
תודה רבה!!!!!!!!! ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif אני כבר לא יכולה לחכות!!!!!!!! אוהבת המון!!!!
° °•°PrinCesS°•° New member 29/4/04 #43 ...... לא הבאת לי את אורלנדו?????!!!! אבל זאת המתנה שביקשתי ממך!!!!!ואת אכזבת אותי!!!!!!!! אני רוצה אורלנדו עכשיו סתם!! נהנית?
...... לא הבאת לי את אורלנדו?????!!!! אבל זאת המתנה שביקשתי ממך!!!!!ואת אכזבת אותי!!!!!!!! אני רוצה אורלנדו עכשיו סתם!! נהנית?
ת תצ1 New member 29/4/04 #48 אאניני (בקול מגמגגם) מצטערת! ../images/Emo4.gif באמת באמת שניסיתי..... אבל... הוא פשוט לא היה שם!
T ThisIsJustME New member 29/4/04 #44 ניצןןןןןןןןןן MY LOVE ברוכה השבה../images/Emo70.gif איזה כייף שחזזזזזזזזזזזזזזזזזרת
M Michal Bloom New member 29/4/04 #45 ניצ'נוש, מי פרשסססס../images/Emo65.gif ברוכה השווה!!!, ד"א: איפה היית?
ת תצ1 New member 29/4/04 #49 ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif הייתי באנגליה.. והיה הכי מדהים בעולם!!!!!!!1 (הפוסטרים העצומים של טרויה בדרכים מאוד הוסיפו לנוף הפסטורלי והיפיפה של אנגליה)
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif הייתי באנגליה.. והיה הכי מדהים בעולם!!!!!!!1 (הפוסטרים העצומים של טרויה בדרכים מאוד הוסיפו לנוף הפסטורלי והיפיפה של אנגליה)
י יסמין טרוגובוף New member 29/4/04 #52 ווווווווווווווווווואאאאאאאייייייייי ניצןןןןןןןןןן כל כך חסרת לי איזה כיף לך שהיית באנגליה ואני סולחת לך על שלא הבאת לנו את אורלנדו! ברוכה השבה
ווווווווווווווווווואאאאאאאייייייייי ניצןןןןןןןןןן כל כך חסרת לי איזה כיף לך שהיית באנגליה ואני סולחת לך על שלא הבאת לנו את אורלנדו! ברוכה השבה
ת תצ1 New member 29/4/04 #62 חחחדי די את מחמיאה לי פה עם כל האהבה הזאת!! (חולה עלייך) ועכשיו..... יש לי נושא מאוד חשוב להעלות!! מה זו החוצפה הזאצ שאין פסל של אורלנדו במוזיאון השעווה????? אנחנו צריכות לשלוח מכתב לאחראי או משהו כזה...
חחחדי די את מחמיאה לי פה עם כל האהבה הזאת!! (חולה עלייך) ועכשיו..... יש לי נושא מאוד חשוב להעלות!! מה זו החוצפה הזאצ שאין פסל של אורלנדו במוזיאון השעווה????? אנחנו צריכות לשלוח מכתב לאחראי או משהו כזה...
י יסמין טרוגובוף New member 30/4/04 #69 וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif את ממש צודקת!! כל כך צריך לשים שם פסל שלו!!
T ThisIsJustME New member 30/4/04 #72 אני איתכן בננות../images/Emo70.gif וככה זה יהיה צורה ראויה לשמה לסגוד לאליל שלנו :-}P