חדשות

Miss Kitty

New member
../images/Emo26.gifחדשות../images/Emo36.gif

אחרי שלא ראינו את כל ה-5 מופיעים ביחד, על אותה במה כבר 3 שנים, סוף סוף הגיע הזמן שכן נראה את זה. ב-4 באפריל, יהיה ערב מופע- 'מוטאון 45', והם יופיעו שם. (!!) גם בויז 2 מן יופיעו אם זה מעניין מישהי..
פאריס הודיעה כי היא רוצה ילד מניק, מתישהו בשנים הקרובות. "She says, "I do want to have a baby in the next couple of years."
לאיי ג'יי יש קעקוע חדש. תמונה. (מעל הצמיד)
קווין התארח הבוקר בתוכנית טלויזיה ודיבר על כל מיני דברים.. את הראיון תוכלו לקרוא בפוסט הזה. (צריך להירשם לפורום)

razurgansoni

New member
איזה תמונות שוות!!!

היום ראיתי את הקליפ avrebady בפעם הראשונה ואני פשוט לא מאמין כמה קליפ יכול להיות שווה!! אני חולה על הבק סטרייט בווווווווווייז! חבל שאין הרבה מעריצים בנים :(

razurgansoni

New member
כן...

נכון קליפ שוווווווווווה ! וגם show me the שחכתי זה קליף מצויין וגם the one בכלל כל הקליפים שלהם כל כך מושקעים!

BShenB

New member
חחח איזה חמוד אתהההה!!!../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

באמת חבל ש 98% מהמעריצים של הבקסטריט בויז הן בנות...ובקושי בנים... אבל אנחנו אוהבות אותם ובטוח שיש גם מעריצים בנים שבאמת יודעים להעריך מוזיקה טובה ואוהבים אותם
...זה באמת מחמם את הלב לראות כאן כל כך הרבה אנשים שמעריצים את חמשת המופלאים שלנו...!!! תודה לכם...!
מיום ליום אני נהיית יותר מאושרת להיות כאןןן!!!...
חולה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BShenB

New member
דייייייי איזה התרגשות אני מתעלפת../images/Emo70.gif

BShenB

New member
../images/Emo141.gifסתם שתדעו....../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

בראש1 יש תמונה של ניק ופאריס עושים חיים..חח רוקדים....וואי כפרה על החתיך המושלם הזה אני חולה עליווווו

Miss Kitty

New member
חחחחח

גיליתי שאחותי מטורפת היום..
היא קיבלה התקף קינאה וקישקשה על כל הפנים והגוף של פאריס
חשבתי שהיא כבר התגברה על ניק..

backstreet girl

New member
בקסטריט...............

איזה חדשות מעולות..... חחחחחחחחחחח........... אני מאושרת.......... אני מאושרת........ אני מאושרת........ אני מאושרת..........

backstreet girl

New member
לא ..........את לא בעניינים.......

עכשיו אני לא מאושרת..... עכשיו אני סופר מאושרת.......... אני סופר מאושרת אני סופר מאושרת אני סופר מאושרת אני סופר מאושרת

backstreet girl

New member
רגע שני....

מה אין חדשות מכריסטינה???? הם אמרו לה כבר שהם רוצים לעשות איתה דואט?

C honey

New member
שיתחדש...

איי-ג'יי.. ו
לניק ופאריס!! אבל אז הם יצטרכו להתמודד עם הדברים האלו:
, למשל.., ולא נראה לי שפאריס מסוגלת לזה... (או לפחות לגעת בקקי לא..) עזבו.., סתם היה בא לי לשים אייקונים שאני לא שמה בד"כ..,חח

למעלה