חג שמח

../images/Emo26.gif חג שמח ../images/Emo36.gif

מתכבדת להיות הראשונה שמברכת את כולכם/ן בברכת חג פסח שמח עם המון המון בריאות,אושר,שמחה,הצלחה ונחת
מאחלת שחרור נעים לנועם של איילת
,הילדונת המקסימה ששבתה את
י - המון בריאות ונחת להוריה הגאים והמאושרים
וכמו כן שחרור מהיר ונעים לבר ולמאי
מאחלת לכולכם ,ההורים המקסימים הרבה נחת ,חיים שלווים ומאושרים עם ילדים בריאים ושמחים
נ.ב קטן - לקרן משם - ברכת חג שמח גם לך מעבר לים -
ות לכל אחת ואחד (
) מילדייך המדהימים
ותמשיכי בעבודתך הברוכה (יחד עם גלי ,כמובן) חג שמח

ayelet i

New member
../images/Emo162.gif חג ../images/Emo157.gif שמח ../images/Emo155.gif !!!

מצטרפת לברכות של שירלי ורוצה לאחל לכולכם חג שמח ונפלא!
מאחלת לכולכם אושר, בריאות והנאה מרובה.
שיהיה לנו אביב נפלא!
** אמנם נועם לא תהיה איתנו בליל הסדר אבל עוד לפני החזרה לאכילת החמץ היא תבצע כהלכה את יציאת מצרים... (כל הפרטים שמורים במערכת כי אבא שלה פוחד לדבר...) ** מכל ה -

קרן משם

New member
חג שמייח לכולם../images/Emo24.gif

אמנם אני עושה "סדר" פסח....יחד עם הקהילה פה בעיר...(כ40 איש) חמי שמבשל והכל טוב ויפה... מה שלא יהיה ואך שלא יהיה זה רחוק מאוד מלהיות עם משפחתי!!!! הלואי שיכולתי להנות מהאוכל שאבא שלי עשה!! בכולופן משתדלת לראות את הדברים כפי שהם-עוד שבוע והדברים יחזרו לפורפורציות. מחכה ומצפה לעוד שנה שילדיי ישאלו את הקושיות! מאחלת לכולכככככככככככככככככככככככם מכל ה
חג שמח וכשר (למי שרוצה) שנדע רק נחת, בריאות ואושר כי לא צריך יותר מזה!! נ.ב קטן:
שירלי שציינת אותי בברכה אישית
חג שמח ומיוחד לך יקירה

חג שמח לכולם!!../images/Emo158.gif

מצטרפת לכל הברכות ומאחלת לכולם חג שמח!! לכל הפגפגים בפגייה שיצאו לחירות בקרוב...
לכל הפגפגים הגדולים שיזכרו לשיר טוב את "מה נשתנה" ושיגנבו ראשונים רת האפיקומן.
לכל ההורים המקסימים חופש נעים ותנוחו כי מגיע לכם אחרי העבודה הקשה כל השנה.
שנהנה כולנו מהפריחה האביבית !!
וכל ההורים שמעבר לים ובתפוצות חג שמח ושנזכה לראותכם "שנה הבאה בירושליים הקדושה"

../images/Emo65.gifחג אביב שמח לכולם../images/Emo142.gif

חג שמח לכל החברים והילדים , הפגים ואלו שלא. מאחלת לכולנו שיהיה חג מלא בכיף ושמחה , לא לבלוס יותר מדי כי אח"כ חודשים עד שהקילוגרמים יורדים מאיתנו (
). חופשה מהנה לכולם, תהנו מהילדים ועם הילדים שלכם , חופשת חג זה בדיוק הזמן המתאים לכך. מחכה כבר למפגש שלנו, להכיר את הפנים שמאחורי הכותבים. וקרן....כן כן כולם מברכים אותך אישית, כי כולם כ"כ מבינים את הקושי בלהיות רחוק מהמשפחה , בעיקר בחגים ומועדים, אז חג שמח לךיקרתי הרחוקה שולחת
ים ו
ות לך ולילדים שיגיעו אליכם עד מעבר לים , ו
אחת גם לבעלך ( מותר ? ) אז ברכה אחת לי לכולנו:- כל שנבקש לו יהי...

26יפעת

New member
חג שמח לכולם

הרבה חרוסת, קצת קנידלך ועוד פחות מצות! (הקלוריות...) שכל הפגפגים בפגיות יעשו יציאת מצרים ושכל השאר יגדלו, ישמינו ויגרמו לנו להשמין רק מנחת!

קרן פ

New member
חג שמח ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

המון אושר ובעיקר בריאות לכולנו, קרן

למעלה