ה-Set List של אתמול (6\26)...

AeroTom

New member
../images/Emo26.gifה-Set List של אתמול (6\26)...

June 26th, 2004 Hershey, PA Hershey Park Stadium Toys In The Attic Love In An Elevator Same Old Song And Dance The Other Side Cryin’ Roadrunner Jaded Back Back Train Shame Shame Shame Walkin’ the Dog Stop Messin’ Round Dream On Draw the Line Baby Please Don’t Go Mother Popcorn/Walk this way Sweet Emotion ===================== Livin’ on the Edge Train Kept A Rollin’
ההופעה התחילה באיחור ולכן סטיבן אמר לקהל אחרי WTW שהם צריכים לשלם 20,000$ לכל 10 דקות נוספות אחרי השעה 23:00 והוסיף: "Start passing the bag around..."
הלהקה הייתה מאוד נמרצת בין שיר שיר שזה כנראה בגלל השעה המאוחרת ובסופו של דבר הם סיימו ב-23:30 שזה 60,000$ קנס על החצי שעה עיכוב.לא ידוע אם הקהל באמת תרם את חלקו...
ב-Baby הייתה גרסה יותר ארוכה מהרגיל ובכלל ברוב השירים בהופעה אמרו שהם עשו גרסאות ארוכות יותר מהרגיל...
בסוף של Dream סטיבן הצביע לשמיים והיו כמה כוכבים נופלים (לא אפקטים).כנראה שאלוהים גם אוהב מאוד את Dream On...
אמרו שלפני Baby הם עשו חלק משיר חדש וסטיבן אמר- "Something off the next album" אולי זה משהו חדש או חדש\ישן שייכנס לאיזה אוסף או משהו כזה שיהיה ההוצאה הבאה שלהם... רק עוד 2 הופעות נשארו בארה"ב וגם נראה שה-Set list לא ממש תשתנה עם משהו דראסטי ותישאר כמו הפעמים האחרונות. לפחות אתמול Edge ו-Dog חזרו לרשימה ונראה מה יהיו ב-2 האחרונות לפני שהם טסים לארץ שמקבלת הכל בלי שום סיבה נראת לעין-יפן...

בינג

New member
תתחשב בזה שביפן ממש אוהבים

אותם, אני כבר ראיתי כמה הופעות משם, והקהל ממש מצטרף להופעה ולא עושה בעיות...(זריקות חפצים וכדומה...) נשמע הופעה נחמדה :)

AeroTom

New member
לא רק ביפן ממש אוהבים אותם...

אתה לא מבין את קונספירציית יפן. המניאקים האלה מקבלים הכל בלי שום סיבה נראית לעין (אני חושב שזה קשור איכשהוא ב-ברית של יפן וארה"ב אחרי שהשלימו מ-Pearl Harbor אבל לא ניכנס לזה עכשיו,זו קונספירציה שלמה). הם פשוט מקבלים הכל,ב-5 שנים האחרונות רק הלהקה ביקרה אותם כמה וכמה פעמים ומוציאים להם תמיד שם גם גרסאות שונות לאלבומים וכל מיני כאלה בעוד שאנחנו יושבים פה,אנשי "ארץ הקודש" שמחכים שהלהקה הקדושה הזאת תגיע לפחות לא אלינו אלא רק לאירופה הקרובה אפילו וגם זה כבר לא קורה... ימי היפנים הולכים וקרבים...חכו חכו.

hangman Jury

New member
אכן, ביפן מאוד אוהבים אותם

הפעם האחרונה שאירו' הופיעו ביפן זה נראה לי היה ב-2002.... אבל משום מה נראה לי שהיפנים כאלה יבשים בהופעות חח נראה לי ככה...

בינג

New member
למה?

תראה: כמה אנשים יש בארץ? נגיד 6 מיליון... כמה אנשים יש בכפר נידח ביפן שאירו יכולים ללכת לשם? 10 מיליון...רק תחשוב על האנשים! אני לא אומר שבאירופה אין להם מעריצים אבל אירוסמית' מקבלים הרבההה פידבק בהופעות ביפן, ובאירופה כנראה שפחות! יכול להיות שאירו לא אוהביפ להופיע במקומות כאלה...

SaintJohn

New member
אירו לא מסתבכים יותר מידי

איפה שאפשר לעשות כסף רציני - לשם הם הולכים. אם פה בארץ היו משוגעים על אירו ברמה ובכמויות כמו שביפן, אז הם היו מגיעים גם לפה כל שנתיים. אני ישר מתבאס כשאני חושב שדבר כזה לא קורה.

למעלה