ה-Set List של אתמול (6\18)

AeroTom

New member
../images/Emo26.gifה-Set List של אתמול (6\18)

May 18th, 2004 Edmonton, AB Rexall Place Toys In The Attic Love In An Elevator Mama Kin The Other Side Cryin' Roadrunner Jaded No More No More Back Back Train Stop Messin' Around Last Child What It Takes (
) Shame Shame Shame Dream On Draw The Line Baby Please Don't Go Walk This Way Sweet Emotion ===================== I Don't Want To Miss A Thing Train Kept A Rollin'
עוד שינויים ברשימה: Back in the saddle,Same old song & Livin' on the edge יוצאים החוצה. מחליפים אותם: Mama kin Last Child What it takes
הופעה ראשונה ב-Tour של בובו ל-What it takes. שניה ל-Mama kin.
פעם ראשונה ב-Tour הזה שיש יותר מ-2 שירים מ-Pump.
Back back train כפי שאפשר לראות נשאר ברשימה,אני אישית הייתי בטוח שזה יהיה חד-פעמי...טוב שטעיתי
עדיין מחכים לעוד שירים מ-בובו שיבוצעו לייב פעם ראשונה כמו: Eyesight to the blind You gotta move Im ready The Grind Jesus (למרות שלזה אין ממש סיכוי להיות בלייב
). אבל יש לי הרגשה ש-The Grind בהחלט צריך ויכנס בקרוב לרשימה גם...

בינג

New member
Back Back Train will get you home!

שיר נהדר! תודה על המידע
באמת אני מחכה כבר ל The Grind שיהיה בלייב... כמובן שגם I'm Ready ו You gotta move.... למרות שיש שירים שהגרסא המקורית יותר יפה..ויש שההיפך. למשל: את Train Kept A Rolling וMama Kin אטני הרבה יותר אוהב בלייב ונגיד Kiss Your Past Goodbye ו What It Takes אני הרבה יותר אוהב בגרסאת סטודיו...

למעלה