../images/Emo26.gifה-Set List הראשון ביפן (7\10)
כן כן,ההופעות ביפן החלו היום וכמובן מביאים למושחתים את כל הטוב שבעולם כמעט. והנה הרשימה של ההופעה הראשונה היום (ורק תנו לי להגיד- צ'י צ'ינג...) July 10th, 2004 Sapporo,Hokkaido,Japan Sapporo Dome Roadrunner Toys In The Attic Love In An Elevator Mama Kin The Other Side Cryin' The Grind (
) Jaded Back Back Train Stop Messin' Round Shame Shame Shame Never Loved A Girl Rag Doll Back In The Saddle Dream On Draw the Line Oh Well / Baby Please Don't Go Mother Popcorn Walk This Way Bass Solo / Sweet Emotion ===================== Livin' On The Edge Train Kept A Rollin'
כן כן,כבר על ההופעה הראשונה The Grind מבוצע בפעם הראשונה וכמו שהיה ברור מההתחלה נועם חייב לי עוד 50 ש"ח.אני רוצה אותם בשטר חדש ונקי או ב-2 שטרות של 20 ומטבע אחד של 10 שקל שיש עליו את האות L מאחורה ל-Loser...
אנשים לא מבינים-צריך לקחת בחשבון ולחשב היטב כל התערבות עם תומר קופר,האיש עם הקשרים והשחיתות בכל העולם. אבל כן ירבו ומה על You gotta move בהופעה הבאה?
7 שירים מ-בובו ברשימה! נהדר ללא ספק.
Toys מפנה את פתיחת ההופעה ל-Roadrunner שפתח את הופעת החצי-בובו הנהדרת הזאת.
22 שירים ברשימה.הכי ארוך ב-Tour הזה.
מי שלא חושב שהיפנים מושחתים רודפי בצע שירים את היד.אני רוצה לראות לראות מישהו שמרים!
מה נחמד ומה נעים לתומר יש עוד 50 שקלים... בואו נראה מה יהיו בהופעות הבאות ביפן.האם You gotta move גם ייכנס בפעם הראשונה? האם רשימת השירים תעלה ל-32 והיפנים יקבלו את כל השירים ב-בובו ברשימה? האם גם הגרסה היפנית של פאמפ וגרסת Nine lives עם דיסק הבונוס של box of fire יגיעו אלי גם? כל זאת נגלה בהמשך החודש... Stay Tuned!! וכן-הקאבר החדש על The Grind כבר בדרך והפעם לא יודע אם נועם מאוד יפרגן על זה...
כן כן,ההופעות ביפן החלו היום וכמובן מביאים למושחתים את כל הטוב שבעולם כמעט. והנה הרשימה של ההופעה הראשונה היום (ורק תנו לי להגיד- צ'י צ'ינג...) July 10th, 2004 Sapporo,Hokkaido,Japan Sapporo Dome Roadrunner Toys In The Attic Love In An Elevator Mama Kin The Other Side Cryin' The Grind (