הסבר ממה שאני יודע
רק לאקספלוררים (דואל בליידר, אייון וכול זה לא נחשבים) מרמה 70+ צריך לאסוף 20 דרופים של הדבר הזה, ואז הולכים לדבר עם המנהל עבודות של הסיגנוס, הוא נותן לך סקיל שמאפשר לך ללבוש ציוד 10 רמות מעליך. (נגיד מי שברמה 90, יוכל ללבוש כאוס זאקום שזה לרמה 100) אחרי זה יש עוד קווסט שצריך 10 דרופים, גם נדירים, ואז מקבלים את הסקיל של הסיגנוס ברמה 1 ואז עושים 4 איזה 4 קווסטים מעיקים שאין לי מושג מה עושים שם, בשביל שהסקיל יהיה "ממוקסס" (מסטר לבל 5) אני רוצה לעשות רק את ה-2 קווסטים הראשונים, רק שיהיה לי את הסקיל כי הוא מגניב D: גנב מקבל סקיל של פצצות רעל (סגול כזה) לא משהו חזק יותר מידי פירטים מקבלים סקיל שהם תוקפים עם כריש צהוב כזה, זה דיי חזק קוסמים מקבלים "פליימ-גיר" שזה גלגל שיניים (אלמנט אש) ששורף מפלצות, גם לא משהו חזק, אבל אחלה אנימציה. ולוחמים מקבלים את הסקיל הנחשק ביותר, סול סורד(?) שזה "יורה" חרבות על מפלצות, פוגע 4 פעמים ופשוט עוצמתי, ג'ניס בלי קול דאון, ככה אנשים מפרשים את הסקיל הזה.. ללוחמים הכי שווה לעשות את הסקיל, אם היה לי לוחם הייתי עושה את הסקיל הזה בכול מחיר. אבל אני לא לוחם, ולהיות בארנבים זה בין המשעממים.