ה"י 6.5.11

sapir aloud555

New member
מזל טוב!

עכשיו אתה יכול לבלות בMp3. ה"י 6.5 משתפת את אהבתי לקינו. הוא כ"כ מטומטם.

btekx

New member
חכה שהוא יגיע לרמה 20

ויכול לשנות לפטריה זומבי! (בפקודה CHANGE)

Guid

New member
קינו-קומיקס! ../images/Emo6.gif

או ווב-קינו...
גדול, אהבתי!

btekx

New member
תוכלי בבקשה לתרגם??

גם יש לי קינו (וגם קינו ירוק ככובע של קינו הכתום...), ואני לא מבין בשום מה הוא אומר...

מ י ל ר

New member
חחח גדול!

כן הקינו ממש מטומטם, פעם ראשונה ראיתי שסיוון רשמה לו לשנות צורה, זה היה ממש מצחיק D:

../images/Emo26.gifה"י 6.5.11../images/Emo36.gif

רמה 75.
לא תכננתי לעלות 4 רמות היום, אבל בג'סטרים זה פשוט קל מידי. אמנם לוקח קצת יותר זמן מהרגיל להרוג אותם, אבל זה ישתנה בקרוב. ובצורה מוזרה, הדמג' שלהם שווה לדמג' של חילזון.
איך היה לכם היום?

את קוסמת, אז הם באמת מורידים לך קצת../images/Emo118.gif

לי הם הורידו 80-100 ככה מהM ATT שלהם, לא שזה באמת מזיז, אבל בכל זאת

../images/Emo69.gifקיבלתי מיליארד ורבע DCים.

לאגים נוראיים! אני על 80% בערך ואין לי כוח להתעצבן מהלאגים, אני אשאיר את זה למחר.

מ י ל ר

New member
זה לא יאומן הבוסים האיזוריים האלה פשוט לא!

פשוט לא מפילים כלום!! קמצנים רצח.

מ י ל ר

New member
היום היה משהו משעשע

פגשתי דואל בלייד שהחליט שהוא עושה את הקווסט של האקספלורר בשביל לקבל את הסקיל של ה-KoC. שהוא תוקף היה את הבועה "ישראלים", כמובן שלא אמרתי לו שאני ישראלי, ניצלתי את זה שיהרוג גם ואולי יפול הדרופ. כמובן שזה לא קרה, אחרי שעה וחצי של חיפושים פרשתי לדוקים. אז עדיין יש לי רק דרופ אחד בודד שתופס לי סלוט בתיק.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|המממ אפשר פירוט?

על הקווסט הזה לסקילשנותן הסיגנוס? זה משנה באיזה רמה הסיגנוס כדי שאוכל לעשות את הקווסט? מה הסקיל שאני בתור באנדיט מקבלת? אני צריכה להיות ברמה מסויימת בשביל זה?0.ם הסברים מישהו?=[

מ י ל ר

New member
הסבר ממה שאני יודע

רק לאקספלוררים (דואל בליידר, אייון וכול זה לא נחשבים) מרמה 70+ צריך לאסוף 20 דרופים של הדבר הזה, ואז הולכים לדבר עם המנהל עבודות של הסיגנוס, הוא נותן לך סקיל שמאפשר לך ללבוש ציוד 10 רמות מעליך. (נגיד מי שברמה 90, יוכל ללבוש כאוס זאקום שזה לרמה 100) אחרי זה יש עוד קווסט שצריך 10 דרופים, גם נדירים, ואז מקבלים את הסקיל של הסיגנוס ברמה 1 ואז עושים 4 איזה 4 קווסטים מעיקים שאין לי מושג מה עושים שם, בשביל שהסקיל יהיה "ממוקסס" (מסטר לבל 5) אני רוצה לעשות רק את ה-2 קווסטים הראשונים, רק שיהיה לי את הסקיל כי הוא מגניב D: גנב מקבל סקיל של פצצות רעל (סגול כזה) לא משהו חזק יותר מידי פירטים מקבלים סקיל שהם תוקפים עם כריש צהוב כזה, זה דיי חזק קוסמים מקבלים "פליימ-גיר" שזה גלגל שיניים (אלמנט אש) ששורף מפלצות, גם לא משהו חזק, אבל אחלה אנימציה. ולוחמים מקבלים את הסקיל הנחשק ביותר, סול סורד(?) שזה "יורה" חרבות על מפלצות, פוגע 4 פעמים ופשוט עוצמתי, ג'ניס בלי קול דאון, ככה אנשים מפרשים את הסקיל הזה.. ללוחמים הכי שווה לעשות את הסקיל, אם היה לי לוחם הייתי עושה את הסקיל הזה בכול מחיר. אבל אני לא לוחם, ולהיות בארנבים זה בין המשעממים.

למעלה