התנתקות

SupermanZW

Well-known member
אתה טועה במספרים

מספר הערבים אזרחי ישראל הוא 1600000 ומספר עולי ברה"מ וחבר העמים בין 1989 ל2003 הוא 1400000, סך כל עולי ברה"מ וחבר העמים החיים בארץ הוא בערך 1700000 (כלומר יותר מכמות הערבים אזרחי ישראל), אם אתה סופר בנוסף לערבים אזרחי ישראל גם את הפלסטינאים מרצועת עזה והגדה המערבית (יחד 4000000) אז סך כל כמות הערבים בשטחי א"י כולל הרצועה והגדה הוא 5600000 (כלומר פי 3.3 ממספר עולי ברה"מ וחבר העמים, לא פי 4). מאפיה היא תופעה שקיימת בקרב כל העדות והעמים ולי יצא לראות מבחוץ דירה באשקלון שבה תלוי על המרפסת דגל רוסיה, סביר להניח שמתגוררים בה עולים מרוסיה.

יש אבדל ענק בין ערבי ג'נין לערבי

חיפה.. בחיפה רוב הערבים טובים לא פלא שבחיפה חיים היהודים וערבים דיי בשלום!

DeAth ScrEaM

New member
הממ..

לגבי מספרים אני לא יכולה להתווכח איתך כי אני פשוט לא יודעת מה נכון. אבל לגבי ה"מאפיה".. אולי אתה לא שם לב אבל בסוף חצי ישראל הולך מכות עם חצי ישראל אם לא יותר גרוע. ודגל? אני ראיתי יותר מפעם אחת. ובכלל התכוונתי ל"אני שונא ערבים כי בלה בלה בלה.." בדיוק ככה אומרים על הרוסים. ואגב.. אתה באמת שונא אותם או שלאתה פשוט מפחד מהם ומהפחד שכביכול הם מעוררים אצל אנשים מסויימים?

GallaxY

New member
אתה צריך ללמוד דבר חשוב בחיים האלו

והוא לעולם לא לעשות הכללות... "אני שונא ערבים..." מההתחלה ההודעה שלך נשמעת לא טוב... גם היטלר אמר "אני שונא יהודים..." מבין? אתה יכול להגיד, אני שונא את הערבים ש: במקרה הצורך ישחטו... וכו' וכו'.... תתנסח נכון, ואל תכליל... =\

SupermanZW

Well-known member
אתה מאוד אופטימי אך ללא הצדקה

תוך 30 שנה (דור אחד) ערביי ישראל יעברו במספרם את היהודים ולא תוך 4 דורות (120 שנה). אי אפשר להתנתק מערביי יפו, חיפה, נצרת, באר שבע, רבט, שפרעם, וכו' כי יש להם אזרחות ישראלית, הם יכולים לחיות באיזה מקום בארץ שמתחשק להם וגם אם תעביר את השטח עליו הם חיים לפלסטין הם יחזרו לישראל כי בישראל איכות חייהם גבוהה יותר משהיא יכולה להיות בפלסטין. ההתנתקות לא תעזור בכלל, זו בריחה ללא הסכם אשר הפלסטינאים מפרשים כחולשה וכניעה לטרור, בגלל ההתנתקות יהיו יותר פיגועים ואין סיכוי שההתנתקות תדחה את המלחמה הקרובה, כמו כן גם המלחמה הקרובה לא תסייע לנו בדבר כי אפילו אם ננצח לא תסכים מצרים לקבל אליה את הפלסטינאים מרצועת עזה וירדן לא תסכים לקבל אליה את הפלסטינאים מהגדה המערבית, כך שבמקרה הטוב נשיג רגיעה למספר שנים, במקרה הגרוע לא נשיג רגיעה לעולם ובכל פעם שהם יספיקו להתאושש מעט תהיה שוב מלחמה, ובמקרה הכי גרוע אנחנו עלולים להפסיד במלחמה ולהישאר בלי מדינה.

Kingeh

New member
אתה מגזים.

הפלסטינים עם כל המספרים שלהם אינם מסוגלים להחזיק צבא. הם לא ינצחו את הצבא שלנו. דבר נוסף הוא שהקרבה שלנו אליהם והנסיון שלנו ישיגו לנו מידע מודיעיני על פעולות "צבאיות" מכל סוג. חוץ מזה שלא יהיה מצב שנשאר בלי מדינה כי הפעם לא כמו בעבר יש לנו תמיכה מסוימת בעולם, והאום לא יתן לכזה דבר לקרות. ודבר אחרון, זה נכון שהמספרים שלהם יעברו את שלנו תוך דור אחד אולי אפילו פחות. אבל זה לא הופך אותנו לחלשים מהם.

SupermanZW

Well-known member
אני לא מגזים

ל4000000 בני אדם אין שום בעיה להחזיק צבא, להזכירך גם כשכמות היהודים בישראל היתה 600000 היה צבא, כמו כן 4000000 זה מספר מאוד קרוב ל5000000 מה שאומר שגודלו של הצבא הפלסטינאי צפוי להיות קרוב מאוד לגודלו של הישראלי אם מתעלמים מתופעת ההשתמטות בקרב הציבור הישראלי (קרוב ל50% מכל מחזור גיוס משתמט), ואם לא מתעלמים מתופעת ההשתמטות אז סביר מאוד שהצבא הפלסטינאי יהיה גדול יותר וחזק יותר מהצבא הישראלי כי תופעת ההשתמטות לא קיימת אצלם והם גם מאוד מיליטאנטים (הרבה יותר מאיתנו), במקרה כזה לא יוכל האו"ם לסייע לנו לשמור על המדינה אלא רק לעזור לחלק מהיהודים להיקלט כפליטים במדינות שונות בעולם.

Kingeh

New member
אני לא חושב כך בכלל

אם יהיה ויקום צבא פלסטיני, יקח שנים עד שיגיע לרמה של צבא ישראל. אני לא חושב שאני אחדש לך אם אני אגיד שצבא ישראל הוא בין החזקים בעולם ומשתכלל כל הזמן. הטכנולוגיה שלנו משתכללת עוד ועוד. למרות שהערבים אינם איזה אספסוף חסר מח, נכון לעכשיו המצב הטכנולוגי, אקונומי, סוציאלי ויכולתם המיליטאנטית שואפים לאפס. הם נכון לעכשיו המון זועם ולא צבא. ואני מאמין שאם יחתם הסכם כלשהו יהיה פיקוח על גידול הצבא שלהם. ודבר אחרון. אני מאמין שבמקרה ובאמת הם יקימו צבא, תופעת הפטריוטיזם תגדל במדינה ויהיו פחות משתמטים. אבל זו רק אמונתי.

SupermanZW

Well-known member
הלוואי שאני טועה

אם יקום צבא פלסטינאי לא יקחו לו הרבה שנים להגיע לרמה של צה"ל, כי הטכנולוגיה מתפתחת במהירות ומחירה יורד, כמו כן יכולתו של הצבא המצרי לבד כבר עולה על יכולתו של צה"ל (מנסים להסתיר מאיתנו את זה, אבל אם היה צה"ל צריך להילחם בצבא המצרי כיום היה מפסיד) ואתה שבוי עדיין במיתוס שצה"ל הצבא החזק בעולם. כאשר תקום מדינה פלסטינאית יקום גם צבא פלסטינאי, אז יהיה מצבנו חמור בהרבה משהוא היום, אבל השמאלנים כידוע מעדיפים לעצום עיניים ואריק שרון כנראה כבר יצא מדעתו והוא עושה שטויות בלי לחשוב.

GallaxY

New member
אתה מגדת עתידות?

או שאתה סתם אוהב לנחש מה יקרה בעתיד?... כשנגיע לגשר...... =\ *ואמן שלא נגיע אליו

S v e t k A

New member
אמממ...

מאיפה הבאת לעזאזל שהפיצויים הם 4000 דולר לכל איש עבור כל שנה שהם גרו בגוש קטיף. זה יוצא של8 אנשים שגרו 10 שנים בגוש בערך מליון דולר. ?!

אנטוליו

New member
אני חושב שלא היה צריך את כל ההצגה

הקיטשית הזאת. היינו חוסכים הרבה כסף וגם בושות. פשוט היה צריך להודיע שבתאריך זה וזה הצבא עוזב את הרצועה ומי שבוחר להישאר, יעשה זאת על אחריותו בלבד ועליו להתחיל להסתדר לבד עם השכנים החדשים. אני בטוח שהרוב היה מסתלק בלי שום הצגות "קורעות הלב". בדרום לבנון, בזמנו, הודיעו על הנסיגה בהתרעה של כמה שעות בלבד ולא הייתה שום נוכחות כתבי הטלוויזיה בכלל. בזמן מלחמת השחרור, ב-48, היה טיהור אתני גדול ומאות אלפים גורשו בברוטליות מבתיהם ללא שום פיצויים, ורובם ממשיכים לגור במחנות הפליטים עד עצם היום הזה, כולל בעזה. גם אז לא הייתה שום נוכחות של הטלוויזיה. אה, שכחתי, הם בסך הכל רק ערבים, נו, משהו נחות, איזה גזע של תתי אדם ופה הרי מדובר ביהודים, עם נבחר ועליון!

Kingeh

New member
אני מסכים עם התכנית

נכון, זה כואב וקשה ונורא לראות את המראות שלא נדבר על ממש לפנות את המתנחלים. וזה קשה לצאת מהבית כי אנשים שאתה לא מכיר פקדו עליך לעשות זאת. אבל הדרך שהמתנחלים מציגים את הפינוי היא פשוט נוראית ומבזה. מבזה אותם. להשוות את השואה, שלקחו יהודים ופינו אותם מהעולם רק כי שנאו אותם, לתוכנית שמפנה אותם מביתם, דואגת לפיצויים, עבודה ועוד בגלל שלא יתכן ש8000 איש שהם אפילו לא בלוק בחולון יעשו משהו בניגוד להחלטת המדינה. והאמת, התוצאות כרגע מאוד חיוביות. העולם סוף סוף נותן לנו קרדיט על משהו. עכשיו אם הטרור ימשיך יתנו לנו לגיטימציה לפעולות תגמול. וזה טוב.

../images/Emo45.gif

יא המתנחלים סתומים לגמרי=\ שופכים דלק,חומצה על השטורים... כ****** אימא שלהם! יש גבול לכל זה! הם על סף ייאוש אני מבינה אותם אבל לכל זה יש גבול!

Kingeh

New member
הם עושים את זה כי

הם ידרשו אחר כך פיצויים על נזק נפשי וכו אל תדאגי. הם איבדו את הרושם שהם עושים על אנשים. כמו שלראות ילד פלסטיני שותת דם בתקשורת לא עושה לי כלום. הרי ההורים שלו סחבו אותו לשדה הקרב ונתנו לו אבן או בקבוק מולוטוב... מה שהביא לכך שנהרג. לא מרגש אותי.

למעלה