השרשור של vantan

vantan

New member
'איכות ההנהגה' של שינוי היא פועל

יוצא של מבנה והרכב המפלגה המצחיקה הזאת. העובדה ששני הפלצנים וחבורת הלקקנים שלהם שמרו על שינוי כמועדון חברים מצומצם וסגור מנעה כניסה של ציבור חי ואיכותי למפלגה הזאת וגזרה עליה מיתה. למה הדבר דומה? לחברה קטנה המבוססת על נישואים בתוך המשפחה והקבוצה הקרובה אליה. כל טירון בגנטיקה יודע מה יקרה לחברה הזאת: היא תתנוון ויתפתחו בתוכה הפרעות חמורות הגורמות למומים, להתפתחות מחלות וליצירת דבילים. כך גם ה'הנהגה' הנוכחית בשינוי, שבאה בעקבות הפלצנים הקודמים, היא תופעה המבטאת ניוון חברתי ופוליטי. הם מזכירים את הדבילים שהתפתחו בחוגי האצולה האירופית המנוונת שהיתה כת חברתית סגורה שפחדה להיפתח לחברה הרחבה, או את חדלי האישים שצמחו בסביבת השליטים הקומוניסטיים באירופה דוגמת צ'אושסקו והונקר: חבורת לקקנים ומלחכי פנכה ששרתו בצייתנות את ה'מנהיגים' עד שהללו הפכו למפלצות מנוונות שצריך היה לסלק מהדרך. או אז התגלתה גם 'איכות' ממשיכיהם. האם מישהו מאמין שלוונטל, אילנר ודומיהם מסוגלים להנהיג משהו חי ודינאמי הסוחף המונים ל'מהפכה' כלשהי שהיא יותר מסערה בצלוחית? די לראות את ההתנהלות שלהם בשבועיים האחרונים ולשמוע את יבבותיהם על שלפיד ופורז עוזבים אותם ונסיונותיהם הפאתטיים לגרד ממדף כלשהו איזו 'אישיות' שתסכים 'להנהיג' אותם אל הקלפי.

אשרת

New member
../images/Emo26.gif השרשור של vantan

אתה מתבקש לשרשר לפה את כל ההודעות שאתה פותח כל דקה בערך. חבל להוריד לעמודים האחוריים שרשורים שהם עדין פעילים.

vantan

New member
מצחיק שאת פריצקי סילקו אך העריקים

של לפיד-פורז עדיין מככבים באתר שינוי כ'חברי הכנסת של שינוי' בכנסת ה-16. ולפיד עדיין נושא בתואר 'יו"ר האופוזיציה'.
http://www.shinui.org.il/site/members.asp

vantan

New member
כמה יעלו לנו ח"כי שינוי

עד סוף ימיהם? אחד כמו רשף חן, שלגי (מי זה, מה זה), או פולישוק-בלוך? הרבה הרבה מאות אלפים, אם לא מיליונים. כ"א מהם אוכל חינם כמו עשרה בחורי ישיבה.
אחד של שינוי שעף מהכנסת --- שווה

vantan

New member
למה את מקפחת את האחרים? תני לכ"א

שרשור משלו. גם לעצמך, אגב.

אשרת

New member
תגובה

כאשר אני ואחרים נפתח את כמות השרשורים שאתה פותח , אשקול את עצעתך בחיוב. עד אז, תרגיש מיוחד.

מסכימה עם כל מילה

בתור מצביעת שינוי לשעבר תגידו לי בבקשה מיהם שלושת חברי הכנסת הנכבדים רצאבי, ליבוביץ' ויאסינוב, איפה הם היו עד היום? מה הם עשו? מה מצדיק שנצביע להם עוד פעם? אולי אתם, בתור מי שמכירים את המפלגה טוב יותר (כך אני מתרשמת מחילופי הדברים בפורום הזה) יכולים להסביר לי איזו הצדקה יש להמשך הפעילות שלהם - שלהערכתי תהיה פעילות סרק - ומדוע שכל אבירי השלטון לא יחזירו את התקציבים שלהם, ושל המפלגה הוירטואלית, לקופת המדינה ששם יוכלו למצוא להם שימושים יותר חיוניים (אין ספק שלא חסר)

למעלה