השוליה 206

adi007

New member
../images/Emo58.gif206

פרק מעולה!! סוף סוף הבנות ניצחו, באמת הגיע הזמן! אם הן לא היו מנצחות הפעם, זה היה יכול להיות ממש מבייש.. ג'ון ממש גרוע בתור מנהיג, הוא לא השתתף אפילו קצת במטלות שהטיל על כולם מצד שני, מריה פשוט מעולה!! גם היא הפייבוריטית שלי (ואחריה איוונה), גם היא הפרוג'קט מנג'ר וגם היא מובילה את הבנות לנצחון! ראג' פשוט קרציה... הוא לא מספיק לדבר, מסכנה המעצבת..! לדעתי ג'ון היה צריך לקחת אותו לבורד רום במקום את אנדי, כי זה היה די ברור שראג' עיכב את העבודה של המעצבת. אה נכון אמרו בפרומו שג'ורג' מתעצבן? טוב הוא לא ממש התעצבן... או שאולי הראו את זה בבורד רום המורחב.. בכל מקרה, הפרומואים האלו סתם עובדים עלינו :)

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

וואלה באמת שכחתי שג'ורג' היה אמור להתעצבן בפרק הזה. היה פרק טוב. מהרגע שטראמפ אמר שזה משימה על אופנה, ידעתי שאין לבנים סיכוי. טראמפ רצה להפסיק את רצף ההפסדים של הבנות, אז הוא היה חייב לעשות משימה שלבנות יהיה יתרון בה. אני מאוד שמח שיש לי את מריה לפחות לעוד 2 פרקים. אני מת עליה
קווין חזק. מאוד חזק. עד עכשיו לא ראו אותו כמעט, אבל בפרק הזה, בבורד רום, הוא אמר את כל המילים הנכונות בזמן הנכון והשתיק את כולם. הוא פוטנציאל גדול למנצח בשבילי. אם קווין מגיע לפיינל 2, הוא ינצח, כי טראמפ לא רוצה סטריאוטיפים של שני שחורים במקום השני.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 206

כמה טוב שלפחות יש לנו את השוליה 2. 40 דקות מעולות, אנשים מעניינים, דינמיקה קבוצתית שכל פעם לוקחת אותנו לסיבוב מטורף. ראג' וג'ון היו המועמדים הטבעיים להיות מפוטרים במשימה הזו. למרות שאיכשהוא אני מבין למה עלתה הטענה נגד אנדי שבאמת נראה שלא עושה כלום מעבר למה שמטילים עליו. קלי וכריס עושים רושם כסוסים המובילים אצל הגברים. שניהם תפקדו בהצלחה ב-PM וגם במשימות אחרות יוזמים ולוקחים על עצמם מעבר לנדרש. אצל הבנות איוואנה בלטה לטובה ביציאה שלה נגד אליזבת הקשקשנית. מריה עשתה עבודה סבירה בתור PM ומול ג'ון שקשה היה להבחין כי הוא בכלל PM היא לא התקשתה לנצח. פרק הבא צפוי הערבוב, צריך להיות מעניין אילו צוותים יווצרו. קרולין קרעה אותי בהתפקעויות צחוק שלה בחנות הבדים. היה נחמד לראות את אשת הקרח נקרעת מצחוק. מעניין באמת איפה היו ג'ורג' והפרץ עצבים שלו מהפרומו לפרק.

Doji

New member
פרק 2x06 ../images/Emo58.gif

כרגיל עוד פרק מעולה של השוליה.
הבנות שלטו במשימה לאורך כל הפרק, בעיקר בזכות המעצב (פאבילס...) שהן בחרו (החלטה של מריה). בנוסף מריה עשתה עוד צעדים נכונים בהאצלת הסמכויות ולחלוקת הנשים.
ראג' הפתיע לרעה כאשר התחיל להציק ולעכב את המעצבת כאשר הם מפגרים בלוח הזמנים. קלי התבלט לטובה כשלקח פיקוד (מה שג'ון היה צריך לעשות) והשתיק אותו.
הזלת הריר מול הדוגמניות נראתה מאוד מטופשת, חשוב היה יותר להתעסק בבגדים מאשר בדוגמניות שילבשו אותם, כולן נראות מצויין וזה לא מה שישכנע את הקונים.
לא הבנתי מה פתאום קווין מעלה את התמחור של של הבגדים שהמעצבת תמחרה, מה הוא מבין לעזאזל במחירי בגדי נשים בתצוגות אופנה? אני הייתי מפטר אותו על זה.
קרולין העירה לטראמפ לפני הבורד-רום שראג' עיכב את המעצבת והציק לה בשאלות לא חשובות וטראמפ רמז את זה לג'ון בבורד-רום, אבל כיוון שג'ון מיודד עם ראג' (בעריכה הראו לנו את זה ממש בתחילת הפרק וגם אחרי ההפסד לבנות בהתלבטות של ג'ון את מי לסחוב איתו כמעומד לפיטורים) הוא בחר לא להגיד את השם שלו ולקחת רק שני מועמדים לפיטורים לפני טראמפ.
eye candy אחד פחות בסדרה... נשאר רק ווס.

בוביץ

New member
השוליה-קרולין../images/Emo58.gif על קרולין

אני ממש לא מבין אותכם כולכם טוענים שקרולין אשה קרה זה לא שגורג יושב בבורדרום מחייך גם הוא זעוף ונראה די קריר אז בגלל שהיא אשה מצפים ישר שתהיה שמחה ומחייכת כל הזמן? ובגלל קרולים עצמה אמרה בראיון אצל קונאן אוברייאן שהיא ככה בגלל שזה מצב לא נעים כי הם מפטרים מישהו והיא לא אמורה להיות שמחה. אז אני לא מבין את ההפתעה שלך שקרולין צחקה בחנות בגדים.

Doji

New member
לא אני כתבתי את זה

סתם מאשימים אותי
כתבתי שבוע שעבר שהיא מלקקת לדונאלד, אבל הפעם כמעט לא הזכרתי אותה. רוב הזמן אני מסכים איתה ואני לא חושב שהיא "קרה".

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif בקשר לקרולין

לא טענתי שהיא קרירה או משהו דומה. פשוט זה מה שמצטייר מהסדרה. ככה היא יוצאת מהפרקים כי היא כל הזמן רצינית. יצא לי לראות אותה אצל קונאן והיא הייתה חייכנית (יחד עם ג'ורג') וחביבה. כנ"ל לגבי ג'ורג'. פשוט צינתי שזה היה אאוט-אוף-קרקטר שלה לאורך הסדרה כל ההתפקעות מצחוק הזו בחנות בדים.

adi007

New member
../images/Emo58.gif

היא באמת מצטיירת כאישה קרירה בתוכנית והיה ממש מצחיק לראות אותה נקרעת!! ואיך הבנים מסתכלים עליה בצורה של "למה את צוחקת בואי תעזרי לנו"!! אוף למה אין לי יס?! :(

בוביץ

New member
השוליה 206../images/Emo58.gif

לדעתי פרק חלש ביותר לא אוהב את המתמודדים כמעט ו הם די חסרי אופי. היחיד שיש אופי זה ראג אבל הוא עולה על העצבים אם כל הדיבורים שלו שהם כבר ממש מיותרים. מה הקטע של הבנים לשים את אנדי בבורדרום כיה וא צעיר -טיפשות מה כל המזן שהבנים יפסידו הם ישימו את אנדי כי הוא הכי צעיר תירוץ עלוב למרות לשאנדי אין סיוכי לזכות ממש לדעתי הוא כמו טרוי הוא יגיע גבוה אבל ברגע שטראמפ יראה חשיבות של קורות החים ונסיון אנדי יפול. גון ה]מ היה דפוק הוא היה צריך לשים את ראג ואת אלה שעשו עם המספרים לא רק את השחור. הבנות היו טובות אולי בעיקר כי זה היה התחום שלהם. אבל מריה הוכיחה שהיא טובה . הפעם לא היו מריבות בבנות ככה שזה טוב. אני לא ממש אוהב את העונה הזאת נכון המשימות יותר גדולות אבל המתמודדים מעצבנים וחסרי אופי ביותר.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 206

משימה לא הוגנת בעליל. כמו שאמר הבחור ההוא, אם יספרו את מספר מעצבי האופנה המצליחים הסטרייטים בעולם, לא יגיעו להרבה כמו נשים והומואים. לדעתי המשימה הזו הונדסה. דוקא חבל לי שקוין או ווס לא עפו, הם מעצבנים אותי. קלי וג'ון שני מתחרים חזקים, חבל לי שג'ון עף. הקבוצה של הבנות זה פשוט גועל נפש. איוואנה וטרי באוור (מריה) מעצבנות אותי, וגם הברביות (שזה יוצא בערך כולן פרט לסטייסי). שוב אומר שבעונה הזו בחרו יותר מדי מתחרות לפי מראה חיצוני ולא לפי כישורים. בגדול- פרק נחמד ומהנה. ורון- עובר עליך שבוע קשה או משהו? אתה פשוט קוטל כל דבר שזז (פרט ללוסט ואפרנטיס), חוש ההומור שלך נעלם בתהום הנשיה, ואנשים אומרים לי שאתה נהיית קצת עצבני לאחרונה.... אתה מרגיש טוב?

LOVEtheMcMAHONS

New member
תגובה ../images/Emo58.gif

רחוק מזה. אני לא אוהב את ה"אנשים אומרים". הדבר היחיד שכתבתי משהו שלילי נגדו היה הישרדות 9. למה להפוך את זה ליותר ממה שזה - חוסר שביעות רצוני מאיך שהעונה הזו מתפתחת. לא לכולנו יש אותו טעם. מה שמספיק בשבילך להנות מעונה של השירדות - בשבילי ממש לא. להגיד שאני קוטל כל מה שזז חוץ מלוסט ואפרנטיס בלי להביא לזה גיבוי - זה ממש לא לעניין. חוש ההומור שלי עובד, תקין ויש לי עדים שיהיו מוכנים להעיד לטובתי בבית-משפט של חלם. עצבני ? חס וחלילה. מרגיש טוב ? ככל שידוע לי - כן.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif 206

גם אני לא משתגע על הבנות הפעם. אני לא סובל את מריה. יש לי רפלקסים שליליים כלפי נשים עם שיער קצר, אני לא יודע למה. איוונה נראית לי מזויפת לחלוטין, וסטייסי נראית מעצבנת, אולי בגלל שהיא מדברת מהר. היחידות שאני אוהב אלה אליזבת', שהיא נראית לי חמודה מאוד למרות שעושה רושם שהיא לא יעילה במיוחד, וג'ן M, שאני עדיין אומר שתנצח את העונה הזאת. כי אני אמרתי ככה. מהבנים, אהבתי את ג'ון, חבל לי שהוא הלך. אפילו שהוא פישל במשימה הזאת, חשבתי שנאום ה"נתתי את כולי" שלו בבורד רום יציל אותו. אבל לא היו הרבה אפשרויות אחרות. אני אוהב את קלי, וגם ווס נראה לי בסדר. בקשר לפרק, היה די רגיל. לא אהבתי את התגובה של כולם לזה שפמלה עזבה, זה לא היה כל כך נחמד. משימה נחמדה, לא מיוחד משהו. בגדים מכוערים לחלוטין, במיוחד של הבנים. אני לא מאשים את התמחור בכלל.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 206 + 205

ראיתי את שניהם ביחד היום. ואני חייבת להגיד שהרבה יותר כיף לראות את זה כשיש את האקסטנדד-בורדרום כבר במחשב. אבל לא נורא. בפרקים האחרונים כל הזמן עפים ה-PM. אני במקומם לא הייתי מתלהבת כל כך להיות PM. חוץ מזה, פרק טוב. אני מתה על אייזיק מזרחי, והיה נחמד לראות את ליל' קים. הבנות עשו בשכל שעיצבו דברים שהן עצמן היו קונות - כי הן בדיוק קהל היעד של התצוגה. וה-know your audience של טראמפ באמצע היה רמז מטרים לניצחון שלהן. כמו רון, גם אני חושבת שקלי וכריס מסתמנים כגברים החזקים של מוזאיק. אבל קלי מעצבן אותי, אז אני אשאר עם כריס, הערסון מניו ג'רזי. אצל הבנות (ואני מאד אוהבת את הבנות, ד"א) הפייבוריטיות שלי הן דווקא הברביות (סנדי וג'ן M) וסטייסי - שלושתן, לדעתי, יכולות לנהל חברות של טראמפ. ובמקרה של סנדי, שיש לה עסק של שמלות כלה, נראה לי שטראמפ מת עליה בגלל זה, בגלל שהיא SELF MADE. וג'ן M פשוט מושלמת בשביל טראמפ - סופר דופר חכמה (סיימה משפטים בהצטיינות בהרווארד עם כל מיני honors). וסטייסי - ההערה שלה על פמלה ואנרון קנתה אותי בשבוע שעבר. צריך לתת לה לנהל משהו!

למעלה