הצל

משחק חדש

איזה חבר להקה מתחבא מאחורי הצל!!!! זה הולך ככה אני הולך לשרשר לכם עשר תמונות ואתם תצטרכו לזהות מי זה מי, הצל הראשון
המנצח יזכה ב
וירטאולי!!!, יאללה לשרשר, (ד"א זה טופיק גנוז מפורום אחר, אבל הם עדיין לא סיימו אותו, אז אין לכם מה לראות שם)

התשובות שלי

נכון שאני פתחתי את הטופיק אבל גם אני עדיין לא יודע את התשובות, אני ידע אותם עוד כמה ימים, ויאללה אנשים לשרשר אני לא רוצה לשחק עם עצמי
. 1)שרון 2)אנדריאה 3)קרוליין 4)ג'ים 5)קרוליין 6)שרון 7)שרון 8)קרוליין 9)אנדריאה 10)קרוליין

AngelGirl©

New member
../images/Emo15.gifהתשובות שלי...

1)שרון 2)אנדריאה 3)שרון 4)ג'ים 5)קרוליין 6)שרון 7)אנדריאה 8)קרוליין 9)אנדריאה 10)קרוליין

AndreaCorr ©

New member
חביב..אפשר לנסות.

1) אנדראה 2) אנדראה 3) קרוליין 4) ג'ים 5) אנדראה 6) שרון 7) שרון 8) קרוליין 9) אנדראה 10) קרוליין

התשובות שלי

1.קרוליין 2.שרון 3.קרוליין 4.ג'ים 5.אנדראה 6.אנדראה 7.קרוליין 8.אנדראה 9.אנדראה 10.קרוליין

והרי תשובותי:

1: קרוליין 2: אנדריאה 3: אנדריאה 4: ג'ים 5: שרון 6: שרון 7: אנדריאה 8: אנדריאה 9: אנדריאה 10:קרוליין בהצלחה לכולם

רגע, תיקון, תתעלמו מהקודם שלי

1: קרוליין 2: אנדריאה 3: אנדריאה 4: ג'ים 5: אנדריאה 6: שרון 7: שרון 8: אנדריאה 9: אנדריאה 10:קרוליין

shelly egan

New member
עשיתי אן-דן-דינו

בטח הכל יהיה טעות (-חוץ מג'ים, צל 4) או.קיי: 1. אנדריאה 2. שרון 3. שרון 4. ג'ים 5. אנדריאה 6.שרון 7. קרוליין 8. אנדריאה 9. קרוליין 10. שרון

AMIR HOREV

New member
קשה!!!

אנדראה שרון קרוליין גים אנדראה שרון קרוליין שרון שרון שרון

LorDofTheCoRRs

New member
הנה התשובות שלי.....

1. - שרון 2. - אנדריאה 3. - אנדריאה 4. - ג'ים - זה היה ממש קשה! לא יכולתי להחליט
5. - קרוליין 6. - שרון 7. - קרוליין 8. - קרוליין 9. - אנדריאה 10.- שרון זהו.... וצחי- איך נדע את התשובות האמתיות????

עוד כמה ימים

שיפרסמו שם את התשובות, אני יכתוב אותם כאן, בכול אופן רוב התמונות ממש קלות לזיהוי.

למעלה