הצלחה

../images/Emo26.gifהצלחה ../images/Emo36.gif

יש כל מיני סוגים של אנשים , יש שעושים הכל מיד שצריכים , ויש כאלו שידחו עד ממש הרגע האחרון .. יש אנשים שלא מסוגלים בשום אופן שיגידו להם מה לעשות, ויש כאלו שאם לא יגידו ...הם לא יעשו ... יש זריזים , ויש כאלו שלוקח להם שנה לזוז.. האם לדעתכם/ן יש סוג מסויים של אנשים שיצליחו יותר ? האם ההצלחה היא בעיניי החברה או שההצלחה היא בכלל בעיניי האני העצמי ?

מירבלי

New member
לדעתי אכן יש סוג מסוים של אנשים

שיצליחו יותר וההצלחה היא בעיניי האני העצמי לפני החברה

r66

New member
אין ספק ../images/Emo70.gif

הצלחה באה יחד עם ראש וכריזמה, אסרטביות ותבונה... בכלאופן היא הולכת עם התכונות הטבות של האנושות ונעזרת גם בקמצוץ ערמומיות. אני, למשל, אין לי אומץ לעשות צעדים "גדולים"

ההצלחה שלי היא 4 ילדים ו-30 שנים

של זוגיות נהדרת עם בן זוגי . ולהתייחס להודעה שלך: אני מאלו שעושה הכל מיד לא דוחה , בצד העובדה שאני לא אוהבת שאומרים לי מה לעשות מי שבכל זאת עושה זאת מגלה שאני עושה מיד את מה שאומרים לי. אני זריזה ורק דבר אחד עושה לאט לאט לאט ולא לא אל תפעילי את התאים הכחולים בראש אני אוכלת לאט אם יש סוג מסויים של אנשים שיצליחו השאלה למה את קוראת הצלחה יש מי שיחשוב שהצלחה זה סכום של כמה אפסים בבנק יש מי שיחשוב שהצלחה זה לשקול 50 ק"ג כשאת בת 50 ויש מי שיחשוב כמוני שלישון 30 שנים בתוך אותן ידים חובקות ואוהבות ולהתפלל שלא יגמר לעולם זו הצלחה. ולדעתי החברה רואה בך את מה שאת רואה בעצמך - מנסיון. פנינה

רק רציתי להגיד , שהעתקתי כל מילה

שכתבת כי כתבת דברים יפים ואני יש לי בעיה כזאת שמתי שרע לי אני צריכה דברים שיזכירו לי כמה יש דברים יפים . אז קבלי ח"ח ממני. וגם
ובוסה ענקית ממני.

סיגי יקירה מתי שרע לך טפו טפו

תגרשי אותו ותחפשי מה טוב האמיני לי שהטוב מאפיל על הרע והאמיני שאני יודעת על מה אני מדברת אני מתבוססת ברע המון אבל לא נותנת לו להשתלט וכשאת צריכה קצת עדוד אני כאן מתוקה צלצלי ואני בדרך אליך פנינה

בטחון עצמי. ../images/Emo41.gif

ה גורם העיקרי להצלחה. (לעניות דעתי ) בחלק מההצלחות והדמוי חשובה לי הסביבה . אבל תמיד וקודם לכל ~חשוב לי הדמויי שלי בעיניי עצמי . שיטה מצויינת למי שמוכן לשפר יכולתו, ופועל על חשיבה ועל המרצת הראש שלנו לקראת הצלחות, ובכלל, התמודדות ופתירת בעיות בכל תחום הינו:שישה כובעי חשיבה .\אדוארד דה בונו. מעניין קליל פשוט להבנה ~מומלצ בחום.

בשמחה סיגי ../images/Emo20.gif

מאחר ואני בשנים האחרונות מתעסקת עם מה שקוראים לו מודעות עצמית. רציתי להמליץ פה על ספר של בונו שעוסק בחשיבה בעיקר. בתמציתיות~וכדי לא להכביד על הפורום המכובס~ד
אספר לך שמדובר על שישה כובעי חשיבה .לבן,אדום,שחור,צהוב,ירוק ,וכחול בעיניי מכיוון שהעולם שלי הוא במה ואני שחקנית בו.יכולתי להבין בקלות מה רוצה ד"ר בונו. זוהי שיטה שהצליחה בעולם כולו.רעיונותיו השפיעו לא רק על חברות כלכליות גדולות אלא גם על ממשלות ואנשים מצליחנים אחרים.( הוא רוצה שאנשים ידמיינו את הכובעים כאמיתיים. בכל סטואצייה בחיים חובשים כובע אחר ומתמודדים ...(שימי
לצבעים ~כל אחד מהם מסמל משהו...למשל לבן~ניטראליות אובייקטיביות,אדום ~כעס רגשות בגדול...וכן הלאה. התוצאות בשטח לכשתאמצי את השיטה הזו יחוללו בך ניפלאות. ספר קל יחסית לקריאה מעניין והכי חשוב ללא מליון דפים בו.

ספר בעברית, כי אני אחרי הבגרות

באנגלית, לא מתקרבת לספרים שצריך לשבור בהם שיניים. אין לי אנרגיות לזה, אם זה בעברית, תוכלי לומר לי שום את שם הספר והמחבר, ותגידי שווה לבקש אותו ליומלדת בעוד חצי שנה, ( אפשר להקדים מתנות נכון ) או שעדיף טבעת מה את אומרת.

למעלה