הצילו אני בעבודה ולא רוצה שידעו מה השם שלי פה, איך יוצאים מפה?! דחוף!!!!!
א אמא לחמוד New member 27/8/03 #1 ../images/Emo26.gif הצילו../images/Emo36.gif אני בעבודה ולא רוצה שידעו מה השם שלי פה, איך יוצאים מפה?! דחוף!!!!!
../images/Emo26.gif הצילו../images/Emo36.gif אני בעבודה ולא רוצה שידעו מה השם שלי פה, איך יוצאים מפה?! דחוף!!!!!
Y yoyo10 New member 27/8/03 #2 יש למעלה כפתור של יציאה מהמערכת נמצא בצד שמואל של העמוד תלחצי עליו וזהו
א אמא לחמוד New member 27/8/03 #5 איפה זה בדיוק בלוח בקרה, לא מוצאת את המונח "קיווק פיליז" אצלי זה בעברית... מהר....
Y yoyo10 New member 27/8/03 #6 לוח בקרה אפשריות אינטרנט בקטגורית כללי וא תלחצי על מחיקת קבצי cookie וזה אמור להסתדר לך
א אמא לחמוד New member 28/8/03 #7 בסוף כמובן שזה הסתדר. נכנסתי לכרטיס האישי שלי במערכת ומשם התנתקתי. מסובך לי לעשות את זה כל פעם אחרי כתיבת הודעה, ואני לא רוצה להשאיר את הכינוי פתוח כל הזמן- המחשב שלי משמש עוד אנשים במשרד. בקיצור... נפגש בצהרים מה . שבת שלום
בסוף כמובן שזה הסתדר. נכנסתי לכרטיס האישי שלי במערכת ומשם התנתקתי. מסובך לי לעשות את זה כל פעם אחרי כתיבת הודעה, ואני לא רוצה להשאיר את הכינוי פתוח כל הזמן- המחשב שלי משמש עוד אנשים במשרד. בקיצור... נפגש בצהרים מה . שבת שלום