הפרק היומי

S c a r l e t t

New member
../images/Emo26.gifהפרק היומי

רידג' וברוק כאלה מרגיזים, אולי שיתנו לתורן קצת להיות במרכז, לפחות בחתונה שלו!? רידג' בכלל היה שחצן מגעיל עם ההערה לסאם ועוד כשדרלה ליד?!? אידיוט
תומס היה כזה מתוק שהוא רקד
למרות התסרוקת המוזרה דרלה היתה מקסימה כרגיל וסטפני מצחיקה כרגיל בקיצור, אחרי אתמול פרק די מאכזב

S c a r l e t t

New member
חחח../images/Emo6.gif אהבתי

טוב, לפחות החתונה אשכרה הסתיימה הפעם ולא הופרעה/הופסקה/התבטלה באמצע

NarihS

New member
דווקא אני אהבתי את הפרק!!

נדמה לי זאת הייתה החתונה הכי טובה שהייתה אי פעם!! -איך שכולם רקדו בכלל זה היה יפה! הם כמעט אף פעם לא עושים את זה
ואיך תומאס רקד חחח זה גם היה חמוד.. -סייג'י גם היה נפלאא!! צריך להחזיר אותו!!
-ת'ורן ודרלה היו כאלה מתוקים!! -סוף סוף חתונה שלא הפריעו לה ולא נקטעה באמצע.. -ריג' היה מעצבן כהרגלו..
-ברוק נראתההה מדהיםםם!!
וגם שאני אוהבת כשהיא רבה עם סטפני, היא הכי מדהימה ככה! הקיצר.. לדעתי היה פרק שווה מאוד

girlontop

New member
פרק נחמד מאוד

זאת היתה החתונה הכי נורמלית שראיתי ביפים - אנשים רוקדים, שמחים, אוכלים (!) ואפילו החתן והכלה עוברים בין השולחנות ולוחצים ידיים. לרגע חשבתי שסאלי תפצח בצעד תימני והכל יהיה מושלם
סטפני היתה עסוקה כ"כ להיות ממורמרת, שהיא בכלל לא שמה
איך אריק עגב על קתרין (או שזאת היתה מייגן? אני אף-פעם לא מבדילה ביניהן...).
ריק ירש את האופי של אריק - רידג' קצת מתחנף אליו (אחלה אסטרטגיה, אגב) והוא כולו מתרכך ושוכח שהוא לא שונא את רידג'. בעצם, יש בו גם מהאופי של ברוק
תומאס חמווווד
. אתם יודעים שגם במציאות הוא רקדן? הוא רוקד פשוט מעולה.
אני אוהבת את התמימות של ג'קי בקשר לברוק "לא, היא לא תלך לחתונה עם רידג'" - יה, רייט!
אחלה סצינה בין סטפני לברוק, עם המון ירידות אחת על השניה שמאוד אהבתי, כמו למשל "הנה הברזים נפתחים" -"אני בוכה כי אני אנושית, בניגוד אלייך".
צודקת סיגל בקשר לרידג' חסר הטקט והכבוד, שהעליב ככה את סאלי ופקד על סמנתה לשוב לפורסטר קריאיישנס. גועל נפש של בן אדם.

girlontop

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif אני כזאת גרועה!

כבר אמרתי שאני וזיהוי פרצופים לא הולך ביחד? |מתחבאת מבויישת מתחת לשולחן|

ani88

New member
נראה לי שמייגן בכלל לא הגיעה

לחתונה. או שאני טועה? אם אני צודקת- אז זה די מוזר
ועוד משהו- למה הופ לא היתה בטקס עצמו?

girlontop

New member
מייגן באה עם קלארק

והופ? במטבח עם קייטי
בדקתי עכשיו לגבי קייטלין ואת צודקת! היא בלי נעליים!

לינה18

New member
גם אני חשבתי שזאת אחלה של

אסטרטגיה מצידו של ריג' להיתחנף לריק, וגם כן לא אהבתי איך שהוא העליב את סאלי כשהוא דרש מסמי לחזור לפורסטר. וגם כן מאוד אהבתי את תומס ואת סי-ג'יי בפרק הזה.

ani88

New member
פרק די משעמם../images/Emo4.gif

כבר אמרתי שחתונות די משעממות אותי? כמה פעמים נשמע את אותם הדברים נאמרים?
למרות שחתונה הזאת הייתה יותר טובה מאחרים במיוחד בגלל הריקודים
מילה רעה לברוק (זה די נדיר שיוצא דבר כזה מפי
)- למה הלכת לדבר עם סטפני??!! לא ידעת מה היא תגיד לך??!! למה להתעקש להרוס לעצמך את מצב הרוח??!!
מילה טובה לברוק- היא נראיתה פשוט מצויין
רידג'
עיצבן אותי נורא היום! למה לנצל חתונה לעסקים??!! ועוד לתפוס את תפקידו של ת'ורו בחתונה שלו ומתחת לאף שלו???!!!
תומאס רקד מצויין- אהבתי
או שהראיה שלי השתבשה או שקייטלין הייתה בלי נעליים בזמן הריקודים. מישהו שם לב לזה?
הקטע במשטרה היה די מטופש- עד כמה ג'קי ומאסימו יכולים להיות מטומטמים ולא מתחשבים בבן שלהם, כאשר הם מעלים השערות מה עושה ברוק- אולי יוצאת עם רידג' אולי לא- מי יודע

יניב1

New member
נסיגה קלה: ציון יומי ../images/Emo26.gif 8

הפרק הקודם היה בהרבה יותר טוב ובהשוואה אליו רמת הפרק הזה היתה ירודה. אבל עדיין, אסור לשכוח, שלעומת פרקים אחרים שהיו בחודשים האחרונים הפרק הזה עדיין היה בסדר, אפילו בסדר גמור, לא מעולה, גם לא טוב מאוד, אבל בסדר ניתן לו, בסדר גמור. ולמה? בגלל ש-
הדיאולוגים בין סטפני לברוק היו שנונים ומבריקים והתעלו על עצמם!
דרלה עדיין מקסימה אותי "אני דרלה איינשטין, נשואה לת'ורן פורסטר"
רידג' מודיע לסטפני שתשתתף בחתונתו לברוק והיא "על גופתי המתה!"
השיניים של קייטלין כשריק התחיל איתה. שמתם לב איזה שיניים יפות?
החתונה היתה יפה באמת ושמחה, כמו שכבר אמרו כאן. סוף סוף נורמלית! ועם זאת,
"אני תמיד מסתכל על הנשים היפות ביותר" יא קיטשי אחד, ריק!
היהירות של רידג' אכן מוגזמת כבר, בייחוד איך שעקץ את סאלי. יאק!
הפנים של ת'ורן. נדמה לי או שדווקא בחתונה שלו הוא נראה ממש זקן?
השיער של סמנתה. תודו שהוא היה על הפנים!!!

למעלה