הפרק היומי פרק נחמד לא שרשרו תגובות
N Nורדת 14 New member 2/7/03 #1 ../images/Emo26.gifהפרק היומי../images/Emo36.gif פרק נחמד לא שרשרו תגובות
C Chandler Rulz New member 2/7/03 #5 כן, איך הוא סינן את זה.. דיאלוג מפוברק שאהבתי: שירן: "אני לא מבינה מאיפה הבאתי את כל הכעס הזה.." אני: "רותם"
כן, איך הוא סינן את זה.. דיאלוג מפוברק שאהבתי: שירן: "אני לא מבינה מאיפה הבאתי את כל הכעס הזה.." אני: "רותם"
ק קרבי זה הכי אחותי New member 2/7/03 #9 אוי הסדרה הזאת.... קורעת אותי כל פעם מחדש! היה פרק ממש לא רע, אפרת דפקה הופעה.... איזה משחק מעולה!!! זהו אח"כ אני בטח אזכר בעוד דברים...
אוי הסדרה הזאת.... קורעת אותי כל פעם מחדש! היה פרק ממש לא רע, אפרת דפקה הופעה.... איזה משחק מעולה!!! זהו אח"כ אני בטח אזכר בעוד דברים...
T thrall New member 2/7/03 #2 מישל אמרה לי ש.... הימורים בבקשה מי מהמר שאפי תותח ולא יגלה ומי מהמר שהוא יספר
S spring17 New member 2/7/03 #4 למה ירון וליה כאלו סתומים? אמא של ירון גילתה לו שהיה בינה לבין שאול "רומן" קצת חשיבה מואמצת והוא יכול להבין שהיא נכנסה להריון.. איזו אטימות!
למה ירון וליה כאלו סתומים? אמא של ירון גילתה לו שהיה בינה לבין שאול "רומן" קצת חשיבה מואמצת והוא יכול להבין שהיא נכנסה להריון.. איזו אטימות!
מ מ רוחאס New member 2/7/03 #11 הפרק היומי אפי לא יגיד,קומ און יש עוד 299 פרקים יגלו את זה עוד 19-10 פרקים יו יו יו חטפתי קריזה על יעל ואודי איזו חמודה רותם אין אני מתה עליה
הפרק היומי אפי לא יגיד,קומ און יש עוד 299 פרקים יגלו את זה עוד 19-10 פרקים יו יו יו חטפתי קריזה על יעל ואודי איזו חמודה רותם אין אני מתה עליה
א אלי שאער New member 4/7/03 #67 דבר ראשון יש 120 פרקים ואם תקרא תקצירים תבין שמישל תגלה ליון בפרק 95
N NeTuSh2 New member 3/7/03 #55 אבל בראש שלו שאבא שלו מת.. זה מה שהוא יודע כמעט 30 שנה.. אז ליה וירון פשוט הסיקו שפשוט היה ביניהם רומן בלי ילד וכל זה.. בנתיים
אבל בראש שלו שאבא שלו מת.. זה מה שהוא יודע כמעט 30 שנה.. אז ליה וירון פשוט הסיקו שפשוט היה ביניהם רומן בלי ילד וכל זה.. בנתיים
ק קוסמה New member 2/7/03 #6 היי לכם רציתי להגיד שזה היה חמוד שגיל פרנק (החוקר... כצנלסון...) אמר "לחיי האהבה