הפרק היומי - 111 - 25.3.04

dht160

New member
2 סיבות

1. באתי לעשות הודעה כהרגלי וכבר נעצתי אותה ואז שראיתי שיש אחת דומה בדף כבר מחקתי כי נעצתי. 2. היה בה איזה פרט שגו- או הפרק או התאריך גיא

2 סיבות.. האמ...

סיבה ראשונה לפני שפתחתי שירשור ראיתי שאין שירשור כאזה ! הסיבה השניה.... לא היה שום פרט שגוי התאריך היה 25.3.04 פרק מ'ס 111 עזוב! בוא לא נריב! כנסו לכאן זה סירטון חמוד.. שווה לחכות מצחיק קורע...

dht160

New member
אז אני ימחק ותכתוב שוב בסדר ...

די לשגע כל כל דבר

../images/Emo39.gif אל תריבו על שטויות ../images/Emo26.gif

הפרק היה מדהיייייייייים
אהבתי את עוד & עדן במיטהה איזה מתוקיייייייים
ווואי מה שאליאן עשתה לנתן ....ומסכנה שירלי לא יודעת כלוווום
...אמממ ...
ליאווור
מ=ו=ש=ל=ם
קרן... מסבכת את עצמה....
ומיקי
אין עליווווו

פרק מעולהההההה../images/Emo41.gif

הקטע של עדן ועודד כזה היה מצחיק עם הקומבניזון חחחחחחחחחחחח עודד בכלל קורע.. אפילו שבעונה הראשונה הוא היה יותר... אבל שמתם לב כמה פעמים הם אמרו את המילה סקס
לפחות 3 פעמים....
ליאור ואמנון מסכניםםםם
אהבתי גם את הקטע של ליאור ודניאלהההההה ושהם התחבקו
... הם כאלה חמודים
אליאן=
ושירלי עוד יותרררררר
גמני אהבתי את הקטע שלהם.....
מיקי חמודדדדדד
ויהודה כזה מושלםםםםםםם
לא לשכוחחחחחחחחחחחחח היום אהבה מעבר לפינה בפיספוסיםםםםם יראו את איהההההה לא לשכוחחחחחחח

orhila

New member
בפרק עלו כל מיני שאלות, + סקר

סקר על עתיד העלילות בסדרה 1. האם קורה (מתרקם) משיהו בין דניאלה לאמנון??? 2. איך בכל זאת תשכנע קרן את ליאור להכניס אותה לליבו ולביתו? 3. מתי שירלי תגלה שיש לה אחות נוספת (הרי זה רק ענין של זמן), ואיך תגיב דניאלה??? 4. האם יהיה ויצליח העסק של דניאלה וליאור??? 5. מתי תחזור אלונה?????? אז כתבו את תשובותיכם וזה יהיה גם סוג של הימור להמשך העונה, נראה מי יהיה הכי קרוב.

תשובות

1. נראה לי שזאת התחלה של ידידות מופלאה . 2. ליאור קצת נאיבי ותמים ויש לו טוב לב אז זה שילוב מעולה בשביל קרן שהוא יוכל לסלוח לה 3. נראה לי שעוד כמה שבועות אי אפשר למשוך את זה הרי הם נמצאות הרבה ביחד ודניאלה בהתחלה תתעצבן ובטוח לא תסלח לנתן אבל היא תקבל את אליאן 4. כן העסק יצליח זה שילוב מנצח 5. אלונה תחזור או באמצע בעונה או בסופה , וגם אתמול בפרק דניאלה אמרה לנתן שאלונה לא הלכה לאיבוד שהיא בסוף תחזור זה משאיר טעם לאופטימיות

k a b o o k

New member
../images/Emo26.gif הסיכום ../images/Emo36.gif

ובאמת "נחמד" שהשירשור הפך לוויכוח
אז.. הסיכום שלי
:
אהבתי את כל הקטעים עם אליאן, אגם ונתן
, היא קורעעעעעע
ליאור נהיה שונא את קרן, וקרן
מתנהגת כאילו לא קרה כלום..
האם בין דניאלה ונתן יהיה רומן
יקי כל כך דפוווווווק
, ואורית
מקסימה אך מסכנה
, זה לא פייר שעדן עושה לה בכוונה
מיקי נדפק בגדול
בפרק הבא.. היה קורעעעעעעעעע
, הייתה סצינה קצרה של שירלי ומיקי עושים קרב כריות, ואז דניאלה נכנסת, והם מצרפים אותה
אני עד עכשיו נקרע

SimsY

New member
נ ו ל פ ר !!!!!

איחרתי לראות - איזה דכאון היה פקק בעיר ולכן הגעתי הביתה 20 דקות מאוחר ממה שזה בדרך כלל לוקח
אני לא חושב שזה יילך לה כל כך באמת שלא
בתנאי שאתה לא זומם שום דבר - בטח שהוא זומם ! זה ברור הנ"ל טייקינג אדוונטג' אוף מצבים !!!
זה מאוד נכון - לא יעזור כלום, סקס הורס חברויות.
זה גם מאוד נכון - הוא ממש סוטה
אני לא חושב שכל כך ליאור יסלח בגלל שהאגו שלו נפגע כאן - וזה כידוע הדבר הכי גדול וחשוב אצלו
זה באמת לא יפה מה שיקי עושה לאורית - היא באמת אוהבת אותו ומשתדלת אז למה הוא מתנהג כמו שמוק ?
לא חסר לה, בלש פרטי קודם כל התרגיל עם השקר ועכשיו זה - אורית באמת לא מוותרת לו - אצלה אין דבר כזה...
אמנון לא בדיוק חוסך בירידות על ליאור .....
אליאן בבית של נתן - עכשיו הוא משלם על כל השנים של ההזנחה - אני ממש *לא* נגד למה שהיא עושה
אני מקווה שהיא לא תתחרט על ההזדמנות הזאת שהיא נותנת לליאור
מרחק זה חשוב - קצינים זה חשוב !!! YUM YUM
אנשים, אורית מתחילה לחשוף כאן כל מיני "מעילות" משהו - המוקשים מתחילים להתפוצץ לנו כאן משהו לא ?
נעלביתפר ! אתה נורמלי ? עם הבעל של אחותי ?
מאפיינים של טלנובלה > אוי זה כל כך ברור ששירלי תלך כדי שהם יוכלו לדבר
איזה קטעים אליאן עושה לנתן
אני עדיין לא מבין, הפיצרייה היא הפיצרייה של דניאלה - למה היא נותנת לקרציה הזה להשתלט לה על הרכוש ? שיילך לאכול נעל ! הוא לא יקבל את דניאלה כמו שהיא הייתה - איזה חצוף הוא ממש מטומטם לדעתי - הוא ברח כמו גנב בלילה אז עכשיו שיילך לקפוץ ! שיגיד תודה שמקבלים אותו בכלל
יונאניסטן - אין מה לעשות, מה שזוג עיניים של בחורה עושות לכם אלוהים ישמור ....

לימור1977

New member
אז מה היה לנו שם?

עודד מודד קומבליזון, וליד עדן שוכב לישון, לא לפני שהוא מנסה אותה להשכיב, אך היא ממשיכה לו להכאיב... יקי ממשיך במסכת שקריו, אורית עוקבת אחריו, היא שכרה חוקרת פרטית, האם בקרוב תחשף התרמית? יקי מבטיח לעדן לילה רומנטי, אך לדעתי הוא יפוך לדרמטי, שירלי מזמינה את אליאן לארוחה, והיא מכניסה אותה לנתן בהפוכה... מיקי לוקח את שירלי בתור גיבוי, על מנת להמציא לסיפו איזה כיסוי, אך המאמן את שקריהם לא קונה, ומבקש שמיקי מהמגרש יתפנה... קרן מבקשת מליאור סליחה, ואומרת שעוד קצת זמן היא פשוט צריכה, בשביל להחזיר את כל הסכום, אמנון לא מאמין יותר לכלום... ליאור נותן לה זמן עד מחר, למרות שלאמנון ממנה כבר נשבר, דניאלה רוצה להכנס עם ליאור לשותפות, אמנון אומר לה שזאת שטות...

AmiTutiT14

New member
חחח פרק נחמד וחמוד../images/Emo6.gif

נקרעתי מצחוק איך שליאור דיבר אל קרן והיא חייכה כמו איזה מפגרת
לא הבנתי מה הקטע שלה
אבל היא כזאת חמודה
את אליאן אני שונאת. מיקי מסכן. שירלי היא למלמית כזאת (למלמ= לא מוסיף לא מזיק, למדתי היום בפרק של מיכאלה, יובל המלך אמר
). דניאלה ממש חמודה, התחלתי לאהוב אותה. נתן לשעול
גולן איכס... מה הוא מתחיל עם אליליאן?! יש לו את יונת (הלמלמית
) ליאור, תרגיע, הבחורה רוצה להגיד לך משהו
היום לקחתי מהסיפריה שקוראים לו "חלום בלהות", של ויליאם כץ, אחלה סופר, מומלץ בחום
הוא כותב מותחנים פסיכולוגיים, הג'אנר האהוב עלינו, החננות
אה כן כן שכחתי, יש את יקי המנקי (חיחי
) ואת אורית הדלורית (בעע
) ואת תום החתול
(זוכרים, שאורית אמרה ליקי "מה הוא חתול?!" חחחחחח אני ואח שלי לא מפסיקים לצחוק על זה מאז
) וזהו.

Pure Heart

New member
../images/Emo116.gif../images/Emo23.gifסיכום שלי../images/Emo23.gif../images/Emo116.gif

אליאן באמת קצת מעצבנת
אני בעד שתגלה לשירלי שהן אחיות וזהו
ככה העניין יתחיל להיות יותר מעניין
נתן סתם נבלה.תסלחו לי מאד.הוא עושה טעויות על ימין ועל שמאל ולא לוקח אחריות.ואיך הוא מעז לנפנף את הבת שלו בחזרה לפריז(עד כמה שהיא מעצבנת..בכל זאת-לא יפה מצידו).
אמנון צודק בקשר לקרן.לדעתי ליאור היה צריך לקחת את הכסף ולהסגיר אותה למשטרה.זה כל כך הרגיז אותי שהוא צעק עליה והיא עמדה שם מחייכת..חחח.סתומה
וגולן צריך להפסיק לפלרטט עם בנות שיש לו חברה
ומיקי כהרגלו חמוד
ועדן צריכה להתחיל להחליט אם היא זורקת את יקי לתמיד או בוגדת באחותה ככה.שלא תעשה את זה לדעתי.אומנם היא פגועה ממנה אבל יש גבול.חחחח.הצחיק אותי איך שהיא אמרה שזה לא מתאים ל"פנג שוואי" משו כזה
ואת דניאלה תמיד אהבתי
אני בעד שיקרה משו בינה ובין אמנון!נתן לא בשבילה.טוב..נתן לא בשביל אף אחד...רק שירלי ממשיכה לאהוב אותו כאילו הוא לא עשה כלום

למעלה