הפרק היומי (רביעי)

יניב1

New member
../images/Emo26.gif הפרק היומי (רביעי)

אז מה היה לנו ? ברוק וניק שיכנעו את דיקן לחתום על חוזה האימוץ, והוא, שהבין כי הוא חותם על עתיד טוב (ועשיר) מיהר להתקשר לג'קי ולבשר לה את הבשורה. ג'קי נבהלה, כי כמה דקות לפני זה מאסימו רתח מזעם ואיים עליה שהוא יהרוג את הגבר שהיה איתה בלילה. היא נשבעה לו שאין שום גבר ושיש סוד ושהסוד הזה בעצם הוא שהיא התמכרה לאלכוהול ושותה מלא בזמן האחרון ונרדמה עד הבוקר באוטו. אחרי זה היא רצה להתקשר לדיקן שניתק לה, ומאסימו הציץ (שוב פעם) והמשיך לחשוד בה. אה, והיו גם סטפני ואריק שדיסקסו קלות על החתונה של ניק וברוק והיתה לורן שהתקשרה לאריק וסיפרה לו שמשהו קורה עם ג'קי. ומה אפשר להגיד ? לא הרבה. אם בפעם הקודמת נתתי
לג'קי על משחק לא רע בכלל אז הפעם אני חושב שהמשחק שלה לא היה כל כך טוב. אמנם לא גרוע, אבל לא האמנתי לאף מילה שלה, זה היה יותר מדי מזוייף. האמנתי יותר למאסימו שמשחק לא רע בכלל ולהתפרצויות שלו, למרות שהוא די הגזים לטעמי. מה עוד? ניק וברוק ככל שאני רואה אותם יותר יותר נראים מתאימים יותר ויותר ולסיום דווקא אקנח בלורן שלדעתי תהיה נכס גדול לסדרה אם תצטרף אליה באופן קבוע. גם יפה, גם שחקנית טובה ויש לה הרבה מה לתרום,לדעתי.

SupeRonit

New member
איך מאסימו הרים גבה ../images/Emo6.gif

יו איזה פרק.ג'יקי היא לא ילדה בת 16 שעברה את שעת העוצר-והוא לא אבא שלה.למרות שבערכים השמרניים (שכנראה חקוקים במאסימו) התנהגות כזאת היא רגילה ונורמלית. והופ-איך המטפלת עשתה את כל הדיבורים.הילדה אמרה ש"בלה בלה בלה" ופתאום ליד כולם היא נהייתה
-כנראה התחשק להפקה לחסוך לעצמם ללמד את הפיצית כמה מילים. ודיקן כזה מתוקי-כשהוא רוצה בטובתם של הילדים,אני מאוהבת
ואני תמיד אהבתי את ניברוק-שלא תגידו שלא אמרתי לכם. ולורן,היא אכן שינוי מרענן. וג'יקי באמת הייתה
יחסית למאסימו . חוץ מזה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לי

לינה18

New member
לרונית

בקשר לזה שהופ לא דיברה, אלא המטפלת דיברה במקומה-גם אני לא אהבתי את זה וחשבתי שזה ממש מעצבן.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo45.gifגם היום לא הייתה התקדמות

מי יודע מה ובאמת לורן חסרה...

ani88

New member
סוף סוף הופ!

אני מתה על הילדה הזאת! היא ממש חמודה! את מאסימו אני ממש שונאת בפרקים האחרונים!!! ברר... עם כל פרק הוא נעשה יותר ויותר מגעיל לורן היתה מצויינת דיקן נראה היום מה זה מפוחד בפרק. הוא נראה כמו איזה נער מתגבר בן שלא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו. אני מעדיפה אותו קשוח

238

New member
../images/Emo45.gif

בס"ד הוצאת לי ת'מילים מהמקלדת... כמה אפשר למרוח ת'בדיקת אבהות המעפנה הזו????

Dawn12

New member
מסכים בקשר לבריקי ../images/Emo45.gif

ניק הרבה יותר מתאים לברוק מרידג'. בניגוד לרונית, אני לא יכול להגיד שראיתי את זה כבר מההתחלה. כשהסיפור ביניהם התחיל זה היה נראה לי מאולץ ולא ממש ראיתי כימיה ביניהם, מה גם שסינדרום הגבר-חדש-שיחליף-את-רידג' כבר היה כל כך ממוחזר שלא חשבתי שיש לזה סיכוי. אבל, וזה אבל גדול, יחסית לסיפור הגרוע שאיתו ברוק וניק היו צריכים להתמודד אני חושב שהקשר ביניהם התפתח יפה וגם הכימיה נבנתה כמו שצריך. הדמות של ניק עדיין קצת מעצבנת אותי (הוא פשוט "טוב" מדי) אבל אם צריך לבחור בינו לבין רידג' עבור ברוקי - אין בכלל מקום להשוות. ובקשר ללורן (וזה
אם אתם צופים בצח"מ)- אם לא הספיק לכם מטרייסי המשגעת תוכלו לראות אותה בשבוע הבא בצח"מ, ובעתיד היא תהיה שם באופן קבוע, כך שלא נראה לי שהיא תעזוב את ג'נואה סיטי לטובת LA

לינה18

New member
ל-Dawn

זה בדיוק מה שקודם לכן עיצבן אותי בדמות של ניק. בפרקים האחרונים הוא כבר לא מעצבן אותי, משום מה.

לינה18

New member
ליניב

מסכימה בקשר ללורן. שיחזירו אותה באופן קבוע-היא כזאת יפה! למה מלכתחילה הוציאו אותה מהסידרה, את זה לא הצלחתי להבין. ולמה לא מחזירים אותה קבוע?

Guy K

New member
העלילות שלה לא היו מאוד מעניינות

לורן היא דמות נהדרת אבל ביפים והאמיצים היא לא היתה קשורה לאף אחד חוץ משילה ואריק. בשילה היא נאבקה, באריק היא התאהבה, חוץ מזה היא לא ממש התחברה לדמויות האחרות. היא היתה חברה של סאלי, אויבת של סטפני, וכו' - אבל לא היתה לה משפחה ובגלל זה העלילות שלה היו קצת מוגבלות. בסופו של דבר היא חזרה אל צעירים חסרי מנוח, שם יש לה קשרים הרבה יותר ענפים ועד היום היא פורחת שם. בכל מקרה גם אני אהבתי לראות אותה, אפילו שזה היא רק לשניה וחצי וזו לא היתה ממש עלילה שלה. תמיד כיף לראות את לורן היפהפיה

למעלה