הפרק היומי - רביעי

יניב1

New member
../images/Emo26.gif הפרק היומי - רביעי

אני בעבודה, ומקווה שהפעם הוידאו הקליט לי (עשיתי אלף ניסיונות, חסר לו שהוא לא הקליט הפעם) - אבל בכל זאת הנה תרומתי, מאחר שהרבה זמן לא פתחתי את השירשור. . הנה התקציר, אתם תמשיכו למרות שסטפני, מסימו וג'קי מנסים להרגיע את רידג', הוא נסער ורותח מזעם לגלות שברוק וניק מאורסים. סטפני אומרת לו כי היא גאה בברוק וכי זוהי הפעם הראשונה בחייה שחשבה על התינוק ולא על עצמה. הוא מאשים את מסימו שהפנה אליו את גבו אחרי שוויתר למענו על הרבה, ומכריז כי הוא איננו רוצה יותר בקשר עם משפחת מרוני. הוא מסיר בזעם את טבעת המשפחה מאצבעו. ברוק מתוודה בפני ניק כי נענתה להצעתו בגלל שהלחץ שהופעל עליה ומספרת על מה שקרה במסיבה. ניק זועם ומחליט לחזור חזרה, ואומר כי הוא איננו מוכן להיות הבחירה השנייה. הוא מבקש שתסיר את הטבעת מעל אצבעה, אך היא אומרת לו שהיא מאושרת מהחלטתה ורוצה להמשיך בחופשתם בהוואי. מה אתם אומרים על זה?

ani88

New member
הקטע המצחיק בפרק היה../images/Emo6.gif

כשניק אמר לברוק להוריד את הטבעת כי הוא לא רוצה להיות מספר 2 הלו! תתעורר! אתה תמיד תהיה מספר 2! כאילו הוא לא ידע קודם שברוק הסכימה להתחתן איתו רק בגלל הלחץ!!!

לינה18

New member
גם אני חושבת ככה!

ניק תמיד היה ותמיד יהיה מס' 2 בשביל ברוק. מה הקטע שלו להתעורר לפתע במטוס?

Mighty Morphin

New member
את הפרק היום רק הציל

האקשן שרידג' גרם ב"זירה" של בית משפחת מרונה. היה כיף לראות אותו מתרגז כל-כך על סטפני, והיה מצחיק לראות את מאסימו וג'קי עומדים כמו שפנים בצד בטימטום
. חוץ מזה היה פרק יבש..... והופ ממש הייתה חמודה

לינה18

New member
גם אני אהבתי לראות את ריג' מיתרגז

עז סטפני ומסימו. סוף סוף הוא ממש אמר להם את מה שהיה צריך להגיד כבר מזמן! והכי אהבתי לשמוע אותו מגן על ברוק בפני סטפני. בכלל הקטע הזה היה באמת קטע אקשן טוב.

SupeRonit

New member
השיא של הפרק ../images/Emo26.gif

ניק והופ רוקדים את ריקוד ההולה
שמתי
שניק נמצא עם הופ יותר מברוק..הוא משחק ורוקד איתה,משכיב אותה לישון..וברוק עושה טובה שהיא אומרת לה "לילה טוב"..מה זה הקטע הזה
את אמא גרועה,וחבל על הילדה
בוז לברוק
(פעם ראשונה שאני לא תומכת בהתנהגות שלה
)..

ani88

New member
כמה שיש יותר זמן מסך להופ כך ../images/Emo9.gif

אני נהנית יותר!!!! ברור שלברוק אין כוח אפילו לבת שלה אם כל העולם מתעולל בה ועכשיו היא עומדת להתחתן עם אחד שהיא בכלל לא אוהבת

לינה18

New member
גם אני מתה על הופ

עד כדי כך שאפילו חלמתי שהיא היתה אחותי! אבל אל תחשבו, זה לא שבחלום הייתי הבת של ברוק!פשוט אני ממש אוהבת את הופ.

לינה18

New member
זה משום שברוק לא מיתלהבת מניק כמו

שהופ מיתלהבת ממנו. זה משום שניראה לי שהוא הדמות הגברית הדומיננטית בחייה מאז שברוק וריג' היתגרשו. ובכלל זה ניראה כאילו שהדרך היחידה של ניק להיתקרב אל ברוק היא בעזרת הופ וזה ממש פתתי.

action סוףסוף

סוף סוף העלילה המשעממת של ניקרידג' מקבלת תפנית קצת מעניינת לכיוון שאני בעדו, לאותו כיוון שאולי טפו טפו טפו יוביל אותה לסופה אגב מה קרה לעלילת קייטלין-תומאס-הקטור-סאמי?

Mighty Morphin

New member
זה בדיוק גם השאלה שלי

לאן נעלמו סאמי-קייטלין-הקטור לעזאזל
דווקא התחיל להיות מעניין שם.....

לינה18

New member
אני גם אהבתי את העלילה של סאמי-

הקטור-קייטלין. אני חושבת שלא מראים אותם הרבה משום שזאת ניראת לי כמו עלילה קצרה שתסתיים ממש מהר, ולכן הם מראים את זה כמה שפחות כדי למרוח את זה כמה שיותר.

לינה18

New member
אני גם אהבתי את העלילה של סאמי-

הקטור-קייטלין. אני חושבת שלא מראים אותם הרבה משום שזאת ניראת לי כמו עלילה קצרה שתסתיים ממש מהר, ולכן הם מראים את זה כמה שפחות כדי למרוח את זה כמה שיותר.

חוץ מזה ש...../images/Emo8.gif

שסטפני הודתה שהיא עשתה את הכל רק כדי שברוק תצא מהמשפחה סוף סוף, ושזה לטובת רידג' וברוק גם יחד. מה שאני לא מבינה זה, למה סטפני כל כך בטוחה שזה נגמר בזה שהיא מתארסת לניק? הרי ברוק היתה בעבר מאורסת לאחרים שהם לא "פורסטר", כמו ויפ, קונור, היא היתה גם עם דיקן, ובתחילת הסדרה היא אפילו היתה מאורסת לבחור בשם דייב. אז מה ימנע מברוק לשכוח את רידג' אם היא כבר רודפת אחריו ואוהבת אותו זה 17 שנה?? אגב, מישהו יכול לחשב בדיוק כמה פעמים היתה ברוק נשואה ומאורסת בסדרה הזו? וכמה מתוך כל הפעמים האלה זה היה לרידג'? את ההצגה היום בפרק באמת גנבה הופ המתוקה הזו. הכי כיף לראות אותה יותר מהכל!!!

יניב1

New member
הפעם הוידאו הקליט, ראיתי והנה רשמיי

מפרק לא ענק, גם לא גדול, אבל לא משעמם. אם לא הרצתי חלקים ממנו אפילו לא לרגע אחד, אז סימן שהיה משהו בפרק הזה שעשה לי את זה. וזה היה בעיקר הסצינות של רידג' נגד סטפני-מאסימו-ג'קי. אהבתי באמת איך שג'קי הפכה לספיצ'לס ובקושי דיברה שם, ואת הניסיונות של מאסימו (הלא מוצלחים יש לציין) להגן על סטפני. ציפיתי האמת שיהיה קצת יותר צעקות מצידו של רידג', ושעוד שנייה ייתן לסטפני איזה סטירה, כי אני רציתי לתת לה! הפנים האמיתיות שלה באמת נחשפו ואני רק שונא אותה עוד יותר עכשיו. אני כבר מת לראות את העימות שלה עם ברוק שתגלה מה הזקנה הזאת זממה. והופ באמת חמודה, אבל לא הראו אותה יותר מדי. ניק באמת דביל. מה נראה לו שהוא יהיה בחירה ראשונה מתישהו? הלו, להתעורר! גם היום אני מקליט, אז צפו לסקירה מאוחרת.

S c a r l e t t

New member
אני דווקא לא אהבתי

כל הקטע עם רידג' וסטפני לא היה כזה דרמטי...רידג' התחרפן ולא נראה שזה הזיז לסטפני יותר מידי. באמת היה מצחיק לראות את ג'קי עומדת וסותמת את הפה שלה בצד וברוק וניק....שיהיה

לינה18

New member
אני מסכימה במשהו עם Scarlet

בזה שזה לא הזיז לסטפני יותר מדיי. עם כמה שהיא אוהבת אותו, היא היתה כל-כך עדישה כשהוא היתעצבן עליה שזה משהו! היא תמיד חייבת להישאר עם ידה על העליונה?

למעלה