הפרק היומי (חמישי)

יניב1

New member
../images/Emo26.gif הפרק היומי (חמישי)

אז אחרי שאתמול אף אחד כאן לא טרח לפתוח שרשור יומי (רונית, מה קרה
) ואחרי שהיום לא הייתי בבית בארבע, אבל טרחתי להקליט, אני יכול לומר בוודאות שג'קי איז אאוט. די, נמאס לי ממנה לגמרי. פשוט לא יכולתי לסבול אותה ואיזה כיף זה היה להריץ בוידאו את כל הקטעים שהיא השתתפה בהם עם דיקון. פשוט כיף! נכון שזה צימצם לי את הפרק לעשר דקות אולי, והתמקדתי רק בקטעים של ניק ורידג' (פייט טוב, מה עם קצת מכות?
) וברוק וסטפני (אני כבר ממש לא יודע אם היא מעמידה פנים או לא) - אבל לפחות נהניתי מפרק בלי ג'קי, ונראה לי שאני איאמץ את הדרך הזאת מעכשיו. איזה מזל שיש וידאו.

Mighty Morphin

New member
../images/Emo6.gif

מסכים איתך - פרק בלי ג'קי הרבה יותר טוב
וחוצמזה- לא היה פרק משהו חוץ מהקטע של רידג' וניק (שדיי נמאס..), אבל בכל זאת אהבתי לראות קצת אקשן ביניהם. וסטפני ממש כבר לא עצמה,היא השתנתה לגמרי. שלווה כזאת, רגועה וכמעט כל הזמן היא נמצאת בבית! נזכרתי עכשי בסצינה של פעם שסטפני הייתה בדרך לחתונה עם אריק בונציה, וסאלי ניסתה לעצור אותה,והיא הפילה אותה למים ונסעה לה(
). זה היה קטע גדול! זוכרים?

SupeRonit

New member
לא ידעתי שאנחנו בשותף על התפקיד

בכל מקרה אני אחזור ואומר שבימי ב',ד',ה' אני עובדת ולכן אם לפתוח את השרשור היומי-אז יהיה רק בשעות אחר הצהריים (בשש בערך שאני חוזרת מהעבודה ורואה את הפרק).. |בקשר לפרק: ראיתם איך החליפו לברוק כרית בטן והגדילו לה אותה בחודש
"איך אני גדלה"-כן,בטח..עד שצועקים "קאט"
.. ורידג' וניק-חבל לי עליהם..רידג' צריך לפנות את הבמה לניק ולהתחפףף (חחח-הוא גם ככה מעצבן אותי).. ולהקליט את הפרק-זה ללא ספק פתרון גאוני.וכבר אמרתי לא פעם שלהמציא את הטלוויזיה בלי הוידאו-הייתה התעללות.. חוץ מזה
: עברתי את המגן בספרות היום,והיה סביר-העיקר שכבר מאחוריי. בכל מקרה אמרתי למורה שאני מתחילה מ-97 אז היא אמרה לי "אז בטח תקבלי 92"
(איזה כיף שהמורה אוהבת אותי
) והכי חשוב-דחו לי את המגן בהסיטוריה,בגלל הבריתות ("באו לקראתי")

למעלה