הפעלה

1Shir

New member
../images/Emo26.gifהפעלה ../images/Emo6.gif../images/Emo36.gif ../images/Emo3.gif

הרי לפניכם מבחן תיקים באפלה המבחן לא מיועד לנו הצופים הקבועים, אלא לאנשים שמכירים את הסדרה בעיקר מאתנו ומצפיות ספורות מזדמנות. יכול להיות מעניין לגלות מה חברינו ובני משפחתנו יודעים או לא יודעים על הסדרה. במבחן 25 שאלות, כל שאלה 4 נק' - רצוי ומומלץ להיעזר בניחושים... 1) מה שם המוסד בו עובדים מאלדר וסקאלי? 2) מה הסטטוס המקצועי ביניהם? 3) סקאלי היא בהכשרתה המקצועית? 4) למאלדר יש תואר מאונ' אוקפורד ב-? 5) מה שמו הפרטי של מאלדר? 6) מה שמה הפרטי של סקאלי? 7) מה צבע השיער של סקאלי? 8) מה צבע העינים של סקאלי? 9) מה צבע השיער של מאלדר? 10) מה צבע העינים של מאלדר? 11) מבין 4 הוריהם של מאלדר וסקאלי, מי היחיד/ה שנשאר/ה בחיים בסוף הסדרה? 12) מאיזו מחלה קשה הבריאה סקאלי? 13) איזה בע"ח היה לסקאלי במהלך הסדרה? 14) איזה בע"ח היה למאלדר במהלך הסדרה? 15) כמה נשיקות של השניים ראינו על המסך? 16) ממי נכנסה סקאלי להריון? 17) כמה עונות היו לסדרה? 18) מהו שם הסדרה באנגלית? 19) שם של דמות נוספת מהסדרה? 20) באיזה אתר אינטרנט קיים פורום הסדרה? 21) שמות של שלושה חברים מהפורום? 22) בהשתתפות אילו דמויות הסצנה האחרונה בסדרה? 23) איזו דמות ראשית נעדרה מרוב 2 העונות האחרונות? 24) היכן ניתן להניח שמאלדר וסקאלי שכבו לראשונה? 25) נגד מי נלחמים מאלדר וסקאלי? שאלת בונוס (5 נק'): הממ/י בפרט או במשהו שאת/ה יודע/ת על הסדרה אתם מוזמנים לפרסם תוצאות של אנשים שהעברתם אותם את המבחן

1Shir

New member
אז למעשה אמא שלי ענתה עליו לפני שנה

ולהלן תשובותיה, חלקן הזויות חלקן הגיוניות: 1) מה שם המוסד בו עובדים מאלדר וסקאלי? FBI 2) מה הסטטוס המקצועי ביניהם? קולגות (זה לא מדויק כי הם שותפים, אבל גם זו תשובה נכונה) 3) סקאלי היא בהכשרתה המקצועית? מדענית (יותר לא נכון מנכון) 4) למאלדר יש תואר מאונ' אוקפורד ב-? תקשורת? (ניחוש נחמד) 5) מה שמו הפרטי של מאלדר? פוקס (ברור שהיא תדע אחרי שכל פעם שעברנו ליד חנות פוקס אני מתלהמת מחדש) 6) מה שמה הפרטי של סקאלי? היא לא ענתה! 7) מה צבע השיער של סקאלי? בלונד (התשובה ההזויה במבחן, היא לא זכרה שהיא ג'ינג'ית?!) 8) מה צבע העינים של סקאלי? כחול (לדעתי נכון) 9) מה צבע השיער של מאלדר? כהה (יותר לא נכון מנכון) 10) מה צבע העינים של מאלדר? חום (לדעתי לא ממש) 11) מבין 4 הוריהם של מאלדר וסקאלי, מי היחיד/ה שנשאר/ה בחיים בסוף הסדרה? אמא של סקאלי (סוף סוף תשובה נכונה) 12) מאיזו מחלה קשה הבריאה סקאלי? סרטן (זה באמת הגיון בריא של כל אחד) 13) איזה בע"ח היה לסקאלי במהלך הסדרה? חתול (ניחוש לא נכון) 14) איזה בע"ח היה למאלדר במהלך הסדרה? כלב (כנ"ל) 15) כמה נשיקות של השניים ראינו על המסך? אחת (עוד ניחוש שגוי) 16) ממי נכנסה סקאלי להריון? מאלדר (ממש קשה לנחש) 17) כמה עונות היו לסדרה? שבע (ניחוש נחמד) 18) מהו שם הסדרה באנגלית? אקס פיילס (ויתרתי לה על the) 19) שם של דמות נוספת מהסדרה? X (היא כתבה איקס כדי להגיד שהיא לא יודעת, אבל למעשה יצאה לה תשובה נכונה..) 20) באיזה אתר אינטרנט קיים פורום הסדרה? תפוז 21) שמות של שלושה חברים מהפורום? שיר, גילי, עינת (בכ"ז אמא שלי מעורה בחיי) 22) בהשתתפות אילו דמויות הסצנה האחרונה בסדרה? מאלדר וסקאלי (עוד היגיון בריא) 23) איזו דמות ראשית נעדרה מרוב 2 העונות האחרונות? מאלדר 24) היכן ניתן להניח שמאלדר וסקאלי שכבו לראשונה? בעבודה (מחשבה יפה) 25) נגד מי נלחמים מאלדר וסקאלי? היא לא ענתה! שאלת בונוס (5 נק'): הממ/י בפרט או במשהו שאת/ה יודע/ת על הסדרה כאן היא כתבה- מישהו התחזה למאלדר ואפילו סקאלי לא הבחינה בכך בתחילה
קצת מצחיק, נכון?!

the scout

New member
אמא שלך קולית ברמות

וגם השתתפה במפגש פורום, כל הכבוד לה.. אמא שלי רק שלחה לי אחר כבוד את כל הקלטות והחומר שלי על תיקים לביתי החדש, אבל יאמר שהיא די לקחה בהבנה את ההתמכרות שלי, ונתנו לי לראות את תיקים גם בשעות מאוחרות.

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

התשובות של אמא שלך מזכירות לי תשובות של ילדים שנשאלו בנוגע לתחומים שונים במדעים - ובאמת שיש שם כמה וכמה תשובות מבריקות, כמו למשל: ילד שנשאל מהי הדרך הטובה ביותר למנוע מחלב להחמיץ השיב: להשאיר אותו בתוך הפרה!!! תגידו שזה לא סופר-הגיוני!
הכי הצחיק אותי זהיא כתבה X ובמרה יצא שהתשובה נכנונה, ענק!!! בכלל - כל הערות הביניים שלך לתשובות גלגלו אותי לרצפה מצחוק ואה - צבע העיניים של מאלדר הוא ירוק.

orityemini

New member
צבע העיניים של מאלדר Hazel

או איך שלא קוראים את זה. מאין אגוז כזה....ככה לפחות מתארים אותו תמיד במדריכי פרקים, במשחק מחשב וכו'. העיניים שלו הן מהסוג המתחלף. פעם ירוק, פעם אפור, פעם חום...

muldercrushed

New member
אווו זה נראה מעניין..../images/Emo118.gif../images/Emo15.gif

אני אשאל את אחותי הגדולה שהמוח שלה הכי מתפוצץ ממני ואולי היא תביא קצת תשובות נכונות... מי יודע?

למעלה