הפיק שלי!

Ophel McNeil

New member
../images/Emo26.gifהפיק שלי!../images/Emo36.gif

(לין, מצטערת שאני לא משרשרת, אבל כמו בשרשור החידות - זה תוקע עמוק עמוק למטה, וכבר לא קופץ). טוב. זה הפיק האומלל שלי, שמוכיח רשמית שאין לי כל כישרון כתיבה.
נסו ו.... תהנו?! טוב, לפחות תנסו להינות, אני לא חושבת שתצליחו...
אגב, אמור להיות לו המשך, אבל אני ארד מזה אם התגובות קוטלות מספיק. (וכן, איתמר, אני הולכת להוכיח לך שאני יודעת לקבל ביקורת בונה
).

HuGo Hell

New member
וואווווווווו ../images/Emo12.gif קראתי חצי ונידהמתי

פשוט יפה ומושלם!!!!!!!
כוטל הכבוד תמשיכי ככה!!!!^-^ ליל מנוחה כולם

HuGo Hell

New member
"הילאלה" "יותם"??????????

אופל מאיפה נפלת? אני ראיתי הילאלה התחלתי לצחוק הבנתי שהילדה זו את "תסריטאים?" חה חה חה חה ממש מצחיק חחחחחח... אופל את גדולה
אבל למה לא הוספת אותי?, לפחות עם אני לא פוגש אותן במציאות לפחות אני אפגוש אותם בפאנפיק שלך
אבל את גדולה יחיחחיחיחייחי, ראיתי הילאלה יש העברתי לדף האחרון וראיתי "יותם" ישבתי להתפקעתי מצחוק! חחחחחח......

Ophel McNeil

New member
רק עכשיו שמתי לב...

אוקי, רק עכשיו קלטתי, אז אני רק רוצה להעיר - למרות שמופיעה בו פייג´, הפאנפיק נטול ספוילרים לחלוטין
רק רציתי לציין.

HuGo Hell

New member
אופל אני חייב להגיד את גדולה!!!!!!!

יותם "כרוב אדום" חחחחחחחחחח....
אופל אני לא מפסיק לצחוק חחחחחחח...... "לינה מורסיט" "יעל, אתי" כולם מוזכרים של חוץ ממני וניצן
למה? אני מקווה שאני אהיה מוזכר שם בחלק השני שכדאי לך לכתוב אותו עכשיו ומהר, אני כול כך אהבתי את הסיפור, אופל את פשוט ענקית! רק למה לא עשית משהו להשמיד את קול? *קול מסכן ואומלל* את מתעלפת מליאו ולא יכולה לעשות כלום לקול?
*מחכה בקוצר רוח לחלק 2*

HuGo Hell

New member
ס.. ס... ס.. סורי ../images/Emo9.gif ופייפר מצטער.

אודליה סולחת לי? *פנים תמימות*

1Shir

New member
אופל, את פשוט ילדה גאונה!!!!!!

אני כולי בהתלהבות ואקסטזה מהסיפור המ-ד-ה-י-ם שלך!!!! זה כל כך כתוב יפה, משכנע, מקורי ומצחיק!!! נקרעתי מצחוק בקטעים שהם התחילו לחשוב כמוך... (פיבי:"בא לי להרביץ לקול, ואנחנו אפילו לא במיטה..." "אל תגידו שלא ידעתם, יש כאן קירות דקים..." והקטע עם קול וליאו!!!) טוב, ברור שאני אתלהב הכי הרבה מהקטעים עם קול, בעיקר כשאת פייג´ אני עדיין לא מכירה... מה שמעלה את השאלה:למה רק אתי ויעל???? מה איתי???? *יבבה אומללה* (סליחה על ההערה האגוצנטרית, אבל ככה זה-יצר האדם הוא אנוכי מטבעו...) בכל אופן, את מוכשרת ב-ט-ירוף, אני לא סתם אומרת!!! ונהניתי נורא!!! ובכל זאת אני יודעת שאת רוצה גם הערות: 1.ההתפרצויות של "כולם שונאים אותי..." לא קצת מוגזמות?
פשוט אני חוששת שאת ככה גם בחיים, אז רק שתדעי שזה ממש לא נכון!!! 2.את הסיפור כולו אהבתי נורא, אבל דווקא הסוף... נגמר לי מהר מדי. הייתי מעדיפה בהרבה לראות את העלילה מתפתחת במקום לפטור את הכל כחלום של יותם... מה דעתך להמשיך לפתח את הסיפור??? כי הרעיון ענק!!! שיהיה סוף מורכב יותר-יותם רק חשב שזה חלום. אולי בשבילו זה חלום, אבל בשבילך זוהי המציאות... בכל אופן, מתה עליך, מתלהבת ממך, פיק מדהים, אם יש לך עוד תפרסמי מייד!
, שיר

Ophel McNeil

New member
אוי.... לא הבנת נכון את הסוף...

זה לא היה חלום של יותם, לפיק יש המשך, יותם חזר למיטה שלו וחשב שזה חלום....
לא הייתי מסיימת הכל ככה (אין לי מושג גם איך כן הייתי מסיימת, אבל בינתיים נראה לי שלפיק יהיה המשך). בקשר לילדים שלא הוזכרו בפיק. לא אישי נגדכם, נשבעתם! כעיקרון, אף אחד כמעט לא היה אמור להיות מוזכר, רק אלה שבאו בהקשר מתאים (לין, יעל, ואתי). הקטע עם יותם בסוף, כפי שכתוב בפיק, היה כי הוא ביקש (שלחתי אליו את הפיק ראשון להערות, ואני מודה לו מאוד, כי הוא עזר לי הרבה). אבל אם אתם רוצים, בפיק הבא אני אזכיר גם אתכם.
בקשר להתנהגות שלי, זאת מעט בעיה, כי ככה אני מתנהגת בחיים. כלומר, אני לא ילדה יללנית ומעצבנת, אבל המון פעמים יש לי "התקפים" של ´אף-אחד-לא-אוהב-אותי-וכולם-רוצים-להרוג-אותי´ (אל תשאלו). אני חייבת לציין שהכל ירשתי מהילאלה, זאת אשמתה.
ויעל - דווקא ניסיתי לעשות את זה די דומה לאיך שפיבי תגיב לספק-שד ספק-תמים, וקול למישהו שמעצבן אותו. לא יצא טוב?

Phoebe again

New member
אני לא יודעת... היה לי קשה לדמיין

את קול ופיבי ככה... אבל אולי אם אני אקרא את זה שוב... אניוואי מתי תפרסמי את ההמשך? אני ממש רוצה לראות מה יקרה ... ואיזה עוד אנשים ייכנסו לפיק...

Phoebe again

New member
מדהים ויפה!

את בן אדם מאוד כשרוני אופל, אבל אני חייבת להעלות את השאלה האנוכית הבאה: למה אני לא נשאבתי גם למימד של מכושפות? למה רק יותם?
בכל מקרה אני מאוד שמחה שבכלל הוזכרתי שם... עכשיו להערות: 1. פיבי לא מתנהגת כל כך כמו במציאות עוד לפני שהאובססיות שלך משתלטות עליה. 2. קול גם הוא לא מתנהג כל כך כמו במציאות. אין לי יותר הערות... אז שוב פאנפיק מצוין!

p3

New member
אמרתי לך אלף פעם, ואני אגיד את זה

שוב. מדהים.

As I Am

New member
לא צריך לשרשר, ../images/Emo181.gif../images/Emo103.gif

לכל פיק שיהיה שרשור משלו - אבל תשרשרו אליו אח"כ את הפרקים החדשים..

Charmed Gal

New member
אופל!!!../images/Emo106.gif

את סתם קשקשנית יש לך כישרון כתיבה מעולה! וגם זה לא נכון שכולם שונאים אותך!!! אבל בכל מקרה זה היה יפה מאד! אבל למה גם אני וסם לא הוזכרנו!?
אני מחכה לפאנקיק הבא שלך כבר!

P3H2O

New member
אופל, ילדה, יערה איך שלא קוראים לך!

אני רוצה המשך ואני רוצה אותו מהר!!! ותפסיקי לעשות הצגות כי רואים שאת יודעת לכתוב ומה זה רציתי לתת לך "ביקורת בונה" אבל לצערי אין על מה!!!

As I Am

New member
ועכשיו לתגובה. ../images/Emo181.gif../images/Emo103.gif

(אמרתי לך שאני כן אקרא כשיהיה לי כוח!!
). אוקי - הרעיון של הפאנפיק ענק... בשבילי הכל היה שם צפוי למוות - אולי זה כי אני מכירה אותך טוב מידי
. אממ, יש לך שם גם כל מיני שגיאות הקלדה/כתיב וכאלה, מה שהיה החלק שהכי הפריע לי, כמובן ^^ *מתחמקת ממטר החפצים החדים שנזרקים עלי* וסתם שאלה, אם הכל שם הולך ע"פ האובססיה שלך - למה פיבי לא חוזרת לעצמה? ולמה אין קטע סלאשי של ליאו/קול (לא NC17, רק איזה קטע חמוד עם שניהם o^-^o), אני מתארת לעצמי שיהיה מתישהו... *שולפת ספר מתמטיקה* נכון? אה, כן, והכוח שלי הוא לא למכר אנשים לאנימה - הוא להכיר משהו, להתאבסס אליו למוות, ואז להרוג בכאב ובאיטיות את הסובבים שלי ע"י האובססיה הנ"ל, או, אם אני מצליחה, לגרום גם להם להתאבסס! ^^ (ואני לא זאת שהמציאה את הפועל... זו הייתה הילאלה!).

Ophel McNeil

New member
*מטר חפצים נזרק על לין*

על קול וליאו תאמיני לי יהיה, זאת רק ההתחלה. ^^ מה גם, מישהו בכלל קלט את הרמז שכבר יש בניהם משהו?
בקשר לפיבי, הבנות כל הזמן מתנדנדות בהתנהגות שלהן בגלל האובססיה שלי (בסך הכל, לא יכלתי לעשות את כולן העתק מושלם שלי.... לא?
). ודי עם הלשון, די!

HuGo Hell

New member
ואני אומר שוב! את גדולה!

רומן בין ליאו לפייג´ ואז קול וליאו ביחד חיחיחיחי
מסכנה פייפר עוד מעט יהיה לליאו רומן עם כל העולם! חחח
ממש לא הפסקתי לצחוק קשקראתי את הכול.. היית שומעת אותי לא היית מבינה מאיפה נפלתי טוב תמשיכי ככה נבקשה תצרפי אותי גם ^^ פליזי.. לא איכפת לי מה תכתבי העיקר שאני אהיה שם!! P.S אל תישכחי שאני מאוד קשות בפיבי

1Shir

New member
וברוח הדברים:

אופל תסדרי לי משהו עם קול... שיר

למעלה