../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif
יו גו גירל! שואו דם וואט יו גוט!
{*סוף פיצול לאמריקאית מתלהבת מהתוכניות של ריקי לייק*} אהם.
קול
, אם תרצו או לא, כבר השתתף בשתי עונות בסידרה הזו, והוא עומד להשתתף בשלישית. הוא הפך לחלק מהסידרה, ואני לא מבינה למה אתם אומרים שהוא הרס את פיבי. בעצם אני גם בכלל לא יודעת מה מצאתם בה מהתחלה {הוא הפך אותה לסמרטוט? מתי הוא *הפך* אותה לזה? היא תמיד היתה כזו.. אז מה עדיף- שיהיה לה חבר או שהיא תישאר זנזונת ותצא עם כל מה שזז?}, אבל זה כבר סיפור אחר.. אני בחרתי בפיבי, מכיוון שהיא הדמות הכי פחות אהובה עלי, כי הסולם שלי הוא כזה: 1. קול
2. פייפר 3. פייג´ 4. ליאו 5. פרו 6. פיבי כלומר, בכל מצב פיבי תמיד אחרונה. אני לא יודעת *מה* בדיוק מרגיז אותי בדמות שלה, אבל היא פשוט דמות מרגיזה. גם עם כל הקטעים המצחיקים שלה, היא עדיין דמות שאני לא אוהבת, ומכיוון שגם השחקנית לא כ"כ מוצלחת, היא פשוט אחרונה בסולם עדיפויות שלי. אני לא *שונאת* את פיבי, אבל הדמות שלה ממש ממש ממש מרגיזה... אולי זה כי אני לא בן שיוכל להזיל ריר על התמונות שלה {למרות שלפחות בזה אני מבינה אותכם.. ג´וליאן
...
}, ואני לא מתחברת לדמות שלה בכלל, כך שאני פשוט לא מחבבת אותה יותר מדי, זה הכל... כמובן שאני יודעת שאם פיבי הולכת גם קול הולך, אבל אני ממש לא רוצה שפייפר (האחות האהובה עלי), או פייג´ (האחות השניה האהובה עלי) יעזבו, וגם לא ליאו, ומכיוון שפרו כבר עזבה, חשבתי שזה יהיה טיפשי להצביע לפרו... ואם ההודעה יצאה מבולבלת אל תשאימו אותי, תאשימו את הבולגרים (בדיחה פרטית), כי 99% שמחברים אותי לADSL ממש בקרוב! הורי לי!