הסקר

Ophel McNeil

New member
../images/Emo26.gifהסקר../images/Emo36.gif

שלומות. הבה ננסה להחזיר את הפורום למסלול, אוקי? אז יש לי שאלה - מה כל אחד מכם בחר בסקר, ולמה? ובאמת תנמקו, ולא בשורה וחצי. (ומי שאומר "ליאו" מות יומת
)

Woogyman

New member
אני לא יכולתי לעצור את עצמי

ובחרתי בפרו. לא יכלתי להיות אובייקטיבי כשהיא הייתה שם וכבר ידעתי שהסדרה הרבה יותר טובה בלעדיה... אבל אם היא לא הייתה שם, הייתי בוחר בקול לפי דעתי (אתי לא להרוג אותי). זה כמובן בהנחה שאנחנו מדברים על התקופה של אחרי העונה הרביעית. קול כבר מיצה את עצמו שם (ושוב, התסריטאים יכולים לתקן את זה אם יביאו עוד סיפור ענק).

Gilmore Fan

New member
אני הצבעתי לקול...

לא לכעוס, כל אוהבי קול למניהם, פשוט אני הכי פחות אוהבת אותו. השחקן בהחלט מוכשר, אבל אני לא אוהבת את הדמות... גם את פרו לא אהבתי בעונה הראשונה אבל בשלישית היא כבר הפכה להיות בסדר.

Phoebe again

New member
עזבו את קול בשקט! ../images/Emo46.gif

רק תנסו להעיף אותו *קופצת אגרופים*

Ophel McNeil

New member
אבל הוא הדמות שאני הכי פחות

אוהבת, ובסיום העונה הרביעית פשוט מושלם שהוא יעוף! הוא כבר מימלא מיצה לחלוטין את הקטע של טוב-רע-רע-טוב. חוץ מזה - רק תנסו להעיף את קול?? איך בדיוק אנחנו יכולים
הסקר היפוטתי לחלוטין, את יודעת.... ובמי את בחרת?

Phoebe again

New member
אני יודעת שאתם לא יכולים להעיף את

קול פשוט זו תגובה אוטומטית... נסי להבין (עד כה לא הרבה הצליחו) ואת הולכת להתעצבן כי בחרתי בליאו... אני לא שונאת אותו או משהו אבל אני חושבת שלי אישית הוא היה הכי פחות חסר, למרות שאני דווקא מקבלת את העובדה שהוא דמות חשובה והכרחית לעלילה...

PopPy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

יו גו גירל! שואו דם וואט יו גוט!
{*סוף פיצול לאמריקאית מתלהבת מהתוכניות של ריקי לייק*} אהם. קול
, אם תרצו או לא, כבר השתתף בשתי עונות בסידרה הזו, והוא עומד להשתתף בשלישית. הוא הפך לחלק מהסידרה, ואני לא מבינה למה אתם אומרים שהוא הרס את פיבי. בעצם אני גם בכלל לא יודעת מה מצאתם בה מהתחלה {הוא הפך אותה לסמרטוט? מתי הוא *הפך* אותה לזה? היא תמיד היתה כזו.. אז מה עדיף- שיהיה לה חבר או שהיא תישאר זנזונת ותצא עם כל מה שזז?}, אבל זה כבר סיפור אחר.. אני בחרתי בפיבי, מכיוון שהיא הדמות הכי פחות אהובה עלי, כי הסולם שלי הוא כזה: 1. קול
2. פייפר 3. פייג´ 4. ליאו 5. פרו 6. פיבי כלומר, בכל מצב פיבי תמיד אחרונה. אני לא יודעת *מה* בדיוק מרגיז אותי בדמות שלה, אבל היא פשוט דמות מרגיזה. גם עם כל הקטעים המצחיקים שלה, היא עדיין דמות שאני לא אוהבת, ומכיוון שגם השחקנית לא כ"כ מוצלחת, היא פשוט אחרונה בסולם עדיפויות שלי. אני לא *שונאת* את פיבי, אבל הדמות שלה ממש ממש ממש מרגיזה... אולי זה כי אני לא בן שיוכל להזיל ריר על התמונות שלה {למרות שלפחות בזה אני מבינה אותכם.. ג´וליאן
...
}, ואני לא מתחברת לדמות שלה בכלל, כך שאני פשוט לא מחבבת אותה יותר מדי, זה הכל... כמובן שאני יודעת שאם פיבי הולכת גם קול הולך, אבל אני ממש לא רוצה שפייפר (האחות האהובה עלי), או פייג´ (האחות השניה האהובה עלי) יעזבו, וגם לא ליאו, ומכיוון שפרו כבר עזבה, חשבתי שזה יהיה טיפשי להצביע לפרו... ואם ההודעה יצאה מבולבלת אל תשאימו אותי, תאשימו את הבולגרים (בדיחה פרטית), כי 99% שמחברים אותי לADSL ממש בקרוב! הורי לי!

p3

New member
פרו...פחות אהבתי אותה עוד לפני ששמע

תי שהיא עוזבת...

Phoebe again

New member
דווקא את פרו אהבתי...

למרות שאני מסכימה שהעלילה התרכזה בעיקר בה
נ.ב: יש לי מחשב משלי!
עם אינטרנט (חיברו אותי היום)
וגם עם איי סי קיו!
סם האתר על ג´וליאן עוד פנוי?

Woogyman

New member
כן, הוא פנוי

תשתדלי אבל להוריד איסיקיו או MSN או משהו. זה יהיה יותר פשוט.

PopPy

New member
אתרים על ג´וליאן?../images/Emo85.gif

ביקשת אתרים על ג´וליאן ולא שאלת אותי?! אני מצרפת כמה כתובות של גלריות ואתרים, למקרה שאין לך אותם. http://www.galleryofcelebrities.com/mcmahon.htm http://gwis2.circ.gwu.edu/~betha/mcmahon.html http://www.altoentertainment.net/actors/m/mcmahon,-julian/index.html אני לא מוצאת את השאר כי פיזרתי ברוב טמטומי את המועדפים של ג´וליאן… כשאני אמצא אותם אני אוסיף אותם
מחר שביתה בשעה הראשונה! *מקפצת*

PopPy

New member
אופסי../images/Emo9.gif טעות שלי../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

As I Am

New member
חח, לא נורא אתי. ../images/Emo8.gif../images/Emo103.gif

תוספות לקישורי הפורום ^_^

LillipooT

New member
וואי..שאלה קשה..

האמת שבחרתי בפרו...נראה לי בגלל שכבר התרגלתי לעובדה שהיא כבר לא בסדרה..ואני גם אוהבת את פייג´ :) את פיבי אני ממש אוהבת וגם פייפר ממש חמודה. ליאו חמוד..הוא תמים כזה. וקול..למרות שהוא נהייה מניאק הוא כזה חמוד :) והוא גם דיי מוסיף לסדרה - יהיה משעמם בלעדיו. לסיכום - נשארה רק פרו... סורי. לי.

LillipooT

New member
אופס...

פגעתי ברגשותייך? טוב אולי לא מניאק..אבל הוא רע.. ושלא תביני לא נכון - אני גם אוהבת אותו (ואפילו ציינתי שהוא חמוד)!! הוא פשוט מעצבן אותי! והוא אובססיבי לגביי פיבי והכושר שלה (זה שהיא צריכה להלחם ב"סורס").. לי.

למעלה