המשך לשירשור

Nahoum

New member
../images/Emo26.gif המשך לשירשור

הקהל ושלמה ארצי. גאלה עזרא - המשיכו

ezraz

New member
חבל, לא ראיתי שההמשך כאן

כבר צירפתי תשובה לגאלה בשירשור.

Nahoum

New member
אין אפשרות..

אבל תכתבו. ותענו לסקר - הוא קשור..

שבוע מצוין לכולכם...

מצטער על האיחור
הצטברה פה עבודה אחרי כ"כ הרבה ימים,ומה לעשות בשביל זה משלמים לי,מה שלום כולכם???? אתמול הייתי בים באשדוד,ודיגדג לי להישאר שם,אבל זה היה נראה לי סיכון גדול מדי,פחדתי שלא יהיה לי כרטיסים,וגם פחדתי,שנחום לא ידלק עלי...
אתה רואה איזה מתחשב אני.... אמרתי לפחות נחזור ונקרא בלילה רשמים מההופעה...אבל התבעסתי נאדה,גורנישט,שום דיווח,מה אין מחשבים באשדוד אני לא מבין???מזל שיש את איילת,שאני חושב שאנחנו צריכים לקנות לה איזה מצלמה דיגיטלית,כך יהיו לנו תמונות מכל ההופעות,לא? ובקשר לסקר על קיסריה....(נחום לא מתרענן לי הסקר,למה??עדיין תקוע לי על הדי.וי.די)אני אז הצבעתי בעד,אבל ברשותך גאלה...תרשי לי לצדד בעזרא,גם אני הייתי רוצה לראות ולשמוע 4500 איש שרים עם עמיר ביחד,אבל לא יודע למה...אני חושב שעדיף להישאר במקומות צפופים,דחוסים,ואינטימיים,ואז רק אז,מקבלים את עמיר במיטבו..

ezraz

New member
מה קורה מושיקו?

תיזהר עם העבודה, אומרים שמי שעובד קשה מדיי, לא נשאר לו זמן לעשות כסף. למי להעביר כסף למצלמה לאיילת ? לא חשבתי על הקטע של הרשמים מאשדוד עד שלא העלית את זה. באמת חוץ מאיילת לא נכתב כלום על ההופעה אתמול. רואים שנחום לא נחת עליהם עם הכרטיסים בסוף המופע. עכשיו באמת, נחום אתה חייב לנסות להשיג שיתוף פעולה עם ההפקה כדי שגם בהופעות שאין נציגות לפורום יהיה פרסום כלשהו לאתר ולפורום. לכל מי שיש רעיונות איך לשכנע אותם לשתף פעולה, מוזמן לעשות זאת.

gala21

New member
גם וגם..

מושיקו .. גם רואים אותך לשניה וחצי וגם אתה נגדי??? סתם- .. מה לעשות הוא לא פרפורמר גדול . אבל זה משהו שאפשר ללמוד לא? אם הוא רוצה .. יש לואי להב.. מה הבעיה ? הקטע כאן ( ואני מתעקשת על זה) זה לא שהוא לא היה מסתדר. אני בטוחה שכן. הסיפור הוא שאין קופצים .

Nahoum

New member
עמיר בקיסריה

אפשר גם עם יהודה פוליקר/שלומי שבת/גידי גוב (רק אל תהרגו אותי בגלל האופציה האחרונה). עמיר יכול להופיע שם עם עוד פרטנר, והגעה שלי: זה יהיה שונה ומוזר להיות בהופעה של עמיר בקיסירה בגלל כמות האנשים. אני חושב שהופעה טובה של עמיר - זה במקום קטן וצנוע (סטייל צוותא). אבל לא יודעים אם לא מנסים...

ezraz

New member
גאלה, איך המרד שאירגנתי נגדך?

נשמה שלי, קיסריה היא בשביל האמנים חובבי התקשורת שאינם נחבאים אל הכלים כמו עמיר. אין לעמיר את האופי של מישהו שיהפוך עורו ויהיה לפרפורמר חסר מעצורים. (איזו דרמתיות!!!).

Nahoum

New member
ומה דעתכם להגיב על האתר???

עזרא!! כנס להודעה שלי למטה "חוות דעת על האתר". זה מצב מצוקה!

למעלה