המפגש

ariane

New member
אם לא ירושלים

אני פה... רק שלגבי המיקום אין אפשרות לעשות במקום שחניה לא שחיתה באור יום?? אם לא נסתדר. עוד שאלה...17:00 זה קצת בגביל כי הגברת שלי לא אוהבת בכללללל יציאות בערב...אז אם יש כמה בנות שרוצות לבוא יותר מוקדם כדי להנות אחת מהשניה יותר זמן יכול להיות נחמד, לא? ואם לא אז לא ונבוא בחמש. בקיצור: מתפקדת בשמחה!!!

נעמולה

New member
הבעיה היא החום

וסדר היום, 17:00 הוא כגבולי מבחינת החום אבל טוב לקטנטנים אחרי שנת צהריים וארגון ולפני התזוזה לארוחת ערב, מקלחת וכו'.

תמי ס

New member
באה כמובן

זה ממש קל"ב עבורי. ושואלת כאן שוב, מי שכחה במפגש הקודם כלי גדול בצבע תורכיז של טאפרוור? הכלי אצלי ואשמח להחזירו (טוב, לא ממש אשמח אבל אחזירו בכל מקרה...)

ariane

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגדוווווווווווול

(זה מספיק משכנע???)

../images/Emo6.gif אכן, משכנע כפליים

על היחס החם (ולמי שלא הייתה אתמול במפגש בפארק רעננה, תולו ואריאן הגיבו לבדיחה המהממת שלי, אחרי שהודעתי שמי שלא תצחק מן הבדיחה תחסם מן הפורום. טוב שלקחו אותי ברצינות!)

תמי ס

New member
בטח מצחיק (לא שמעתי אזהרה אמש)

(אייקון של תמי פוחדת פחד מוות מחסימה...). ועכשיו אני בטוח לא אשכח איך כותבים טורקיז (אבל בעצם טורקי אפשר גם לכתוב תורכי, אז מה הועילו חכמים בתקנתם???).

נוריה

New member
אש"פ, אני לא מפסיקה לצחוק!!!

איזה כיף שיש פה מישהו שמספר בדיחות גסות...

7נתי7

New member
הכלי שלי,ומכיוון שלא אגיע,תהני ממנו

עוד קצת........עד המפגש הבא לפחות..

תמי ס

New member
או... סוף סוף התעלומה נפתרה

כבר כתבתי כאן לאחר המפגש הקודם שהכלי אצלי, ותהיתי איך זה שאף אחת לא מחפשת את הכלי השווה הזה. אשמור לך אותו עד המפגש הבא (או אם את באזור תל אביב אוכל למסור לך אישית).

7נתי7

New member
היתי מלאן זמן בלי מחשב....

מיומיים לפני המפגש עד לא מזמן......... תתענגי עליו בכיף

happy

New member
מתפקדת ../images/Emo45.gif

רק שאני לא זוכרת איפה זה היה פעם שעברה
.

למעלה