המפגש

gracie

New member
אז ככה:

כעיקרון, מרשים לי לבוא. אבל יש לי בעיה של הסעות... אני גרה במיתר, שזה ישוב פיצי ליד באר שבע, אז אם מישהו גר בדרום ומתכוון לבוא, אולי אפשר לארגן משהו?

resputin

New member
ברור שיש קווי אוטובוס!

חפשי לצומת בני דרור. אני כבר יודע ש-641 מגיע מת"א!

B a n j o

New member
טוב

אבל לא בימים של הכנס ובמיוחד לא בלילה של רוקי ! (למרות שאפטר נשמע נחמד) ולא ב- 28 אני חוזר לעבודה למחרת אני אהיה אחראי מי חמצן הפעם !!

resputin

New member
אממ...

בלילה של רוקי, שזה לילה של שישי- אף אחד לא יגרור אותי לתל מונד, אולי אולי אולי בראשון שאחרי, אבל זה גם לא בטוח. הכנס.. שכחתי מתי הוא, נראה לי 23-24-25? ובקשר למי חמצן.. לא יודע מה איתך, אני וטאז כבר יודעים מה כל אחד קונה בשביל שאני אטפל בשיער שלו, אנחנו עושים עוד ניסוי מחמצן על השיער שלו לפני הגליי אמוניה מהפלטינה. אני אומר לך שוב- רוצה משהו בשיער? תביא חומרים, אני אעשה לך, אם יהיה לי זמן וידאגו לי לקרח.

B a n j o

New member
קרח?

טוב אני אדאג לחומרים, ורק לידע כללי: בשביל פלטינה אתה צריך יחס של יותר מי חמצן ופחות אבקה. ANYWAY, אז מתי יוצא יום ראשון? 27? ועוד מישהו פה בכלל רוצה מפגש ?

resputin

New member
רק לידע כללי..

בשביל פלטינה, צריך לקנות צבע פלטינה- וככה זה גם מחזיק יותר ולא מצהיב עם הזמן.

B a n j o

New member
איפה ?

ומה לגבי עוד אנשים? אף אחד אחר לא רוצה מפגש ????

הייזל

New member
../images/Emo26.gifהמפגש../images/Emo36.gif

מה? מתי? איפה? איך? למה? כמה? מי? הנה השרשור בשביל זה. אני אשתדל לשמור את הפתיל הזה למעלה וגם אכניס אותו לטאגליינס וללוח האירועים. בואו נעשה משהו מוצלח וכייפי!

למעלה