המפגש.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo26.gif המפגש. ../images/Emo36.gif../images/Emo117.gif

כן, כן, אני ידועת שאני נודניקית, אבל אני אמרתי שיהיה מפגש - ולכן יהיה מפגש.
*שולפת אקדח* מישהו מפקפק בדברי?! בכל מקרה, בקשר לתאריך - אני בעד או יום שבת, או יום שלישי, או יום רביעי, בעזריאלי. מה דעתכם? אנשים, תשתפו פעולה. ברצינות. זה ממש חבל שאנחנו לא מתגבשים כקהילה מחוץ לפורום, ולטעמי זה ממש פספוס שאנחנו לא מנצלים את חופש פסח למשהו שיכול להיות כל כך נהדר וכייפי - מניסיון. חוץ מזה, יש לי אקדח. באמת! ><

Ophel McNeil

New member
../images/Emo117.gif

שבת - 19 באפריל. שלישי - 22 באפריל. רביעי - 23 באפריל. למרות שאני באמת לא מבינה מה הביג דיל לברר את זה לבד... **

SaberTooth

New member
רביעי אין סיכוי...../images/Emo4.gif

מי בעד הימים האחרים
(שבת ושלישי)

Niminator

New member
אני בעד שבת...

בשלישי אני בטניס, וכולנו יודעים כמה משעמם יהיה בלעדיי, נכוןןןןןןן אופל?

Ophel McNeil

New member
על מי אני ארד כשלא תהיה? ../images/Emo8.gif../images/Emo117.gif

אבל מחשבה יותר פרקטית - יש בכלל אוטובוסים ביום שבת?
אם לא, ולך לא נוח יום שלישי, ולסייבר לא יום רביעי, יום חמישי הוא תמיד אופציה. אני מקווה.

Moondust

New member
מחר אני לא יכולה...../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

יקח לי שנתיים לשכנע את ההורים שלי, נראה לכם שאני אוכל לשכנע אותם ביום, אם בכלל? אין לי בעיה להגיע לעזריאלי, אני יכולה לנסוע ברכבת, אבל איך אני משכנעת את ההורים שירשו ללכת? "מה? עם אנשים מהאינטרנט? את השתגעת? הם יכולים להיות כל אחד! מאין לך שהם לא חבורת פדופילים? את לא הולכת ולא יעזור לך כלום". (נאמר כשדיברתי איתם על מפגש אחר) למישהו יש עצה בשבילי?

roychu

New member
אני לא בא בטוח, אבל עצה, שאולי

סייבר לא יאהב, אבל היא שימושית. במפגש פורום שלנו (238) דיברתי עם כמה הורים בטלפון, הסברתי, שכנעתי, ובחלק גדול זה עבד...

Ophel McNeil

New member
טלפונים להורים. ../images/Emo117.gif

גם לי אין בעיה לדבר עם שום הורה בטלפון. אני אמנם לא בדיוק הרול מודל לנערה שפויה ונורמלית, אבל כשאני רוצה אני יכולה לא להשמע כמו רוצחת שכירה. אני מקווה.

Miss Pigmelion

New member
אממ...התאריך 21 מסתדר לכם?

אני רוב הסיכויים יהיה במפגש אחר של פורומים בתאריך ה-21 והייתי שמחה אם גם המפגש הזה יהיה בתאריך זה..אולי.... תחשבו על זה, ושלא יעבדו עליכם!!

SaberTooth

New member
בעצם לא.. ../images/Emo4.gif

ב-21 יש הקרנות של מכושפות בכנס פנטזי.קון וכבר תכננתי ללכת
.

La Gamba

New member
אנשים, אם יותר מ5 אנשים יתחייבו

להגיע, אולי גם אני אעשה מאמץ להגיע לשם. (לא אהבתי את המפגש הקודם)

Niminator

New member
יום חמישי?

יש לי טניס וגם בשני ובשלישי כל יום אחר זה בסדר. וגם שני\שלישי\חמישי, כל עוד זה בשעות הבוקר (למרות שאז אני לא כל כך ער)

Ophel McNeil

New member
הגיון, אנשים. ../images/Emo117.gif

לקבוע תאריך של מפגש זה לא להטיל גלגל ולקוות שייצא תאריך נורמלי. צריך להקדיש לזה *מעט* מחשבה. יום שבת אי אפשר, כי ככל הנראה זה קרוב מדי, וגם אין אוטובוסים. יום ראשון ושני אי אפשר כי יש הקרנות של הפנטזי.קון - וזה לא הוגן למי שכבר קבע ללכת. יום שישי ושבת שבוע הבא יוצא יותר מדי סוף החופש. לא יודעת מה אתכם - אבל אני בונה על היומיים האלה לשיעורי בית....
מה שנשאר זה ימים שלישי, רביעי וחמישי. מי שלא יכול באחד הימים האלה, שישרשר להודעה שלי
ואת שם היום (נגיד, אם אתה לא יכול ביום שלישי, אז לשרשר -
שלישי). בבקשה שזה יהיה בכותרת, ואפילו לא חייבים להוסיף תוכן. ותעשו את זה גם עם למעלה כבר כתבתם באיזה ימים אתם יכולים ובאיזה לא - כי ככה זה כל כך הרבה יותר נוח לראות את זה.

למעלה