היום שלי

../images/Emo26.gifהיום שלי../images/Emo36.gif

*אני מבקשת שכולם ישתתפו בשרשור
זה לא נחמד שרק כמה אנשים משתפים אותנו ביום שלהם
* היה לי יום כזה טוב
שעתיים ראשונות מחשבים-HTML, בשעה הראשונה המורה היתה אמורה ללמד חומר חדש ואז בשעה השניה היה אמור להיות לנו בוחן. ובמקום זה היא נתנה לנו להתכונן לבוחן בשעה הראשונה ואז בשעה השניה היה לי את הבוחן והוא הלך לי דיי טוב (טפו טפו טפו). 3-4- מבחן באנגלית
איזה חוצפה... לעשות מבחן ובוחן באותו היום
ושוב שכחתי את המילון אוקספורד שלי
אז לקחתי ממישהו מכיתה י"א... המבחן גם הלך לי דיי טוב (טפו טפו טפו). 5-6- שיעור ספרות... המורה מחזירה מבחנים... קיבלתי 86
איזה כיף
ההורים שלי בטח לא יהיו מרוצים כמוני אבל לא נורא... אחר כך היה אמור להיות לי שעה חופשית ושעה ספורט אבל המורה לספורט לא באה היום אז נסעתי הביתה עם שתי חברות שלי במונית.... רק שנתקענו עם נהג שנוסע כל כך ל-א-ט
זה שיגע אותנו.... חזרתי הביתה וראיתי קטנטנות בשידור חי
(ייפי...) וזהו

../images/Emo6.gif היום שלי ../images/Emo6.gif

אני נשארתי בבית כי אני חולה.....יהה חח וואי אבל אני כזה עצובה וזה...חחחחח בלע מה חדש אצלכם? אין טעם לספר מהה עשיתי בבית כי סתם ראיתי טלוויזיה

shabluly

New member
היום שלי...

מגיעה לביצפר שלוש שעת מבחן במתמטיקה שהיה אמור להיות שעתיים אבל המשכתי אותו אחרי שיעור תנ"ך... לא ברור מה עשיתי שם... אבל אין לי מעל שישים... איזה אבלה המורה... נתנה לנו הפסקה ואז להמשיך כל כך ברור שהלכתי לשאול אנשים מה צריך לעשות... אחר כך צריך להגיש את העבודה בספרות אבל מה חברות שלי חיבות לגלות לי שמשום מה אף אחת מאיתנו לא הדפיסה את התקציר ואין לנו אותו...
למזלנו המורה ממש ממש אוהבת אותנו אז קיבלנו הארכה ליום שלישי... אחרי זה שעתיים עם פעילויות על סמים שאח"כ אנחנו צריכים להעביר לכיתה.... וזה די דפוק אבל לא נורא... לא למדתי לשון וערבית
הלכתי הבייתה אחרי שחברה שלי שהייתה אמורה לבוא אליי הבריזה לי... ואז סתם הייתי במחשב ודיברתי עם אנשים ואז הייתה לי פעולה בצופים שנדחתה... כמובן שהגדוד שלי הרס אותה... הם הרי לא יכולים לשבת שלוש דקות בשקט... המדריכים לא עשו את החלק האחרון של הפעולה וזו דווקא הייתה פעולה מעניינת... על סמים(כמעט הרבצתי להם, פעמיים לדבר על סמים באותו יום.
) המדריכים התעצבנו כהרגלם ולא היה לי כוח לדבר איתם אחרי זה ועכשיו הגעךתי הבייתה אחרי פעולה מעצבנת כהרגלם והם ממש משקיעים והכל וכולם דופקים הכל... הם עשו לנו כמה פעולות לא כבדות קלות כאלה ופעולה קודמת הם התחילו מערך חדש שהוא עם יותר תוכן ויותר פואנטה ואנחנו הורסים... בקיצור היה לי חרא של יום...

היום שלי!!!!!!!!!

היה אחלה יום...! דבר ראשון התחלתי ב10, כי כזכור מורתי היקרה לאנגלית שברה את הרגל... אח"כ ביולוגיה - היה מצחיק... כל שיעור אנחנו הורסים לה בדרך אחרת, פעם פלאפונים, פעם זורקים דברים, פעם מציפים את הכיתה, והיום היה שדה תעופה... כל השיעור עשינו קולות של אווירונים והיא מיסכנה - כימעט הישתגעה! אח"כ היה ספרות על מורה מ-גניבה, שהולכת עם ג´ינס קרוע, וחולצות גזורות...
ואז לשון, שיעור יבש - אבל היו כמה קטעים מצחיקים
אח"כ ספורט, ושעתיים ביולוגיה מעבדות שמאחת מהן הברזתי כדי לילמוד לשון, ובשנייה היה מזה כיף! אח"כ ישיבת מועצה, היה סתם - רק בסוף גילינו שאין אף אחד בבי"ס והמזכירות פתוחה! עשינו חריש על המכונת צילום.. עשיתי "בוק" לנעל שלי ועוד שטויות רק אני עשיתי איזה 100 צילומים! והיה כזה סטנד אם איזה 100 בריסטולים אז לקחתי ככה 30.. שאני לא אצטרך את הטובות של המחסן! והדובדבן שבקצפת - קופסת סינגלס שהייתה שם על המדף...! ליפני שהגעתי היא הייתה חצי ריקה, עכשיו יש שם אולי 2-3...
חזרתי הבייתה ב17 וחצי ככה, וב18 היה אימון! היה חתיכת קריעה...! רצנו איזה 7000 מטר, והיו גם אלונקות ועוד שטויות, היה קשה רצח, אבל כיף! וזהו... חזרתי לי הבייתה
נועה.

למעלה