היום ב ערוץ 5+

../images/Emo26.gifהיום ב ערוץ 5+../images/Emo36.gif

היום בערוץ 5+ בשעה 21:00 יקרינו את החלק הראשון של ערב הקרבות שהיה בתאריך 1.3.03 באוסישקין ת"א.... שווה צפיה!!!!!! זה ישראלי!!!!!! וזה שלנו!!!!!!!!!!! ספרו לי רשמים... יניב

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהקפצה!!!../images/Emo41.gif*../images/Emo41.gif

כי חבל שדבר כזה יירד למטה ואנשים לא ידעו מזה! אני גם מתאמן בלחימה משולבת, אומנם לא ראיתי את הקרבות אבל סיפרו לי שהיו שמה קרבות מדהימים, וגם כמה בנוק אווטים!!! אז באמת חבל לפספס!!! ודרך אגב, יניב, לא נראה לי שאני יוכל להקליט בסוף כי אחותי בבית היום והוידיאו אצלה, אז תנסה אתה להקליט ותודיע לי מה נסגר! ביי ביי שחף המורעל!!

שחףףףף אח שלי......./images/Emo67.gif

טוב אני אנסה להקליט בשביל יוגי............ אבל לא בטוח שבחלק הראשון הוא יהיה...

hajy

New member
ראיתי את הקרבות בערוץ 5+

היה ממש יפה!!! כל הכבוד למשתתפים!!! אחלה קרבות!!!

איקו

New member
יצא לי לראות אתמול והיה גרוע מאוד

אני מתייחס לקרבות מואי תאי איפה הברך א נ ש י ם.....זה הנשק שסוגר עניין. אף אחד לא מכיר . אבל מה שכן היה הרבה מתח ...אקשן ולא מרדים כמו קרב האיגרוף שהיה בסוף. מה שניצח היה העייפות ולא טכניקות..

לדעתי..

להכנס לקליטשים (ברכיים) זה עוד יותר פחות מעניין זה מעייף את המתחרים, וכל הקרב לעשות כך זה קרב של פחדנים... להתחבק ולתת ברכיים זה כל ילד יכול... יותר מעניין לראות בעיטות ומכות אגרוף.... לגבי הקרב אגרוף הוא היה ברמה מאוד גבוה, והיה יפה לראות את המתחרים מתחמקים ממכות ונותנים קומבינציות ברמה טובה!! בוודאי שכושר משחק תפקיד בקרבות הללו ותלוי אין כל אחד מכין את עצמו לסיבובים של הזירה.. בחלקים הבאים תראו גם נוק אאוטים אכזריים שהיו... מבעיטות..

zoti

New member
בעיקר ילדים תאילנדים

ראית פעם ילדים תאילנדים עושים clinch ? הברכיים מעניקות את הניקוד הכי גבוה בתאילנד. להגיד שכל ילד יכול להתחבק ולתת ברכיים זה לא ממש מדויק. בעיקר אחרי שאתה עובד עם מישהו שהברכיים ועבודת הclinch אצלו הן הטכניקה השולטת.

אני מסכים... אבל...

ברור שזה יעיל וכואאאבבב, ויכול להוציא ליריב את האויר וכוו כוו... אבל זאת רק דעתי האישית... שזה משעמם לראות קרב של חיבוקים.... עדיף לראות קרב של טכניקה גבוהה, בעיטות לרגליים מתוזמנות, וכו..

למעלה