החיים הם...

../images/Emo26.gif החיים הם...../images/Emo36.gif

החיים הם הדרך... הדרך זה השביל... השביל זאת השיטה... השיטה זאת החוכמה... החוכמה זה הקסם... הקסם זה הסוד... הסוד זה הלב... הלב זה החיים... החיים הם הדרך... וחוזר חלילה... ככה סתם הרהורים... בעוד יום רגיל לכאורה... ולמרות הכל לא הכל כרגיל...

יש רגעים....

יש רגעים שאני רוצה לעוף כמו ציפור... יש רגעים שאני רוצה לשחות כמו דג... יש רגעים שאני רוצה לברוח... יש רגעים שאולי עדיף לשכוח... יש רגעים שחולפים... יש רגעים שחוזרים... יש רגעים שהופכים לדקות... יש דקות שהופכות לשעות... יש שעות שהופכות לימים... יש ימים שהופכים לחודשים... יש חודשים שהופכים לשנים... ואז מגלים שהחיים הם לא מתמטיקה... שאין נוסחאות... שאין פתרונות... פתאום מגלים... שהחיים הם אוסף של רגעים...

טאקילה~*

New member
כל החיים..

הם רגעים,,,מלא רגעים. פעם רגעים כאילה ופעם כאילה.. אבל הכל רגעים.

חחחחח בטח! אבל...

מנהל הבנק שלי... קצת פחות... מה לעשות?! אי אפשר שכולם יהיו מרוצים... חחח

מלאך39

New member
../images/Emo41.gif

האור הוא הכוכב.... הכוכב ההיא כוכבית... הכוכבית היא המנגינה... המנגינה היא הפעימה... הפעימה היא הלב..... הלב הוא אהבה..... האהבה היא האור... האור הוא הכוכב..... וכך חוזר הלילה.........

החיים ואנחנו

וגם אנחנו לא תמיד יודעים להעריך את מה שיש לנו (החיים)- וחבל שרק באמצעות המחלה אנו לומדים את ערך הבריאות, שרק באמצעות הרוע אנחנו לומדים בערך הטוב, שרק באמצעות הרעב אנחנו מכירים בערך המזון, שרק באמצעות המאמץ אנחנו מכירים בערך המנוחה. ושרק באמצעות המלחמה אנחנו לומדים לשאוף לשלום וחוזר חלילה

זה נכון... אבל לא ממש מתאים

למה שעובר עלי... גם אני אומרת שאם לא היה רע, איך היו מעריכים את הטוב? אם לא היו בני אדם טיפשים, איך היו יודעים שהחכמים אכן חכמים? אם לא היו ימי דיכאון, איך היינו מעריכים את ימי השמחה? אבל אני שונה... אולי משונה... אולי קצת אחרת... כי אני זאת אני...

למעלה