הודעה !

../images/Emo26.gif הודעה ! ../images/Emo36.gif ../images/Emo13.gif

שלום לך!!!!!!
אני נולי ילדה מתוקה (תשאלי את דניאל ) וחייכנית, רוצה לפגוש אותך נסיכת החלומות שלי על הסוס הלבן!! את בת 16, גרה באיזור בקעת אונו-פתח תקווה, יפה, מתוקה, אוהבת לצחוק ורומנטית להפליא. אז, אם את קיימת,צאי מהאגדה וצרי קשר !!! אני כבר שנים מחכה לך... באותה מידה, אני מבטיחה לעשות ה-כל כדי שתהי מאושרת! נב- אני נשמעת נואשת? זה כי אני באמת.. סתם לא...לא כל כך...
אם לא יועיל, בטח שלא יזיק! -נולי

חחח

אל תתיחסו אליה היום היא באה אלי בהפסקה ואמרה לי שהיא חולה והשתחררה הביתה... היא לא מרגישה טוב היא לא במצב שפוי... חחח סתם היא באמת מותק של ילדה ניראת פצצה יש לה עיניים מדהימות והיא מתלבשת מגניבבבבבבב אהבתי את הלבוש שלה! מי שמעוניינת כדי לכן ללכת על זה!!! היא פשוט מושלמת!!!!!! אבל לא יותר מאהובתי שהיא יותר מושלמת.... אבל נעבור על זה... בכל מקרה לכו לכו עלזה..
בתודה דניאל שידוכים בע"מ

דני תודה מותק

חולה עליך! -ראית את הסרט שהיה אתמול? הכל על ג´יין? לא ממש מציאותי, אבל אהבתי את המורה! גם החברה שלה נראתה טוב (טיילור?)... -נשיקות, הולכת ללמוד י שמחר מבחן בפיסיקה

חחח

כןם ראיתי את הסרט לדעתי הוא כן מציאותי לא אהבתי איך שג´ין ניראת היא ניראת כמו איזה מג´נונה לאפה בפיתה אבל טיילור יפה וגם המורה שלה אבל המורה שלה זקנה אז לא הסתכלתי!

תגידי את מכירה את המורה

לסוציולוגיה? סיוון משהו? וואי היא מה זה מתוקה... נאי הולכת להחליף את לימודי הפיסיקה בסוציולוגיה (כי לא ממש הולך לי) ואז גם אני אלמד איתה
. מה את אומרת המורה ההיא הית הזקנה?! ממש לא, היא היתה בת איזה 30 נראה לי. חוצמזה את מדברת עם אחת מוזרה שתמיד מתאהבת במורות שלה...

המממ

כן ניראה לי שאני מכירה את המורה אני חושבת שהיא אמא של ילד מהשכבה שלי אבל נולי צאי מזה לאאא היא מורה יאק זה מגעיל... אל תחשבי על זה אפילו

זאת לא היא! היא בקושי בת 30!

הגזמת... בכל מקרה אני בסוף לא אעבור... היא ממש מותק! חיפשתי אותך גם היום וגם אתמול! קיבלתי 25 בפיסיקה ו83 בביולוגיה... -נולי

למעלה