הודעה חשובה

Ez sLeeP

New member
../images/Emo26.gifהודעה חשובה../images/Emo36.gif

אנשים פורום ימי חיינו בתפוז - שימו לב! בימים הקרובים תוכלו לשים לב לשם נוסף בקטגוריית ניהול הפורום. נטלי, אשר כינויה בפורום זה הוא "נטליי", נבחרה על-ידי כמועמדת המתאימה ביותר לניהול הפורום. מעת מינויה, תינתן לה תקופת ניסיון כשל שבועיים, בו אני עדיין אוותר כמנהל-שותף של הפורום. בתום תקופת ניסיון זה, אותיר אותה להיות מנהלתכם החדשה, ונקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. אבקש מכם להיות סבלנים וסובלנים, ולהקל על שהותה כמנהלת חדשה. כל-טוב, ושבוע טוב לכולנו!
נדבו'ש.

AsHtOn GiRl 3

New member
מזל טוב נטליי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

מקווה שתהני להיות מנהלת פה
ושתהיי מנהלת לדוגמא
ושתכתבי פה הרבה לא כמו נדב

CityGirl9

New member
מזל טוב למנהלת החדשה...

אבל סתם שאלה... המנהלת החדשה לא חדשה מידי??? אז איך יכולת בדיוק לעקוב אחריה או שמא מי שכותב פה הכי מעט ולא מבזבז שרשורים הוא המתאים לדעתך נדב???

Noopy

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

אממ.. יש פרטים יותר מפרטים?..
כלומר - כמה שנים נטלי כבר צופה בסדרה וכו'?

i love gina

New member
מזל טוב לנטלי, ונדב- לא משנה מה

נאמר פה בזמן כזה או אחר, היה ממש כיף תחת הנהלתך... תודה רבה על ההשקעה שלך!

Ez sLeeP

New member
אני מודה על התמיכה הלבבית.

זה כמובן הדדי.
לכל השואלים, מספר הפניות לא היה רב מידי - והמועמדת המתאימה ביותר נבחרה. במקום להטיל את מלוא האחריות על הסמכות בלבד, כפי שיש נטייה בזויה לעשות כן, אולי אם היתה מתעוררת מוטיבציה רבה יותר מכם, גולשי הפורום - התוצאה היתה מתקבלת יותר על דעתכם. כפי שנאמר, "קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים". כמו-כן, לא יזיק לכם (ואני מצטער לכל מי שזה לא נוגע אליו) לא לבוא בטענות טרם בחנתם את הסחורה. שיקוליי הם שיקוליי, ואכן נעשתה עבודת תחקיר ממצאת, ע"פ דעתי. כמובן שישנן במות כאלו ואחרות להביע את התנגדותכם, ופאסיביות אין קץ מעולם לא היוותה בסיס חזק דיו כדי לבוא בטענות. קצת יותר פתיחות, קצת יותר אהדה, קצת יותר גישה חיובית לא הזיקה מעולם. בהצלחה בעתיד, נדבו'ש.

נטלייי

New member
תודה לכולם על הברכות ../images/Emo24.gif

אז ככה, אני צופה בימי חיינו מעלילת השטן, כמה שנים זה יוצא אני לא יודעת, ואם יש מישהו שיודע זה יהיה נחמד לדעת. אני נמצאת פה כבר תקופה, יותר כקוראת פאסיבית, ומידי פעם כותבת. אבל אני מבטיחה לכתוב יותר. בקשר לשאלה למה דווקא אני, אז ככה: כשהצעתי את עצמי לניהול הפורום, נדב אמר שהוא מחכה להצעות מאנשים אחרים, כנראה שלא היו הצעות. בכל אופן, תודה על הברכות. ויש לי כבר רעיונות לכמה דברים.

למעלה