הודעה אישית

yr4u

New member
../images/Emo26.gif הודעה אישית

לק"י שלום לכולם, התלבטתי מאוד לגבי כתיבת ההודעה הזו כאן. הפעם זה לא יהיה דבר תורה או הודעות על אירועים, אלא שיתוף במה שעובר עלי בתקופה האחרונה. אני יודע שיש להו"ד ולי מתנגדים, הן בקרב הממסד הרבני ותומכי טיפולי ההמרה מחד, והן מצד ארגוני ואנשים בקהילה הלהט"בית, גם הדתית, מאידך, בשל עמדותיי ואמירותיי בנושאים מסוימים. אני כמובן מסכים שלכל אחד יש את זכות לבטא את דעותיו ויש מחלוקות שהן לשם שמיים. מאז הקמת ארגון הו"ד לפני כשלוש שנים, אני משתדל כפי יכולתי לפעול לשם שמיים, מתוך אמונה ובטחון בבורא עולם, ולעשות כל שלאל ידי על מנת לסייע לאלפי הפונים במהלך תקופה זו, הכל נעשה בהתנדבות מלאה ועל חשבוני הפרטי, ומעולם לא דרשתי מאף אחד דבר. אני מודה להקב"ה על שזיכני לפעול ועל שנתן לי את כוחות הנפש. זכות גדולה נפלה בחלקי ואני יכול לומר לכולם שכל מי שהיה או שעודנו בארגון עשה זאת בהתנדבות מלאה. זו גם הזדמנות לומר לאותם מתנדבים, מעומקא דלבא: תודה רבה ! בחודשים האחרונים, לצערי הרב, החלו כמה אנשים רעים, חסרי כל בושה, לפעול בדרכים נלוזות ביותר, ולעשות מסע הכפשה שאין כדוגמתו- להוציא דיבה ולעשות דברים מכוערים ביותר. עד היום, התרגלתי יחד עם חבריי בארגון, להכפשות ולהשמצות בטוקבקים, לניסיונות להפיל את האתר בתחבולות, משלוח דוא"ל עם תוכנות ריגול ווירוסים וכיוצ"ב. התרגלתי כבר לשמוע מרבנים ששלחו להם הודעות כאילו ערכתי קידושין חד מיניים וכאילו אני מסתובב בגנים ציבוריים לחפש ... וזה רק על קצה המזלג. כיומיים לאחר שמחת תורה, נכנסו לחצר ביתי ושברו לי את הסוכה, ואף זרקו לי ביצים על הדלת. כמה ימים לאחר מכן כשחזרתי הביתה מהעיר, ראיתי אדם עומד מול ביתי ומצלם את המקום כנראה כשזיהה שאני מתקרב נכנס לרכבו וברח, לצערי לא הספקתי לקחת פרטים. ונעשו עוד כמה דברים לא נעימים בלשון המעטה שלא אוכל לפרטם כרגע כיוון שהם בבדיקה מאז, המשיכו ההכפשות הגועליות והשקריות להיות מופצות. אתם יכולים להבין איזה נזק ועוול נגרמו לי בעקבות זאת. השיא הגיע בימים האחרונים ממש כאשר מפיצים כאילו הוציאו עלי נידויים וחרמות בעיר שלי, כאילו הגישו תלונות נגד הו"ד על כך שמעודדים במפגשים חבר'ה צעירים ליחסים מיניים וכיוצ"ב (את חלק מהדברים אפשר לראות בטוקבקים למאמר האחרון שלי שפורסם ב NRG דעות http://www.tapuz.co.il/Forums2008/AddMsg.aspx?ForumId=1190 בימים החולפים פנו אלי ולחברי הצוות חלק מהאנשים כאן בפורום ובקהילה ושאלו על הניתוח שאני עומד לעבור בשבוע הבא ועל מצבי הרפואי. אני מודה ומעריך את כל עשרות האנשים שמעודדים, מברכים ורוצים לעזור. יה"ר שהקב"ה יברך אותם בכל מילי דמיטב אמן יחד עם זאת, מוזר לי ותמוה בעיני כיצד ענייני הפרטיים ביותר שמספר מאוד מצומצם ומוגבל, נהיו ידועים כך. אם לומר את האמת, אני מרגיש פגוע מאוד, כיוון שגם אם יש כאלה שאינם מסכימים לדעותיי/ דרכי ו/או דרכו ופעולותיו של ארגון הו"ד, הדרך הנלוזה הזו, שבאה להרוס אדם, להכפיש את שמו, להוציא דיבתו רעה ברבים, לנסות לגרום לקריסתו מכל הבחינות, הוא דבר שלא ייעשה ובלתי נסלח. למרות כל אלה, אמשיך יחד עם חברי הצוות ושאר תומכינו להמשיך ולהביע את דעתנו ללא מורא וזיוף ולהמשיך לפעול למען כלל הקהילה לשם שמיים. אם יש כאלה שיש להם ביקורת עניינית ראויה, חבריי ואני נשמח לשמוע ולהשיב ולקיים דיון על כך, תוך שמירה על יחסי כבוד הדדי. אני מבקש מכל מי שקורא זאת, אם יש לכם ידיעות/ שמועות וכיוצ"ב, אנא הפנו את תשומת לבי או חברי הצוות בדוא"ל שלנו [email protected] אם ח"ו מישהו חושב שפגעתי בו, במישרין או בעקיפין, אני מבקש סליחה. באהבה ובהערכה,
רון

ספר ריק

New member
שלום לרב רון. איך אפשר לדעת שזה אתה

? אולי זה לא שם משתמש שלך/שפרצו לשם משתמש שלך? רפואה שלמה, בכל מקרה.

ספר ריק

New member
טוב..חשדתי בגלל שהיה כתוב על וירוסים ששלחו לו

אז חששתי שאולי ההודעה עצמה היא תוצאה של פריצה למערכת. אבל אם אתה אומר-אני מניח שבדקת כל טוב

הרב רון יוסף יקר-חביב! שבוע טוב!

אחינו-חברנו אתה! אוהבים-מחבקים אותך! אתה יקר לנו, יקר לכל בית ישראל! כולנו כולנו עומדים לימינך! חזק ואמץ אל תערוץ ואל תחת! שלך באהבת נפש הומואית נאמנה לנצח ... ... ...

המדליק22

New member
שבוע טוב

קודם כל רפואה שלמה הרב רון, מצער לשמע שיהודים או דתיים עושים דברים כאלו,אני חושב לעצמי שאולי מגיע לנו שאנחנו נענשים ונרצחים...איך אנחנו רוצים שלא יתאכזרו אלינו אם אנחנו מתאכזרים לאחרים?! אני נמצא בגולה וגם כאן יש כאלו שיוצאים נגד אחד מאיתנו שהוא לא בארון,אבל בסופו של דבר הוא מראה לכולם מיהו האמיתי וכמה טוב יש בו..ואני כ"כ גאה בו על זה ומנסה להראות לאחרים איזה אדם טוב הוא במיוחד עכשיו בגלל עזרה שהוא מושיט לי. לפעמים אני חושב לעצמי איזה טיפשים אנחנו שאנחנו שונאים כ"כ את השונה מאיתנו...אבל בעצם אנחנו היינו שונים בגולה...וגם עכשיו אני מרגיש שונה,כי אני לא מתנהג ואוכל ועוד כמו כולם...אני מתחרפן. אני מאחל לכל הרעים שייסבלו ושיתאכזרו אליהם ב-ד-י-ו-ק כמו שהם עושים לאחרים. אוהבים אתכם,מהגולה.

Nחמן

New member
הרב רון יקירי ואהובי!

אני יודע היטב, שכל מעשיך היו לשם שמים. אני גם יודע, שכל הדברים המזעזעים המתוארים בדבריך הם נגד רצון ה'. להלבין אדם זוהי אחת מהעברות החמורות בתורה, שלעובריהן אין חלק לעולם הבא והן חמורות בהרבה ממשכב זכר. לצערנו הרב עד היום יש יהודים, שאינם מודעים לחילול ה' הגדול, שהם גורמים במעשיהם תחת איצטלא של שומרי משמרת הקודש. אני מאחל לכל אותם רשעים, שישובו בתשובה שלמה, ואם ירצו להתווכח אתך, שיעשו זאת בצורה מכובדת ועניינית. כמובן אף אנוכי הקטן מצטרף למתפללים לשלומך ולהצלחת הניתוח אך לצערי לא אוכל לקבל על עצמי קריאת 10 פרקי תהילים, כי גם פרק אחד לפעמים קשה עבורי במצבי. והנה עדכון על מצבי הרפואי האישי לאחר למעלה משלושה חודשים מאז התאונה ולמעלה מחודשיים מאז הניתוח השני. בצילומים אחרונים נתגלה הרס כמעט מוחלט של עצם האצטבולום ("המכתש") בירך. משמעות הדבר היא: הפרק המושתל רופף ואיננו מונח במקומו וכל תזוזה קלה גורמת לכאבי תופת. משככי הכאבים, שאני נוטל בקביעות מקילות מעט אך אינן פותרים את הבעייה. הפתרון הוא ניתוח להשתלת עצם אבל... המנתחים חוששים לבצע זאת, שמא החיידק, שתקף את הפרק בתחילה עדיין מקונן שם למרות החלפת ראש הפרק וניקוי יסודי של החלק הנוסף. לשם אבחנה מדויקת יותר עליי לעבור בדיקות דם נוספות כדי לבדוק את רמות שקיעת הדם ורק על פי תוצאותיהן ניתן יהיה לקבוע, מה יהא גורלי בשבועות הקרובים. בכל מקרה במוקדם ובמאוחר אזדקק לניתוח נוסף - השלישי במספר בתוך כמה חודשים ואוליי לניתוח משלים נוסף כעבור חודשיים נוספים. כידוע המתפלל על חברו והוא צריך לאותו דבר, הוא נענה תחילה. מתוך היכרותי אתך אין לי ספק בדאגתך לשלומי וגם עתה כל אחד מאיתנו דואג לשלום חברו מתוך אחריות וערבות הדדית. לכן אני מרשה לעצמי לצרף גם את שמי למתפללים לשלומך ולבקש להזכיר בתפילה גם את מרדכי נח בן רחל. יהי רצון, שהקב"ה ישלח רפואה שלמה לכל חולי עמו ישראל. בע"ה מקווה לשובך בקרוב אלינו בריא ושלם, ושכל המתנכלים לך יבואו על עונשם בידי שמים. אוהב ואוהב
נח

היי נחמן שלנו! שבוע טוב!

צר לי מאוד! אוהבים אותך - נהנים לקרוא את תגובותיך המלומדות-המלמדות, פעמים רבות ראיתי אותך כרב-כמורה בתגובותיך. בטח מתוך חובה קדושה והכרת הטוב, מתוך אחווה וערבות נזכיר את שמך הטוב לרפואה שלמה ואחלמה מהירה בחסד אל הרופא כל בשר ומפליא לעשות. באיזה יופי של שם זכית גם מרדכי וגם נח. הנה הנה חנוכה קרב ובא, דופקים ובאים על פתחנו הנסים והנפלאות הנצחיים לבשר ולהתבשר משלומך הטוב בנסים ונפלאות, בימים ההם בזמן הזה לנצח ... ... ...

Nחמן

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

נעים מאוד לקרוא תגובות מעין אלה אבל למען השם אינני מורה ואינני רב. כל הדברים הנכתבים מטעמי הם על דעתי האישית בלבד. מי שרואה לנכון לקבל אותם, מה טוב ומה נעים, ומי שחושב אחרת ויש לו על מה לסמוך, יבורך גם הוא. ישר כוח על הברכות - אמן ואמן!

שיהיה המון רפואה שלמה!

אני זוכר שדיברתי אתך פעם אחת, ונשמעת לי אדם מקסים ואכפתי מאין כמותך! אני לא מבין איך עשו לך דבר כזה. לדעתי, כדאי להתמקד ולהבהיר (לאלו שמעוניינים להקשיב) שאין כל בסיס לטענות המועלות

הרב רון יוסף יקירי ואהוב נפשי

/tapuzforum/images/Emo24.gifשבת אחת של הו"ד שבה השתתפתי הספיקה לי לחזות בנועם הליכותיך, באיכפתיות ורצון הטוב של לעזור לחברים ההו"ד מתוך אהבה ואחווה, הכרתי אותך באותה שבת מקרוב, לאחר שיחות רבות בטלפון ופה בפורום ובמסרים, אהבתי ואוהב את גישתך החיובית, הנבונה, החכמה והכנה לשלב יד ביד את הדת הנפלאה שלנו ואת החיים ההומוסקסואליים והדו מיניים שבהם אנו נתונים. אתה יודע לעשות זאת בחן ובחסד והדבר לא מוצא חן בעיני מאן דהם והם יבואו על עונשם, כי הקב"ה יבקש את הנרדף ויסייע לך על כל פועלך בצדק וברחמים. הקנאה התאווה והכבוד מוציאים את האדם מן העולם ואנחנו כאן באים לחזק את ידיך ולהמשיע את קולנו למען האמת שהיא דרכך. יהי רצון שתעבור בהצלחה רסה את הניתוח, הקב"ה ישלח לך ארוכה ומרפא ותשוב לאיתנך ויתמלאו כל משאלות לבך לטובה, לעבודת ה` ויראה אותו. כולנו כאן איתך, אוהבים ומחזקים אותך, אל תערוץ ואל תיחת כי ה` עמך תמיד. חזק ואמץ אתה וכל צוות הו"ד. שבוע טוב ומבורך שבוע שופע אורות ואהבת חינם.

avitano

New member
מאחל לך רק בריאות, החלמה מהירה

צר לי לשמוע את מעשי הנבל שעושים לך מקווה שמי שעושה את זה יתן את הדין בקרוב מאחל לך רפואה שלמה ומהירה...

ישי 321

New member
הרב רון היקר . חזק ואמץ.

מזעזע לקרוא מה שמעוללים לך רשעים אלו. אנו יודעים את האמת . אנו יודעים ואני באופן אישי כמה אתה עוזר ותומך בנו. אנו איתך תמיד. לא נשכח את כל פועלך למעננו. חזק ואמץ. בהצלחה ורפואה שלמה ומהירה בטיפול הרפואי.

חזק ואמץ איש אמיץ!

כך זה כשאתה נמצא בחזית הלחימה,כוח החלוץ ההולך לפני המחנה, אתה סופג את הפגיעות עבור ציבור שלם. אני מקווה שהומואים דתיים מעריכים את הקרבתך. חיבוק גדול ממני. פורטי

למעלה