האוסף

garbil

New member
בית דניאל

לפני כמה שבתות הייתי בבית דניאל בתל אביב זה בית כנסת רפורמי ,יושבים שם ביחד גברים ונשים התפילה שלהם מורכבת מהתפילה הרגילה + שירים ותפילות (בשפה שלך) שהם הוסיפו. בקיצור זו היתה חוויה באמת ממולצת למי שיש לו ראש פתוח. ואם אני התרשמתי(ואין כופר גדול יותר ממני) אז באמת היה שווה !

stאסתי

New member
לא מתיאשת..ממשיכה לפרסם:)

הקול שלך זז מפינה לפינה בפה עד שהוא יוצא אל שפורפרת קרה מלא בחום, ממיס אותי מרגש אותי, מחדש לי,רפי? והקול שלך מלטף, מרגיע כל כך יציב,כל כך בסיסי ואני עוצמת עיניים מלטפת את קולך במוחי מרגישה איך הוא עובר בצינורות קרים אלי נכנס לי דרך אוזן ישר אל הלב ועוזר לי לגעת בך מרחוק

Le Fay

New member
פששששיו... שאני אבין: נעלמת לנו

כל הזמן הזה רק כדי לעסוק בחקר המקורות? תתבייש לך! בסיוטים הכי גרועים שלי לא הייתי מתארת שאתה עוזב את כל טוב הארץ וחלבה בשביל קשקושים עבשים של זקני מרוקו. אז מה אם האוכל שלהם יותר טוב אני שואלת אותך, בשביל זה עוזבים בית חם? מה חם, אש!!! ואני חשבתי מינימום לקחת האופנוע לאיזה מירוצונצ'יק בחו"ל

Le Fay

New member
נו אז מה - מחקר מעשי עושה את זה

יותר טוב? בכולופן אם אתה עוד במעשי, הרשה לי להזכיר לך שמי שמעשן לבד מת לבד. בעצם גם מי שלא מעשן לבד. או בכלל. לא חשוב: העיקר מתי רואים אותך?

dbutcher

New member
עוד משהו ששכחתי

עובבי בא דחוף יש לי את היו זמנים במקסיקו ואפילו עם תרגום בעיברית

dbutcher

New member
לא אני סתם לא מגולח

זה בשביל להראות מסוקס חחחחחחחחחחח

n oy

New member
אתה לא יכול להזהיר שלא לפתוח את זה

בעבודה??????????????????? נוי. שכמעט עפה מכל המדרגות של העבודה אם הבוסית שלי היה רואה את זה!!!

למעלה