דיון !

Angel lips

New member
אותי באופן אישי זה לא מרגיז....

אני לא מבינה כזו גדולה בפוליטיקה, לא נימצאת במצב של אותם המתנחלים ולא יכולה לחוש את ההרגשה שלהם לכן, אין לי מושג אם זו התנהגות נורמלית של מישהו באותו מצב או כבר הגזמה... לא ניראה לי שהייתי מוותרת בקלות על הבית שלי.

beatman

Member
מסכנים

פתאום הממשלה שמה אותם על הכוונת ומגרשת אותם מהבית. שיתנגדו חופשי,מבין לכאבם.

DeAth ScrEaM

New member
המממ..

אני דווקא חושבת שזה די הגיוני התגובה שלהם.... זאת הדרך היחידה שלהם להאבק על הבית שלהם... אני לא חושבת שאת היית מרוצה אם היו מעיפים אותך מהבית שלך ומהסביבה שגדלת בה וכל זה... למרות שאני אישית דווקא לא היתי מתנגדת
נמאס לי כבר מהחור הזה...

לכל אדם יש דעה אחרת בעניין אני../images/Emo13.gif

אישית חושב שזה הבית שלהם והם נילחמים עליו וזה זכותם במקומם אם לא הייתה לי ברירה הייתי עושה אותו דבר ,המדינה הזאת מדרדרת מכל הבחינות ,ולדעתי בבית כנסת לא מתנהגים יותר טוב והם עוד מיצגים אותנו אז צריך להתכל מכל הצדדים .כולם רוצים את הפינו שלו ולחיות בשקט ואין שום דבר רע בזה:)

הקיובה

New member
תשובה../images/Emo70.gif

אני בהחלט חושבת שהם לפעמים בהחלט מגזימים למרות שאני יכולה גם להבין אותם זה לא נעים שמוציאים אותך מהבית שלך

GallaxY

New member
I think "Hitnatkut" is great 4 us

i will tell you more about how i feel as soon as i will fix the hebrew on my comp

GallaxY

New member
טוב הינה ../images/Emo13.gif

תסתכלו, מצד אחד זה ברור כשמש למה מתנחלים מתנגדים ולמה הם מרגישים רע, הרי בכל זאת, כן, מגרשים אותם מהבית שלהם... אבל תזכרו, שזה צו פיצוי-פינוי>> כלומר מפצים אותם ומביאים להם למשל, דירה איפשהו במרכז. הקטע כאן הוא שהמתנחלים ממש לא תורמים ליחסים שלנו עם הערבים ניסינו לדבר איתם במשך הרבה זמן, וכבר ראינו שאין עם מי לדבר. ולכן הפתרון היחיד להתנתק. אני לא מבינה את אלה שכועסים על שרון מהסיבה הפשוטה ש... מה הם היו עושים במקומם? שרון הוא במפלגה ימנית, והגענו למצב כזה שאפילו הימין, אפילו שרון, תומך בהתנתקות(שזה באיזושהיא דרך החזרת שטחים)... אין מה לעשות ואין עם מי לדבר, ולכן צריך להתנתק.. אולי עכשיו רע למתנחלים, אבל לטווח הארוך זה יעזור לכולנו.

למעלה