דיון !

angel 445

New member
../images/Emo26.gif דיון !

שלום לכולם! אני לא ממש ניכנסת לפורום והרבה זמן לא הייתי פה . בכל אופן רציתי לשתף אתכם במשהו שמעסיק את כולם בזמן האחרון שזה ההתנקתקות
. אני יודעת שיש כאלה שאומרים שצריך לצאת מעזה ויש כאלה שלא אבל עזבו את זה לרגע. אני רוצה שתחשבו על ההתנהגות שלהם על איך שהם מתנהגים ! זה ניראה לכם בסדר?? כל הקלטות שהם עושים כל ההפגנות שלהם שורפים צמיגים ובכל המונחים שהם משתמשים עושים בלאגן בקיצור ... אתם חושבים שזה בסדר? כאילו לאיפה הגענו??? מותר לחשוב איך שרוצים אבל לפי דעתי הדרך שבה הם נאבקים זה ממש נורא! מה אתם חושבים?? זה לא מרגיז??

SupermanZW

Well-known member
כן, זה בסדר

אם אותך היו רוצים לפנות מהבית שלך את היית נוהגת אותו הדבר. במדינה הזאת נותנים לערבים לגור איפה שהם רוצים ואת היהודים מפנים, צריך לתת לכל האזרחים לחיות היכן שהם רוצים, די לאפליה. גם אם מתכוונים לתת את השטח לפלסטינאים לא צריך לפנות את התושבים, הם צריכים לבחור בעצמם היכן הם רוצים לגור, אם הם יבחרו להיות תחת שליטת הרש"פ זו הבעיה שלהם, לא שלנו, שהם יתמודדו עם הרש"פ, המדינה לא צריכה להחליט היכן יחיו אזרחיה.

Drunk Bullet

New member
אני כבר מזמן טענתי

שלא צריך את כל הבלאגן הזה של הפינוי תחת איום המתנחלים, מספיק שיציבו להם אולטימטום - או פינוי עצמי או שהם יהיו אחראים למה שיקרה להם כשיהפכו לאזרחי הרשות.

אזרחי הראשות!?

זו קצת הקצנה. בלי לערב דעות פוליטיות עכשיו [כי אתה יודע טוב מאוד עד כמה שהן הפוכות]. במידה ודבר כזה היה קורה בעיר שלך-אתה היית מוכן לעזוב בית, עסק, ובכלל חיים שבנית לך לאורך שנים? תאמין לי-עם כמה שאני נגד כל העניין הזה, אם היו עושים את כל התהליך בצורה שונה, והיו מתנהגים אליהם כמו בני אדם-אז התגובה שלהם היתה אחרת לגמריי. ואני ממש חושבת שזה מעולה שמציעים להם להתיישב בניצנים [למרות שבגלל זה כנראה לא יהיה "פסטיבל ניצנים" בקיץ
], והם לא כלכך מאוגדים בדעתם. בכלליות- התקבלה החלטה לפנות, אני חושבת שלא לשוא קיבלו החלטה כזו [מקווה לפחות], ובטוחה שעם גישה שונה-אפשר להשיג הכל. אה, שכחתי להתייחס ל"אזרחי הראשות"... אתה רציני!?

Drunk Bullet

New member
אני גר בשטחי המדינה, לא בהתנחלות

ולא דיברתי על צורת ההתנגדות שלהם בכלל. ההחלטה התקבלה, איזה דרך שונה את רוצה? יש תאריך, הכוחות מוכנים, נותנים להם פיצויים, ועוד פיצויים גדולים למתפנים מרצון, יבנו להם בתים שהרבה אזרחים היו חולמים עליהם, מה עוד הם צריכים? מתנהגים אליהם כמו אל בני אדם (עובדה שבכלל לא חייבים לתת להם שום פיצוי חוץ מבית), והם עוד מעיזים לקרא לחיילים לסרב ואומרים שלהכנס לכלא תיהיה מצווה! בגלל זה צריך להציב אולטימטום! מי שאחרי כל הפיצויים לא יסכים להתפנות, לא יופעל נגדו שום כוח, אבל בהמשך הוא יצטרך לדאוג להשרדות שלו במדינתו החדשה (אלא אם כן בכל זאת יחליט להתפנות).

אזמה../images/Emo13.gif אני לא גרה בשטחי המדינה

וזה לא כלכך מפריע לי =] בעיקרון-אתה צודק ואני לא אחלוק על דעתך [כי אני מסכימה איתך]. אבל אתה באמת חושב שדווקא המהלך הזה יביא להתקדמות כלשהי במשא ומתן בין ישראל לפלשתינאים?! כי אני חושבת שממש לא. זה שאנחנו נותנים להם להתקרב אל ליבת הארץ, ואל הערים הגדולות, יותר, ויותר-לא עוזר בכלל למצב הבטחוני

Drunk Bullet

New member
ישראל תבצע את החלק שלה

ובהמשך, במקרה ויהיו ויכוחים כלשהם, על הפלסטינאים יהיה יותר לחץ (כי ישראל כבר תמלא את תפקידה). אגב, איך המזג אויר בחו"ל?

אחלה בזמן זה של השנה=]

אתה תמיד מוזמן לבוא ולברר בעצמך
[הצחקתי את עצמי...ואני בטוחה שאותך גם]

beatman

Member
להזכירך גוש קטיף גם נחשב שטח המדינה

הוא נכבש ב-67' ממצרים ומאז הוא ישראלי,במיוחד אחרי חתימת הסכם השלום עם מצריים שהיא לא רצתה אותו אז בחזרה.

Drunk Bullet

New member
___

זה לא שמצרים לא רצתה, ישראל לא הייתה מוכנה להחזיר את חבל עזה למצרים בגלל סיכון בטחוני (לעומת שאר שטחי מצרים וסוריה, מהם נסוגה ישראל). חבל עזה הוא שטח מסופח תחת כיבוש, לא חלק מהמדינה, עובדה שהמאחזים שם נחשבים להתנחלויות ולא לערים ישראליות.

SupermanZW

Well-known member
באמת מצרים לא רצתה את רצועת עזה

מצרים העדיפה להשאיר את הצרה (כלומר את הפלסטינאים) לישראל.

למעלה