קשה לי להחליט אם אתה בן 18 או 8
קודם כל, תרשה לי להזכיר לך שעל ויתורים כואבים שרון דיבר אחרי שנבחר ולא בתעמולת הבחירות שלו. השלום היחיד שהערבים רוצים זה להגיד לנו כשנטבע בים. שוב, כיאה לימני קיצוני, אתה משתמש בהכללות דביליות לחלוטין, ויודע מה? זה בדיוק כמו אותם הגזענים, שאני בטוח שאתה לא אוהב (מן הסתם גם אני), שאומרים שכל הרוסים מסריחים וכל הרוסיות זונות- נק' למחשבה. הערבים היחידים שרוצים אותך בים הם פעילי ארגוני הטרור, וימנים קיצונים בדיוק כמו שיש בארץ (ואל תתכחש לעובדה). צריך לקחת אותך ואת ביתך ולתת אותם דחוף לערבים כדי לעשות שלום,וכמה חיילים צריכים עוד לשמור עליך כל יום ??? ניסיתי וניסיתי, ולא בדיוק הבנתי מה רצית להגיד בהערה המטומטמת הזאת. את ביתי לא צריך למסור לאף אחד, בדיוק כמו שלא צריך למסור שום בית שנמצא בגבולות ישראל. זה שחיילים אמורים לשמור על מדינה, בתיה ואזרחיה זה דבר אלמנטרי, אבל זה שחיילים צריכים להירג בשביל פנאטים שלא מוכנים להתפנות, זה כבר אבסורד. ובכלל, אני לא חושב שהפינוי יביא לשלום, אבל מצד שני זה יראה שישראל מוכנה לעשות את מה שנדרש ממנה כדי לקדם את האיזור למצב טוב יותר, אם לאחר הפינוי עדיין תיהיה אנרכיה ברשות, זאת כבר לא תיהיה אשמתה של ישראל, ובמקרה של תקיפות מחבלים לישראל תיהיה סיבה וזכות מלאה להחזיר בכוח. לצערי רק כשהשתמשו בתלאים הכתומים העם קצת הזדעזע ואולי כמה אנשים קלטו שהגירוש מגוש קטיף הוא כמו יודנריין קודם כל העם לא הזדעזע "קצת" אל הזדעזע בצורה רצינית, ולא כי הוא חשב שהגירוש הוא כמו עבודת היודנראטים. העם הזדעזע בגלל השימוש הציני, המחליא והמקומם בסמלים שנועדו לזכר השואה! לא כדי לקומם את העם ולגרום לרחמים ולשינוי הדעה! אתה בכלל קולט מה ירגיש חייל כשיעמוד מולו מתנחל עם טלאי?! זאת השוואה ישירה לנאצים, בדיוק כמו שמישהו יעצור אותך ברחוב, בלי להכיר אותך, ויצעק שאתה נאצי ואתה רוצה לחסל אותו! אבסורד ודביליות! השמאל רשע ואנטיהודי-אנטיציוני תקרא את הכותרת, לתת חשיבות גדולה להערה דבילית כזאת יהיה כמו לדפוק את הראש בקיר.