דיון...

beatman

Member
אנטיציוני

רק אל תגיד שההורים של אלה אבוקסיס הי"ד החליטו לנתק אותה הבוקר ממכונת ההנשמה בכוונה כדי להאשים את הערבים החפים מפשע

Drunk Bullet

New member
את העקיצות המתחכמות תשמור לעצמך

ההגדרה שלך לציונות שונה משלי, קאפיש?

beatman

Member
אתה מדבר בצורה מזעזעת ../images/Emo10.gif

חוסר אחריות לאומית וחוסר פטריוטיות

beatman

Member
כשאנשים עם ראיית עולם אנטיציונית

ומרושעת כמוהו שולטים במדינה באמת אווו

Drunk Bullet

New member
אוי הצביעות הצביעות..

במי תמכו הימנים לפני הבחירות? מי היה הציוני הגדול לפני הבחירות? כן כן! אריק שרון, שעכשיו פתאום הפך לאנטי ציוני ומרושע, נשאר רק להדפיס כרזות עם תמונות שלו במדי S.S כמו שעשו "הפטריוטים" לרבין ופרס. אם לפי טענתך, בגלל שאני רוצה צדק, רוצה שישראל תחיה כבר בשקט בלי דאגות מיותרות בגלל ההתנחלויות ורוצה שחיי חיילים צעירים לא יבוזבזו על הגנת פנאטים, אני מרושע- אז כן, אני מרושע! ועכשיו תחשוב.. לשאת מגני דויד כמו בשואה ובעצם להציג בעקיפין את חיילי צה"ל כחיילים נאצים, העומדים להעמיס מתנחלים על רכבות, זה לא רשע? לקרא למתנחלים להלחם בחיילים שהגנו עליהם שנים, זה לא רשע? להגיד למנתחלים שעדיף למות מלהתפנות, וכך לגרום להם לאבד את חייהם ולפגוע בחיי החיילים, זה לא רשע? להשתמש בתמונות מהשואה (כמו התמונה המפורסמת של הילד היהודי הקטן שמרים ידיים), זה לא רשע? הם דורכים על כל ערכי המוסר רק כדי להמשיך באורח החיים הפנאטי שלהם, -- לא איכפת להם מרגשות של ניצולי שואה המעטים שנותרו בארץ--, לא איכפת להם שהם מתנהגים כמו שפלים ומוכנים לפגוע במי שהגנו עליהם שנים, לא איכפת להם להציג את כל מי שמתנגד להם, כנאצי המעונין לפנות אותם ולהשמידם, --לא איכפת להם מכלום! עכשיו תחשוב טוב, ותגיד לי מי רשע ומי לא.

beatman

Member
אני לא תמכתי באריק

כאשר הוא אמר: "ויתורים כואבים" הבנתי מייד ולא תמכתי בו. ישראל לא תחיה בשקט אם חלילה תוותר על שטחי 67',השלום היחיד שהערבים רוצים זה להגיד לנו כשנטבע בים. צריך לקחת אותך ואת ביתך ולתת אותם דחוף לערבים כדי לעשות שלום,וכמה חיילים צריכים עוד לשמור עליך כל יום ??? לצערי רק כשהשתמשו בתלאים הכתומים העם קצת הזדעזע ואולי כמה אנשים קלטו שהגירוש מגוש קטיף הוא כמו יודנריין. השמאל רשע ואנטיהודי-אנטיציוני

Drunk Bullet

New member
קשה לי להחליט אם אתה בן 18 או 8

קודם כל, תרשה לי להזכיר לך שעל ויתורים כואבים שרון דיבר אחרי שנבחר ולא בתעמולת הבחירות שלו. השלום היחיד שהערבים רוצים זה להגיד לנו כשנטבע בים. שוב, כיאה לימני קיצוני, אתה משתמש בהכללות דביליות לחלוטין, ויודע מה? זה בדיוק כמו אותם הגזענים, שאני בטוח שאתה לא אוהב (מן הסתם גם אני), שאומרים שכל הרוסים מסריחים וכל הרוסיות זונות- נק' למחשבה. הערבים היחידים שרוצים אותך בים הם פעילי ארגוני הטרור, וימנים קיצונים בדיוק כמו שיש בארץ (ואל תתכחש לעובדה). צריך לקחת אותך ואת ביתך ולתת אותם דחוף לערבים כדי לעשות שלום,וכמה חיילים צריכים עוד לשמור עליך כל יום ??? ניסיתי וניסיתי, ולא בדיוק הבנתי מה רצית להגיד בהערה המטומטמת הזאת. את ביתי לא צריך למסור לאף אחד, בדיוק כמו שלא צריך למסור שום בית שנמצא בגבולות ישראל. זה שחיילים אמורים לשמור על מדינה, בתיה ואזרחיה זה דבר אלמנטרי, אבל זה שחיילים צריכים להירג בשביל פנאטים שלא מוכנים להתפנות, זה כבר אבסורד. ובכלל, אני לא חושב שהפינוי יביא לשלום, אבל מצד שני זה יראה שישראל מוכנה לעשות את מה שנדרש ממנה כדי לקדם את האיזור למצב טוב יותר, אם לאחר הפינוי עדיין תיהיה אנרכיה ברשות, זאת כבר לא תיהיה אשמתה של ישראל, ובמקרה של תקיפות מחבלים לישראל תיהיה סיבה וזכות מלאה להחזיר בכוח. לצערי רק כשהשתמשו בתלאים הכתומים העם קצת הזדעזע ואולי כמה אנשים קלטו שהגירוש מגוש קטיף הוא כמו יודנריין קודם כל העם לא הזדעזע "קצת" אל הזדעזע בצורה רצינית, ולא כי הוא חשב שהגירוש הוא כמו עבודת היודנראטים. העם הזדעזע בגלל השימוש הציני, המחליא והמקומם בסמלים שנועדו לזכר השואה! לא כדי לקומם את העם ולגרום לרחמים ולשינוי הדעה! אתה בכלל קולט מה ירגיש חייל כשיעמוד מולו מתנחל עם טלאי?! זאת השוואה ישירה לנאצים, בדיוק כמו שמישהו יעצור אותך ברחוב, בלי להכיר אותך, ויצעק שאתה נאצי ואתה רוצה לחסל אותו! אבסורד ודביליות! השמאל רשע ואנטיהודי-אנטיציוני תקרא את הכותרת, לתת חשיבות גדולה להערה דבילית כזאת יהיה כמו לדפוק את הראש בקיר.

Drunk Bullet

New member
ועוד דבר קטן..

אתה ממשיך לקרוא לשמאלנים "אנטי ציוניים, אנטי יהודים ורשעים", אבל אני תוהה למה לא התייחסת לשאלות בהודעה עליה הגבת, שמא תגלה שהרשעים הם אלה עליהם אתה מגונן?

Drunk Bullet

New member
יש הבדל בין פטריוטיות לפאנטיות

אותם המתנחלים מתעקשים על ישיבה במקום שלא מיועד להם ולא שייך להם, תוך סיכון חיי חיילים צעירים, לכן האחריות על חייהם צריכה ליפול עליהם ולא על הממשלה. חוסר אחריות לאומית אמרת? הסיבה השניה שלי לתמיכה בפינוי היא העובדה שההתנחלויות מסכנות אלפי חיילים צעירים - אם זאת לא אחריות לאומית, אז מה כן? שלא תבין אותי לא נכון, אני לא בעד החזרת שטחים כמו יפו וחיפה לערבים שעזבו את המדינה בשעת הקמתה. פטריוטיות זה תמיכה במדינה שלך ומן הסתם גם --בהחלטות הממשלה--, כך שאתה גם כן לא עונה להגדרת הפטריוט המושלם (מתנגד להחלטת הממשלה). ההתנחלויות הן לא חלק מהמדינה, השטחים האלה לא מוכרים באו"ם כשטחי מדינת ישראל, כך שלתמוך בהם לא הופך אותך לפטריוט.

beatman

Member
האו"ם זה ארגון שתומך בטרור

ולא רואה שום זכות להגנה עצמית של מדינות מותקפות טרור. הממשלה שלנו מושחתת ומנוולת,עבריינים מטומטמים ועכשיו הכי גרוע שמאלנים שולטים בנו ומביעים עלינו חורבן. פטריוטיות ואחריות לאומית הינם אהבת הארץ,הבנת זכותנו ההיסטורית על א"י,הגנה עליה ועל אזרחיה בכל מחיר.

Drunk Bullet

New member
תגיד, באיזה שנה אתה?

הרי נאמניך ביניהם שרון וביבי שולטים במדינה! היהפוך נמר חברבורותיו? שרון וביבי שמאלנים? עשית את הבחירה שלך (לא אתה, אבל שאר הימניים ותומכי ליכוד) עכשיו תישא באחריות. הבנת זכותנו ההיסטורית על א"י לפי הזכות ההיסטורית ישראל בכלל לא אמורה לכלול את שטחי ההתנחליות (אני מקווה שלא התכוונת לזכות עפ"י התנ"ך, כי זה באמת מגוחך). הגנה עליה ועל אזרחיה בכל מחיר זה מה שעושה צה"ל, וזה מה שמונעים לעשות המתנחלים שמסכנים את חיי החיילים, שעד כמה שידוע לי, גם אזרחים.

beatman

Member
שנת 2005 !

שרון שמאלני וסנילי,ביבי יעשה הכל תמורת כסף(אבל הוא שר אוצר מצויין). יש לעמי זכות היסטורית על ארץ ישראל,הערבים (ואתה) קבעו משום מה ששטחים ששוחררו ב-67' הם לא שלנו. הממשלה לא נותנת לצה"ל להגן עלינו בכל מחיר !!!!!!!!!! יורים על שדרות ומפוצצים אותנו,במקום לז**ן להם את הצורה בהפגזות ובהשתלטות על שטח הירי צה"ל מידי פעם יורה רקטה מדויקת מידי לאיזור. אף תושב במדינה לא מונע מצה"ל שום דבר,יש מספיק טנקים,מטוסים ותותחים. די להמציא ולשקר בשביל "להוכיח" את טענותיך השגויות = די להיות שמאלני !

Drunk Bullet

New member
די להיות טיפש

לזיין את הצורה, לפוצץ ולהשתלט אתה יכול במשחקי מחשב. צה"ל מדי מפעם יורה רקטה? ומה עם כל הכניסות לג'נין, כל המבצעים בעזה? לפני שאתה ממשיך לטעון שצריך להשמיד הכל, קח בחשבון שכל המזרח התיכון ינסה להשמיד את ישראל, ומעזרה אמריקאית, במקרה כזה, אתה יכול לשכוח, כי אמריקה תומכת בהחלטתו של שרון, ולפי התגובות האחרונות לענייני המזרח התיכון מהבית הלבן, ארה"ב כבר לא מעונינת לשמש כמטפלת ולהחליף חיתולים לישראל והרשות, יש לה דברים בוערים יותר. אף תושב במדינה לא מונע מצה"ל שום דבר אה כן? מתנחלים שזורקים אבנים על חיילים? נותנים מכות? בקרוב גם שהידים תוצרת הארץ - לא רק שהם מונעים מהם להגן על אזרחי המדינה, הם גם פוגעים באזרחים (בחיילים הכוונה) במו ידיהם. די להמציא ולשקר בשביל "להוכיח" את טענותיך השגויות = די להיות שמאלני נו, אז בן 18 או 8?

למעלה