דיון...

Vrock

New member
את יודעת שזה לא קשור הפעם.

בבקשה תפסיקי את זה. זה לא נחמד מצידך.

Vrock

New member
זה כמו נצרות פרוטסטנטית וקתולית.

זו לא אותה דת.

Vrock

New member
אני מתכוון סתם דתיים וחרדים

לחילונים שמאמינים ביהדות יש את אותה דת כמו לדתיים הלאומיים.

S v e t k A

New member
אוי נו באמת איש...

כולנו יהודים חלק לוקחים את זה בצורה יותר מדי קיצונית

Bastet

New member
שאני אתגייס בחורף והם לא?

הם פשוט מניאקים. שיתפללו לשלום הארץ מהצבא בשעות המותרות

Tottanka

New member
או...נקודה רגישה..

אני אישית חושב שהדתיים הם מה שנקרא "אוכלי-חינם", המפלגה שלהם, ש"ס, מייצגת אותם באיפה ואיפה לשאר אזרחי המדינה. זו מפלגה שהמטרה שלה היא אחת, טובת החרידים בישראל. כל מפלגה בארץ פרט לה, היא בעלת מטרות בביטחון, בכלכלה, בחינוך, ובעזרה לכל אזרחי המדינה, לא רק לקבוצה מצומצמת של אנשים. החרידים מקבלים את המיסים שאנחנו משלמים בתמורה לכלום, הם רק יושבים ומעשנים גראס בישיבה שלהם כל היום. 14 שנים לומדים על חשבוננו, ןאז מזד**נים ומביאים עוד אוכלי חינם למדינה שלנו. כן, יש את אלו שמשרתים בצה"ל, ואפילו ביחידות המובחרות, אך זה נדיר למדי. רב החרידים אוכל חינם ואני לא מבין למה הם לא יכולים לשרת בצה"ל. צה"ל כנראה פשוט לא רוצה להסתבך בפוליטיקה. מה שהמדינה שלנו צריכה לשים בראש סדר העדיפויות שלה, זה להפריד דת ומדינה. מדינה שבה הדת מעורבבת עם השלטון היא לא מדינה דמוקרטית, לא משנה מה יאמרו. ברגע שיש קבוצת או"כ שמקבלת משהוא, בלי לעשות כלום, זה לא שיוויון. כן, ישראל היא מדינה יהודים, אך אין זה אומר שמי שמאמין לא משרת בצה"ל, אין כאן כל שמץ של פטריוטיות. מתנחלים, עלק, לטובת המדינה, רוצים את טובת המדינה? - צה"ל! מה הייתי עושה לו הייתי חרידי? זה די תלוי בחינוך, אבל אם הייתי פתאום, עכשיו, מוחרך להפוך לחרידי, הייתי יורה לעצמי בראש.

AeroSlash

New member
גבר... מסכימה..

אני הייתי יורה לך בראש אם היית הופך עכשיו לחרידי..

Vrock

New member
אממ....

ישראל מראש לא מיועדת להיות מדינה דמוקרטית. החרדים הם באמת אוכלי חינם ברובם הגדול, אבל מתרכזים בנושא הזה יותר מדי. בנוגע להפרדת דת ממדינה- יש מקומות בהם באמת צריך להפריד (נישואין וגירושין) אבל בקשר לעבודה בשבת אני לא חושב שצריך להפריד, בגלל שזו עדיין מדינה יהודית. הדמוקרטיה במדינה הזאת אמורה היות חלקית ולבוא במקום שני אחרי היהדות. ומה הקשר למתנחלים עכשיו?

Tottanka

New member
כי

המתנחלים משחקים אותה פטריוטים, אם הם באמת היו פטריוטים, הם היו משרתים בצה"ל, אבל לא, הם מגנים על שטחים, ובגללם חיילי צה"ל צריכים לההרג, כל המדינה לעמוד על האוזניים(ברוסית זה נשמע יותר טוב :p) אמאות צריכות לבקות בבית...!!!!!! נמאס!!!! וחוץ מזה, ישראל תריכה להיות דמוקרטית, ורק אז יהודית, אחרת, ישראל לא תוכל להתקיים עוד זמן רב. עוד 20 שנה יהיה פה רב ערבי, ועוד 30 שנה יהיה בין היהודים רב חרידי, מה נעשה אז?

Vrock

New member
יש לך בורות רצינית!

המתנחלי הם דתיים לאומיים ברובם! כמעט כולם משרתים בצה"ל! ישראל צריכה להיות יהודית קודם כל ודמוקרטית אח"כ. קודם כל, דמוקרטיה זו חרא צורת שלטון והיא עוד תשתנה לטובה יותר, ויהודים תמיד יהיו. הסיבה להקמת מדינת ישראל הייתה שצריכים מדינה ליהודים, לא מדינה לדמוקרטים. אנחנו כבר למודי דמוקרטיה, היא לא עזרה ליהודים. ובגלל הרוב הערבי זו צריכה להיות מדינה יהודית. ובגלל החרדים לא צריך להבהל, מה גם שזה לא נכון. חוצמזה, ברור לגמרי שאתה מבלבל חרדים עם דתיים.

beatman

Member
../images/Emo45.gif

הרבה מתושבי יש"ע לוחמים ביחידות הכי מובחרות.

למעלה