או...נקודה רגישה..
אני אישית חושב שהדתיים הם מה שנקרא "אוכלי-חינם", המפלגה שלהם, ש"ס, מייצגת אותם באיפה ואיפה לשאר אזרחי המדינה. זו מפלגה שהמטרה שלה היא אחת, טובת החרידים בישראל. כל מפלגה בארץ פרט לה, היא בעלת מטרות בביטחון, בכלכלה, בחינוך, ובעזרה לכל אזרחי המדינה, לא רק לקבוצה מצומצמת של אנשים. החרידים מקבלים את המיסים שאנחנו משלמים בתמורה לכלום, הם רק יושבים ומעשנים גראס בישיבה שלהם כל היום. 14 שנים לומדים על חשבוננו, ןאז מזד**נים ומביאים עוד אוכלי חינם למדינה שלנו. כן, יש את אלו שמשרתים בצה"ל, ואפילו ביחידות המובחרות, אך זה נדיר למדי. רב החרידים אוכל חינם ואני לא מבין למה הם לא יכולים לשרת בצה"ל. צה"ל כנראה פשוט לא רוצה להסתבך בפוליטיקה. מה שהמדינה שלנו צריכה לשים בראש סדר העדיפויות שלה, זה להפריד דת ומדינה. מדינה שבה הדת מעורבבת עם השלטון היא לא מדינה דמוקרטית, לא משנה מה יאמרו. ברגע שיש קבוצת או"כ שמקבלת משהוא, בלי לעשות כלום, זה לא שיוויון. כן, ישראל היא מדינה יהודים, אך אין זה אומר שמי שמאמין לא משרת בצה"ל, אין כאן כל שמץ של פטריוטיות. מתנחלים, עלק, לטובת המדינה, רוצים את טובת המדינה? - צה"ל! מה הייתי עושה לו הייתי חרידי? זה די תלוי בחינוך, אבל אם הייתי פתאום, עכשיו, מוחרך להפוך לחרידי, הייתי יורה לעצמי בראש.