דיון...

M a r U s k A

New member
אלכס

מספיק... היא חזרה כבר 3 פעמים על כך שהפטור שלה הוא אינו פטור דתי... אני חברה טובה שלה ואני יודעת על מה הפטור הזה, וגם אני אגיד לך שאין לו שום קשר לפטור דתי! אם סוניה לא מוכנה לספר, זאת הבחירה שלה, ואל תנסה לנחש או לצחוק על כך משום שזה חסר תועלת ואתה סתאם פוגע באנשים.

beatman

Member
בלי קשר,אם משהו מפריע לך אני אפסיק

אחרי שכתבת לי: "תפסיק" לא המשכתי הלאה.

Evil Gremlin

New member
לא...זה ממש פאקינג לא הוגן

כי יש אנשים מסכנים שעומדים שם במחסומים, בעמדותץ שמירה בשטחים שמגנים על החראות המזדיינים האלה והם "לא, לא, אנחנו עוזרים להגן בתפילה" פאק! אני רוצה לראות שיום אחד, עזבו 3 שעות החיילים יעזבו את עמדות השמירה והמחסונים וההגנות ישובים ונראה אותם מגנים על המדינה בשעותץ האלה בעזרת התפילה שלהם גאד פאקינג דאם איט! לא תהיה לנו מדינה, יש להם פאקינג מדינת קודש רק בגלל שאנשים מתץו בשבילה, רק בגלל שהיו אנשים שבמקום להגיד "שמשהו אחר יעשה את זה" החליטו להיות ה"מישהו האחר" הזה אז זה ממש פאקינג לא הוגן, ויש גם פול דתיים שמתגייסים רק ל 6 חודשים וקדומה שגם זה לא הוגן! פאק, מה עושה את הלימודים שלהם יותר חשובים מהלימודים שלי!!! חוץ מזה, אני משרת עם כמה דתיים והם הראו לי פס' בתנ"ך (שאני לא זוכר אותו, ולא זוכר מה בדיוק רשום שם) אבל אני זוכר, שרשום שם שזה פאקינג חטא לא להגן על הארץ שלך בדם!!!! לא..זה לא צודק!

AeroSlash

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

the freaky girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

וחוצמזה, אם נגיד אני לא מאמינה בתפלה שלהם, לי אישית זה לא עוזר, לא תורם... אני לא מאמינה - מה לעשות? אז זה לא מזיז לי בשיט כל התפילות האלה שלהם, אפשר אפילו לראות את זה כתירוץ..
לא יודעת.. אני גם לא מסכימה עם זה.. ואולי עוד ימציאו איזו דת שאסור להתקלח וככה וככה ועוד ימציאו "תירוצים" ל"למה לא לבוא לצבא".. אני אישית רוצה צבא
אהה.. ובלי לפגוע כאן באנשים, אני מבינה שזו האמונה שלהם, וככה אסור וככה וככה ואלה העקרונות שלהם.. מצידי שיהיה, אבל זה פשוט נוגד את הפטריוטיות, וזה לא פייר.. :|

M a r U s k A

New member
למה להמציא../images/Emo35.gif כבר יש אחת כזאת..

היודעת את שביום שבת אסור להתקלח ולהסתרק
ולמה
כי אסור לתלוש שיערות מן הראש ביום שבת, וכשאת מסתרקת או חופפת את תולשת שיערות מראשך

AeroSlash

New member
אוווווו... ביום שבת..

גם אסור לקרוע דפים, אסור לצחצח שיניים, אסור לכתוב, אסור לכבות/להדליק את האור, אסור ללכת יותר מק"מ, אסור לנסוע [מן הסתם], אסור לנסוע במעלית, אסור לבשל [מן הסתם אי אפשר להדליק את הגז], אסור לפתוח מקרר ויש עוד בערך טריליארד אסורים שאני יודעת.. ואני מניחה שאת יודעת מאיפה אני יודעת.. אידיוטיות לדעתי
.

beatman

Member
מגניב אם אסור היה לנשום

כל הדוסים היו הולכים עם מכונות הנשמה

Drunk Bullet

New member
שאלה קצת מוזרה..

אם אסור לקרוע נייר, מה עושים אם צריך נייר בשירותים (בשבת)? מכינים מראש חתיכות נייר לפני כניסת השבת?

AeroSlash

New member
יש לי חברה..

שהמשפחה שלה שומרת מסורת וכשפעם נפגשתי איתה ביום כיפור סתם התחלנו לדבר על מותר ואסור. קיצר היא סיפרה לנו שלפני כניסת יום הכיפורים היא והמשפחה שלה ישבו וקרעו נייר טואלט כדי לא לקרוע אותו ביום הכיפורים עצמו. עכשיו, נשאלת השאלה, וסלחו לי על החדריה לפרטיות, אבל למי פאקינג מספיקה חתיכה מסכנה של 10x10?!!? סתם תהייה.

למעלה