דיון שבועי

SSAAMMEEYY

New member
../images/Emo26.gifדיון שבועי

מאז הפעם שעברה רמת הפעילות בפורום עלתה, גם כשלא הייתי כאן. אז קודם כל, כל הכבוד לכולם
בפעם שעברה העלו כאן כמה הצעות. -מפגש. -שמישהו ייקח אחריות לעשות פינה יומית או שבועית/טור/סקר. -פינת סופשבוע. -פינת מוזיקה. -שאלון של לפני סופ"ש. -פרסום הפורום באמצעות החתימה. -צירוף חברים ואנשים חדשים לפורום. אז קודם כל, כל הכבוד לסיון ולנאג'י על פינת השיר היומית!! -לאוהד(סוטול) על היוזמה למציאת תאריך טוב למפגש -ל STU XD על השרשור סופ"ש ולכל מי ששם קישור לפורום בחתימה שלו(לי
) אז כאן זה המקום להציע הצעות/הערות לשיפור. אני מבטיח לשקול כל הצעה/הערה/בקשה לתשומת ליבי וכמובן, אם זה משהו אישי יותר, הפרטים שלי הם: אייסי: 340366286 / מסן: [email protected]

SSAAMMEEYY

New member
-מפגש

העלו כאן כמה הצעות לתאריך. 25/10 8/11 2/11 אז אני ישרשר פה למטה את התאריכים. מי שיכול עם תאריכים מסויימים, שישרשר
אחרי התאריכ/ים מי שירצה תאריך אחר, שישרשר אותו בהודעה בלי תוכן.

mld

New member
:)

נראה לי שכולם מתאימים לי, אבל אני לא בטוחה שאני אבוא, אני בארון ויש בקהילה אנשים שמכירים אותי. {ורק לידע כללי, התאריך הראשון, ב25 הוא יומיים מהיומולדת שלי, אז אם יהיה מפגש אתם מוזמנים לאחל לי מזל טוב ולקנות לי מתנות
}

The Hawk

New member
כל התאריכים טובים לי

כל עוד זה שעות ערב. רק תקבעו כבר משהו שאני אסגור את זה סופית עם העבודה.

drnaji

New member
|נרגע| לרגע חשבתי שהדיון השבועי פה יהיה על

שחרורו של יגאל עמיר
בפורום אחר שאני נמצא בו מעל ל4 שנים פתחו שרשור לזכר הרצח של רבין והשרשור הפך לשרשור פוליטי בגלל הערה של אחד האנשים שם.ואין לי כח להתחיל להסביר את עמדתי בנושא בפעם המליון היום

למעלה