דיון קטן

Mr Peiser

New member
../images/Emo26.gif דיון קטן

בוודאי גם אתם מכירים מספר יצירות מדהימות לפסנתר שתמיד רציתם לדעת לנגן...מהן היצירות האלה שלכם והאם לדעתכם תוכלו לנגן אותן באופן *מושלם*? ואילו יצירות אתם יודעים לנגן באופן *מושלם* ומתגאים בכך?

אני לא מתחייב שלא

יקח לי עוד זמן עד שאני אקרא לעצמי פסנתרן (בניגוד לקלידן, או מורה לפסנתר) כך שכעקרון אני לא מנגן שום דבר מסובך באופן מושלם. השאלה מבחינתי היא לכן: איזו יצירות אתה אוהב ומשתוקק לנגן, והתשובה לצערי היא משהו כמו אינסוף.

Milk Me

New member
מממ...

שאלה די מעניינת בוא נראה אני ממש רוצה לדעת לנגן באופו מושלם את Brad Mehldau - Paranoid Android אבל לא יודע את זה נראה לי רק הוא יכול לנגן באופן מושלם אני יודע באופן מושלם את רוב השירים שאני מנגן כי אני מנסה שיהיה כמה שיותר טוב כי לדעתי זה לא כל כך חכם לדעת אם אתה לא יודע אותו מושלם וגם מה ההגדרה שלך ללא מושלם?! יש לא מושלם למשל הבאסים לא נכונים יש לא מושלם כי האקורדים או התווים לא הכי מדוייקים הכל תלוי בהגדרה נ.ב רצף זמן חלל הבטחת לי את התווים! תודה

dark eyes

New member
הייתי משתוקק

לדעת לנגן את הפולוניז של שופן אופוס 22. הוא פשוט מדהים ומסובך באופן בטויו המרשים והיפה, התווים הקשים הטכניקה... אבל זה ממש חלום רטוב.

Mr Peiser

New member
אמממ..

מושלם לפי ראות עיני זה לא רק הקטע של לקרוא את התווים ולדייק בהם אלא גם הרגש והטכניקה...

dark eyes

New member
אמרת שלמות

טכניקה חייבת להיות אם אין טכניקה אין יצירה... ואם אין רגש, בפסנתר עדיף שלא תנגן....

john stockton

New member
מושלם

לכל יצירה יש (מבחינתי ) שני צדדים, שאחד מהם ניתן לפרוק לשניים 1)מה אני מנגן- טכניקה- לדעת לנגן הכל, כמו שהוא כתוב על כל הסימנים והמהירויות. 2)איך אני מנגן, המגע, הייחס לקצב ודינמיקה, והרגש (שאפשר להתייחס אליו כחלק נפרד) ניתן לאמר למשל, שסונטה של היידן מתרכזת בעיקר ב-1 והקינדרסנן של שומאן מתרכז בעיקר ב-2. אבל מה אני כבר מבין...

SmellyOne

New member
מצטרפת!!!

ביצוע גדול, מדהים, נפלא! לשיר של רדיוהד. 9 ומשהו דקות של תענוג. הלוואי! הלוואי.. אני חושקת בזה.

למעלה