דחוף!!!

שרי30

New member
דרייבר

אני חושבת שהבלגן עם ההדפסה שלי (שאלה למטה) נובע מכך שהדרייבר שלי איננו מעודכן. אודה לכם אם תפנו אותי ללינק להורדת דרייבר הכי מעודכן למדפסת לייזר HP lasarjet 1200 תודה (זה דחוף!)

שרי30

New member
../images/Emo26.gifדחוף!!!

אני זקוקה דחוף לעזרתכם. יש לי מסמך שאני צריכה אוטוטו להדפיס ולהציג. המסמך כולל הערות שהכנסתי דרך תפריט הוספה-הערה. על המסך ההערות מסודרות יפה, ליד המילה שביקשתי. אבל כשאני מדפיסה ההערות "נדבקות" אחת מתחת לשניה (הכוונה לבלונים של ההערות) וכל המסמך מבולבל. איך אני יכולה להדפיס את המסמך, שיכלול את ההערות היכן שמיקמתי אותן במקור (אני צריכה לעבור עם מישהו על המסמך ולראות לפני את ההערות בצורה מסודרת). תודה

שרי30

New member
פתרתי את הבעיה!

החלפתי במסמך את הפונט ל - times new roman שזה כנראה פונט שהמדפסת מסונכרנת איתו הכי טוב. יצא מסמך בובה. כל ההערות במקום, המילים לא קופצות.

lilly111

New member
איחוליי ותודה על העידכון

באיזה פונט השתמשת כשהיו הבעיות? שנדע גם...

lilly111

New member
בתפריט הדפסה

בתיבה "הדפס את" בידקי שבחרת : "מסמך מציג סימון" למרות שזו אמורה להיות ברירת המחדל...

שרי30

New member
זה מוגדר בצורה כזו

ועדיין מדפיס בבלגן. אין אפשרות לראות את ההערות היכן שהן נכתבו והן גם "גוררות" את המילים לכל עבר. האם זה יכול להיות בגלל דרייבר לא מעודכן?

lilly111

New member
אפשרות נוספת:

כלים->אפשרויות->כרטסת "מעקב אחר שינויים" לשנות את כיוון הנייר לאוטומטי או "שנה לרוחב" - כדי שיהיה מקום להערות שגולשות לשוליים

שרי30

New member
לא עזר

ניסיתי גם לשנות בכרטסת לאוטומטי וגם שנה לרוחב. הבלגן בהדפסה עדיין נמצא בדיוק אותו דבר. הבלונים דבוקים זה לזה וגוררים את המילים בכל מיני מקומות. זה יכול להיות דרייבר?

שרי30

New member
תודה לך על העזרה

פתרתי את הבעיה ע"י החלפת הפונט במסמך.

למעלה