דו"ח שבועי

mprb

New member
../images/Emo26.gif דו"ח שבועי ../images/Emo36.gif

דניאל-danielpthegreat ודניאלה IrishDrummerGirl הצטרפו אלינו. ברוכים הבאים ואנחנו מקווים שתשארו ותהנו....
פורמים חדשים: המכללה למשפטים ר"ג - 659 פאנג שואי – 650 חטיבת בני במושבים - 655 אירובי - 665 מאי רוזן והעיר הגדולה – 666
- קרין התחילה במשחק חדש
זהו את הקליפ.
- אסף התגייס! אבל אל דאגה, הוא הבטיח לבוא לבקר!!!
- שרון גילתה על משהו מגניב בשיר Qween of hollywood. נסיתם? לא?! אז קדימה לבדוק!!!
- בשבת (אתמול) הייתה הופעה של
בוותיקן (יחד עם עוד מס´ אומנים אבל את מי זה מעניין?).לצערנו ההפעה תשודר רק באירופה אבל ברגע שיהיו תמונות הן יגיעו גם לפה!!!
-שרון (שוב?!) הביאה לנו את התמונות מהפרסומת שעשתה הלהקה לפפסי בשנת 99´. פספסתם? אז תלחצו
פה! וד"א- כמה הייתה משלמים על פחית עם תמונה?
- התחלנו בשרשר יצירות אומנות. אתם מוזמנים להוסיף יצירות ולהסתכל בגלריה שלנו...
- ובאותה נימה, קרין סיפקה לנו תמונה חדשה לעמוד הקהילה..... וכולם ביחד- תודה קרין. זהו להיום. במידה ושכחתי משהו/מישהו הערות ותלונות לשרון. שבחים אלי! שיהיה לכם שבוע מלא ב-
שרון ומירי.

amirhorev

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

מגניב.... את יודעת מה לא עשית המון זמן מירי?.............. פנינות חדשות

mprb

New member
אממממ.....

לא שמת לב שהודעתי שנגמרו לי הפנינות?! ולכן אני פונה אליכם מחדש: למי שיש פנינות מוזמן לפנות אל שרון או אלי ואנחנו נקבץ אותם........

mprb

New member
../images/Emo25.gif |עפיפון|

באמת עופפת קצת........ |עפיפון|

amirhorev

New member
קצת?????

הרבה..... המון...!!! לא הייתי מחובר למציאות, כל הזמן הוזה דברים,הוזה דברים... אתמול אני הייתי בטוח שאני מלך בולגריה... באתי לעצמי במראה ואמרתי "אוסנת מה קורה לך היום, מה קורה לך??? הוזה דברים...

AndreaCorr ©

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

אוסנת מה קרה לך היום?!?
זהו, מהיום קוראים לאמיר אוסנת
|עפיפון| |אוסנת|

../images/Emo15.gifאמיר השתכר !!!../images/Emo98.gif

יפיי היי !!! אני מזוכרת בדו"ח השבועי... ועוד פעמיים... איזה כיף לי !!! * התאוות פרסום באמת עולה לי לראש...*
ביי...

למעלה