דוליז

Ophel McNeil

New member
../images/Emo26.gif דוליז ../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif

היי, מכיוון שתמיד הייתה לי נטיה להרס עצמי, ואני אוהבת (עלק) לקחת סיכונים- החלטתי לפרסם כאן את הדוליז שהכנתי על הסדרה (בתקווה שאחרים יפרסמו גם). רגע, לפני שאתם מתנפלים! כן, אני יודעת שיצא גרוע, פיבי לדעתי יצאה הכי טוב (נשבעת לכם שכל הפנים של הדוליז שם מבוססות על אליסה מילאנו!), אבל פרו ופייפר גרועות. אבל זה לא אשמתי, באמת! בכלל לא היו שם דוליז שדומות להן- לפייפר הייתי צריכה לעשות בעצמי תוספות שיער, ופרו בכלל הייתה עם שיער אדום, הייתי צריכה לצבוע אותו לשחור! חוץ מזה, ניסיתי להלביש אותם כמו שהן בד"כ. פיבי הצלחתי לא רע (כאילו שזה קשה- פשוט מורידים כמה שיותר בד), פייפר לא מצאתי כל-כך, ואת פרו הלבשתי בחלוצה האלמותית שהיא לבשה בפרק "מסנוורת ע"י האור הלבן", בזמן שהבנות התאמנו עם נטלי, שניה אחרי ההרצאה שלה על בגדי-קרב. אין לי מושג איך החולצה הצליחה לשמור את החזה שלה בפנים, אבל אני לעולם לא אשכח לפרו את זה (אבל מה לה אכפת... היא בכלל מתה! *בכי*). אופל מקניל, מועד לסקילה.

Paige

New member
מגניז!

עשיתי כמה פעם... יצא מגניב. אני אנסה לעשות עוד.

yulki

New member
יפה!!!!!!!!../images/Emo45.gif

הדוליז.......חמוווווווווווווווווודות!!!!!!!!!!!!!!! ופיבי באמת יצאה הכי יפה! גל

As I Am

New member
אממ... מעניין! ^_^;;; ../images/Emo103.gif

טוב, יופי על ההשקעה אופל... אבל... *בורחת* טוב, לדעתי אף אחת לא יצאה דומה... גם לא הבגדים אבל... הו וול... יופי על ההשקעה אופל! בתור דוליז סתם ככה הן יצאו מגניבות! ^-^ (גם אני הכנתי דוליז אבל אני לא מצליחה לצרף קבצים משום מה. אני אנסה יותר מאוחר...) לין

Mooa-Numi

New member
~דוליז~

דבר ראשון... דוליז זה דבר שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שני-כמו שכולכם יודעים, ואוי לכם שלא, אני שנים מנסה למצוא תמונה של פיבי כבאנשי (ולא רק פנים), כדי לעשות דולי של זה. ואם תתנו לי תמונה של השלוש (או הארבע), אני בקלות (בעזרה המיוחדת של טל
), יעשה לכם דוליז של זה
אז... תמונות? נ.ב.-דוליז זה עדיין דבר שולט. דולמייקר זה איכסה. פרפס זה עוד יותר איכסה.

p3

New member
תמונה של באנשי...

תוכל למצוא באתר שלי, ב
הצללים

Ophel McNeil

New member
זאת לא פיבי,

אבל זאת בנשי, והסגנון מאוד דומה (רק הצבע של הבגד שונה), ויחד עם התמונה שP3 נתן לך, אני חושבת שתהיה לך דוליז מצוינת. הנה. אופל מקניל, רדופת סלאשים.

למעלה