דגימונת

oferbar

New member
../images/Emo26.gif דגימונת

מצורף קטע מהסרט שאני עורך לטיול הרוסי: http://www.freefall.co.il/video/ed_rus04.wmv קצת פחות מ 2 דקות, להגביר ווליום ולמי שיש חומר וידאו (ואני יודע שיש
) אז נא להעביר אלי כדי שאוכל לשלב כמה שיותר קטעים, ספסיבה.

Kobi Israeli

New member
נו מה יהיה

עופר כרגיל, יוצא מן הכלל..........הצניחות מקבלות נופך מיוחד עם המוזיקה הרוסית ולאור הארועים באוסטייה הכל מאוד הירואי...... מה עוד לא עשיתם בשביל לדרוך על היבלות של מי שלא נסע....

FalxOri

New member
מעולה

יש לי עוד 4-5 קסטות כולל זויות שונות של ההתנגשות המפורסמת. אני ייצור איתך קשר מאוחר יותר. צריך להכין גירסה ארוכה יותר מההגבלה של הפסטיבל, אין סיכוי שאפשר לדחוס הכל ל10 דקות... O

ERHAMU

New member
עופר אלוף

איזה יופי הקלטות המרוכזות שלי יגיעו אליך ביום ג

Galdo

New member
מעולה

עופר, אני חושב שיש חוקים באמנת ז'נבה שאוסרים מעשים כאלו. אחרי פתיח כזה אתה חושב שאנחנו יכולים לחכות אפילו עוד יום אחד לסרט המלא? הטיזר מדהים. ועכשיו מחכים לסרט המלא.

liorc1

New member
עופר אחרי שראיתי את הקליפ..

קיבלתי חשק עז להוציא את המדים המנומרים מהבוידיים ולחבוש את הכומתה כל הכבוד מצפים לראות את הכל , אעביר לך עוד חומר ביום שישי אם תהיה ליאור

maybemor

New member
עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד

נוווווו... גדול אתה מ-ה-ח-י-י-ם ! ! ! ויש לך את הקול שלי בפסטיבל הסרטים הבא ;) דודי מ.

s hila

New member
אחלה קליפ עופר..!

אבל לרצות להוציא את המדים ולחבוש את הכומתה... ??

avizikri

New member
סחטיין על האיכות../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif

עפר, עבודה ברמה! שיחקת אותה. אין ספק שהקמפיין המתוקשר לרוסיה הצליח ובגדול! נראה לי שבשנה הבאה אפשר להזמין איזה ג'מבו רוסי עם 8 מנועים להטסת המשלחת מישראל.

Alkup

New member
יש לי וידוי

כשנגמר הקליפ מצאתי את עצמי עם חיוך דבילי מתמשך על הפרצוף, שהיה לי קשה להוריד.
אני מקנא בכם גם ככה על הנסיעה המטורפת הזו לרוסיה, והקליפ עשה לי עוד יותר מדגדג באצבעות (זה התחיל עוד בסרט של ארז ירון לפני שבוע). עופר - אנא שקול את ההשלכות (וצפה ל
)! רבי יהודה הנשיא אמר פעם: 'מי שלא עזב מחשב עריכה לא שלו ב4 בבוקר (בלחץ) - לא עזב מחשב עריכה מימיו'. אמר - וצדק.

oferbar

New member
אורי

לא מפחידים עורך במערוך
ההמשך יבוא בקרוב, למרות שכנראה הסרט המלא יושלם אחרי ראש השנה, בגלל חופשה שלי במהלך השבוע הקרוב...

turtle 2

New member
עופר כל הכבוד ,ובנימה אישית....

כמה צובט לי בלב שלא הייתי איתכם. בתקווה לשנה הבאה.......

למעלה