דגדגן מקולקל!

shirly221

New member
../images/Emo26.gifדגדגן מקולקל!

הי.. אני בת 22 ולא מצליחה לאונן. זהו אמרתי את זה! אני בתולה ואין לי מושג מה זאת ההרגשה שכולם מדברים עליה כשאומרים "אורגזמה", אין לי מושג מה זה "לגמור". אני רק יודעת שלאונן זה אומר לשחק עם הדגדגן ולעשות לו טוב: ללטף, לשפשף ווט אוור... למה אצלי זה לא עובד? גם אני רוצה להנות.. רק בשונה מהאחרות אין לי בכלל מושג מה זאת ההרגשה הזאת. פעם אחת עשיתי ניסיון ארוך וניסיתי ללטף, לשפשף, לשחק אבל רק הרגשתי שאני לא יכולה יותר להמשיך בזה כי זה התחיל לעשות לי טיקים ברגל (זה בטח בגלל כל העצבים ששם או משהו... לא יודעת. יכול להיות שאני פשוט לא מהעולם הזה). בקיצור... זה נורמלי או שאני תופעה? ידוע לי שהרבה גומרות מחדירה וצריך לעזור להן... אבל למה אני לא מצליחה לעזור לעצמי??? איך לעזאזל עושים את זה? גם אני רוצה! עיזרו לי, אנא... האם יש תקווה בכלל? או שפשוט.. הדגדן מקולקל?!

יכול להיות

יכול להיות שהטיקים זו ההתחלה של האורגזמה אני לא יודע להסביר פיזיולוגית מה קורה אבל ברור שהתגובה משתנה מבחורה אחת לאחרת, תחילת האורגזמה היא ברעידות של כל איזור החלציים (אגן+רגלים) ולכן אולי פשוט תנסי למתוח את התחושה עוד קצת ותאמיני לי שכשהאורגזמה תגיע את כבר תדעי.... גם אני (זכר שכמותי) זוכר את האורגזמה הראשונה שלי ואת הפאניקה של "מה זה היה לכל הרוחות?? למי אכפת, זה היה כיף, איך עושים את זה שוב?" חכי לתשובות הבנות - הן בטח יהיו מפורטות יותר + הסברים והדגמות

shirly221

New member
הבעיה היא ש...

...שהיתי חייבת להפסיק כי לא יכולתי להמשיך להרגיש את הטיקים.. זה היה מציק יותר משהיה נעים. לא נבהלתי או משהו אבל לא יכולתי להמשיך..

תסתכלי בשרשור של דיקינוס מאתמול

יש שם כמה דברים שאולי יעזרו/יעודדו/ילמדו אותך

shirly221

New member
אני לא מוצאת.. תשלח קישור!

אנסה לעבוד על עצמי היום.. ולדווח מחר:)

הזוייה

New member
זה באמת לא בסדר

דבר ראשון גשי מהר לעזרא המוסכניק שיחליף לך את הדגדגן (הוא פתוח בין 09:00-16:00 כל יום בצומת המחלף). אין דבר כזה דגדגן מקולקל. את פשוט צריכה הוראות הפעלה הדגדגן נוצר בשביל מטרה אחת ויחידה שמתעלמים ממנה בהפגנתיות רבה והיא- ליהנות ממנו. לדגדגן (שבא מהמילה לדגדג ז"א כמו בעליזה בארץ הפלאות יש את הפתקים: "אכול אותי" פה יש לך פתק יומיומי כמו לצחצח שיניים האומר: "דגדגי אותי" וכשזה לא קורה הוא חש עלבון עז). ומכיוון שאת לא רוצה להעליב אותו בראשית נעשה לך אוריינטציה קטנה: לדגדגן יש אלפי עצבובים שברגע הגירוי הם גורמים לכלי הדם שמסביב להתרחב כמו חולצה שנתת לאחותך להלביש והיא בואי נאמר, לא ממש במידה שלך. פעולת ההתרחבות גורמת לפעולת ההתכנסות של כל האיברים באזור (כמו חפלה המונית כולם רוצים להיות קרובים לצלחת הקובות)וכאן נכנסת הפעולה הקוגניטיבית שלך שמתרגמת את כל העקצוצים והגירודים למה שנקרא עונג צרוף או בשפת העם גירוי. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה דגדגנית, למה? כי זה הכי קל ונגיש. משימתך היא שתמשיכי בתרגולים בבית, כשאת יושבת/שוכבת/עומדת, עושה פנלים, באמבטיה עם הטוש, תוך ליטופים מעגליים עדינים על הדגדגן וברגע שאת מרגישה שהגירוי מגיע לרמות שאת לא מכירה תתקבעי על הנגיעות הנ"ל כשלבסוף תגיעי לאורגזמה המיוחדת וגם מצאת לך נוסחה מנצחת, כל זה כמובן באווירה רגועה כשאת לא לחוצה עם מחשבות כגון: כמה יצא לך בפסיכומטרי, או האם נשיא המדינה הוא שרמנטי או דרמטי, ושהפרצוף שלו חלילה לא ייכנס לך לתמונה הארוטית כי את עלולה לקבל ויברציות לא מענגות במיוחד) בהצלחה

daniella1980

New member
לא מדובר רק

במשהו מכני - משפשפים משפשפים ואז הופס.. אורגזמה. למוח ולראש ולסטייט אוף מיינד יש דומיננטיות בכל הדרך לאורגזמה. את לא יכולה סתם לגעת בו ולצפות לפרוץ האורגזמה. את צריכה להיות במוד מסוים - רגועה, חרמנית, מגורה. את צריכה לחשוב על דברים שמגרים אותך מינית, אפילו להריץ תסריטים בראש של אקטים מיניים שעושים לך את זה\אנשים\גברים\נשים שמגרים אותך מינית, ותוך כדי המחשבות לגעת בעצמך בצורה שמסבה לך עונג (וכל זה בהנחה שאת שכובה לך במיטה בנינוחות, הכל שקט בחוץ, את לבדך ואת בריכוז מלא - במין ובעינוג העצמי, לא חושבת על כלום חוץ מעל מין ועל עונג ועל כיף. בטח שלא "נו! מתי היא כבר תבוא! אין לי זמן! אני כבר שעה משפשפת! " או משהו בסגנון). זה לא כפתור הפעלה, אלא כפתור עזר. הגוף שלך צריך להיות מגורה מינית, הראש שלך צריך לחשוב על מין ולהתגרות, הנפש שלך צריכה להיות שלווה רגועה ובעיקר מחורמנת, ואז הנגיעות האלו יגרמו לך עוד יותר גירוי ועוד ועוד ועוד ועוד, ואם תזרמי עם המחשבות ולא תאבדי ריכוז אלא תשקעי במוד המיני הזה, תוכלי לנתב את התחושות לפורקן אליו את מייחלת. זה הכל בראש. בהצלחה

petrovna

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב!
מזל שקראתי קודם את התגובות...

dvr38

New member
שום דבר לא מקולקל, לעשות ולעסות

בעדינות, או לחפש פרטנר מתאים וטוב. זה מזכיר לי בדיחה אבל לא לפורום

shirly221

New member
../images/Emo26.gifניסיתי ועיסיתי אבל!!!

הגעתי למצב שאני לא יכלה להמשיך מרוב הרעד שהיה לי ברגליים ובחלק התחתון של הגוף ונאלצתי להפסיק לפני האורגזמה כי פשוט לא יכולתי לעמוד בזה.. מה עושים? ואיך מרגישים כשגומרים ויש אורגזמה?

איל גופ

New member
2 עצות לי אליך :

א. כנסי למקלחת , כווני את הטוש לדגדגן ותראי אם זה עושה לך משהו. יש בנות שגומרות מזה. אני באופן אישי - לא אוהבת. ב. קני לך רוקט פוקט. נסי פעם פעמיים , לדעתי קשה שלא לגמור איתו....

למעלה