בשם יעל!!!

לא להגיב. ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

פשוט לא להגיב. רבנו על זה מספיק במירק, ולא צריך להתעקש בכוח לפתוח על זה ריב בפורום, גל.

HuGo Hell

New member
גל... ../images/Emo1.gif

את המפגש אצל הארנב לא היה אפשר להזיז ביחוד שהיה הפרש של שבוע עד שאתה ויעל תחזרו. שניכם הייתם בחו"ל. פה זה בידיוק ביום שיעל חוזרת, היא שאלה אותי אם לעשות מפגש סרט גדול אחרי שהיא חוזרת, ספרתי לה על המפגש הזה והיא אמרה: מניאקים. התקשרתי אליה אמרתי לה שאני אנסה להזיז בשבילה. ההבדל הוא: שאני בסה"כ מבקש לדחות ביום אחד. או יותר נכון יעל. אז מה הבעיה? רק בגלל שזה יום טיפשי? -_- אבל שיהיה. תעשו מה שבא לכם, אני גם ככה לא בא.

Charmed 4ever.

New member
זה לא יום טיפשי |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

זה ט"ו באב. יום האהבה העברי. הרעיון הוא להיות עם חברים שאוהבים ביום הזה. לי אין חבר - אני רוצה לעשות משהו במקום לרבוץ בבית ולהתלונן שאני שונאת ימי אהבה. עושים מפגש ביום הזה כי זה מועד בלוח השנה העברי שאמורים לחגוג. אין בזה שום מניע של "לעשות דווקא ליולי". היא יודעת את זה בדיוק כמו שאני יודעת את זה. אני בטוחה שה"מניאקים" זה רק כי זה בדיוק ביום שהיא חוזרת והיא עדיין לא יכולה לבוא, אבל אני בטוחה גם שהיא תבין למה התאריך המסויים הזה צריך להיות התאריך של המפגש. נגמר הסיפור, אין על מה להתווכח, ואת ההודעה שכתבת לגל מתחתיי אני מציעה שתמחוק ותדון עליה איתו לבד ולא כאן על מסך הפורום.

למעלה