בקשר למפגש!!!

Charmed Gal

New member
../images/Emo26.gifבקשר למפגש!!!../images/Emo36.gif

מה אתם אומרים ב-22 לאוגוסט, קניון איילון, שעה 1 בערך??? ובבקשה תגיבו!!!

Woogyman

New member
אבל למה תמיד אותו מקום?

לא אמרנו על עזריאלי? אני לא אומר שאני 100% בא, אבל יש סיכוי הרבה יותר טוב שאני אגיע אם זה בעזריאלי.

Charmed Gal

New member
תשובות...

אני לא יכול לפני זה ואופל תהיה בעכו לפני זה, וזה טוב לכולם! והזזנו לאיילון כי יש מליון התרעות על פיגועים ויותר בטוח באיילון!!!!

Charmed Gal

New member
היו פה הרבה שאמרו.....

שהם לא יבואו אם זה באזריעלי, וגם ההורים שלי לא יתנו לי לבוא...

1Shir

New member
דווקא סם צודק.

יותר הוגן לעשות מפגש שני (או שלישי) במקום אחר כדי לתת צ´אנס לכולם להגיע.

Charmed Gal

New member
דווקא בגלל שזה סוף החופש...

ובטח מפגש אחרון להרבה זמן, כדאי שיהיה במקון לא כזה כי הרבה כמוני לא יבואו לשם כי לא ירשו לנו, היום אמרו שיש התרעה על 60 פיגועים!!! ואם יעשו איפשהו זה יהיה בעזריאלחי ולא איילון... ותמיד עשיתם שמה, דווקא הפעם שאני יזמתי את המפגש כדאי שאני סוף סוף אוכל להגיע תודות לכם אני לא אגיע... אם זה בעזריאלי 100% אני לא אגיע... איילון 90% מגיע!

Charmed Gal

New member
אוקיי אז ככה...

המפגש ב-22 באילון בעשה 1 כנראה... מי שרוצה לבוא ובא שיכתוב פה.. רוצים בעזריאלי תארגנו מפגש אחר! אני מקווה שתבואו!!!

P3H2O

New member
סליחה???

אני יזמתי את המפגש אבל לא חשוב. בכל מקרה יש חלק שבאים לאיילון וחלק לעזיראלי איילון אני לא יכול להגיע כי ההורים שלי לעולם לא יתנו לי עזיראלי כן כי הייתי שם הרבה פעימם, אני מכיר את הדרך וזה יותר נגיש. מה גם שעזריאלי באמת שמור כמו בסיס צבאי והוא גדול כך שגם אם יהיה פיגוע בצד השני של הקניון אתה לא תשמע פיצוץ.(טוב עכשיו אני מגזים אבל הבנתם את הפואנטה), חוץ מזה שחוץ מהוגו וממך אף אחד לא אמר שהוא לא יכול בעזריאלי, אופל אמרה שהיא תהיה בעכו אבל שאין לה בעיה עם המקום. אז אני מקווה שתגיעו אבל איך שאני רואה את זה ולפי מה שהבנתי גם אחרים אז המפגש נשאר בעזיראלי. עכשיו אתם צריכים לקבוע תאריך אז תקבעו ועדיף שלא יהיה בסוף החופש אלא בתחילת אוגוסט.

Ophel McNeil

New member
אני באה, אני באה.

וגם עזריאלי וגם איילון טובים לי באותה מידה.

Charmed Gal

New member
סליחה!?

אני יזמתי את המפגש בצ´אט!!! אתה זה שפתח הודעה בפורום אחרי שכולנו היינו בצ´אט ,ובצ´אט אני הצעתי לעשות מפגש!!!!! ועכשיו שזה בתחלית אוגוסט ובקניון עזריאלי 100% שאני לא בא! וזה גם המפגש האחרון בטח כי זה סוף החופש, ובאמצע השנה אין צ´אנס אחד שבעולם שאני אגיע לאיזשהו מפגש... גם מוזר שעד עכשיו כולם יכלו בממפגשים הקודמים באיילון פתאם אף אחד לא יכול שמה חוץ ממני ואופל! ואם יש צ´אנס קטן שאני אוכל להגיע למפגש זה חייב להיות לפני ה-11 לחודש כי ב-13 ההורים שלי טסים ואז אני בטוח לא אגיע שהם בחו"ל..

HuGo Hell

New member
גל אני ממש מצטער אבל..

אם אני בא, אבא שלי מביא אותי רק לקניון עזריאלי... ואיתמר יזם, אבל לא חשוב..

1Shir

New member
גל, מה כבר ההבדל בין 2 הקניונים?

פיגוע יכול להיות כאן וכאן באותה המידה. אתה מתיחס לשניהם בהבדל כזה גדול כאילו האחד הוא שדה קרב והשני הוא מקום שקט וקטן... חוץ מזה, למה שלא תגיע אם ההורים שלך בחו"ל? ככה הם לא יוכלו "להרשות" או "לא להרשות" לך להגיע. לי ממש לא משנה, 2 הקניונים לא מאוד רחוקים זה מזה. פשוט יש אנשים שגרים יותר דרומה (כמו סם ואתי ועוד אנשים) ובשבילם עזריאלי זה קו אוטובוס אחד ואיילון זה כבר 2 אוטובוסים אז למה להקשות עליהם? לכל מי שגר בשרון זה אותו מרחק ואין הבדל.

Charmed Gal

New member
וחוץ מזה...

המפגש לא רק שלי,של אופל,של סם,הוגו,ושיר אלה של כולם! אני אופל והוגו מוכנים באיילון, אופל והוגו מוכנים בשתיהם אבל אם הבנתי נכון מהם היום שדירנו הם מסכימים דווקא באילון כדאי שגם אני אוכל להגיע שיר איתמר וסם מעדיפים בעזריאלי! 3 על 3. יש עוד המון אחרים שיבואו למפגש אז תכתבו פה איפה אתם מעדיפים איילון או עזריאלי!?

Charmed Gal

New member
אני אגיד לך מה ההבדל...

אני גר בצפון, ומה לעשות לי אין הורים נחמדים כמו שלכם, ההורים שלי לא מוכנים שאני אסע בתחבורה ציבורית! ואמא שלי לא מוכנה שאני אסע לתלת אביב בתחבורה ציבורית שהיא בחו"ל!!! ואני לא יכול פשוט לנסוע והיא לא תדע!!!! חוץ מזה אם אני אבוא זה אומר שאני אהיה אצל חבר שלי שגר בתל אביב ואמא שלא לא מרשה ללכת לעזריאלי, כי למקרה ולא שמעתם זה הקניון שהכי רוצים לעשות בו עכשיו פיגוע!!! ולמקרה ולא שמעתם היום הודיעו בחדשות שיש התרעות על 60 (!!!) פיגועים באיזור המרכז!!! ואני כן יזמתי את המפגש, אבל זה כבר לא ממש משנה כי אתם במילא מוציאים את החשק לפגוש אתכם. היחידים שאני רוצה כבר לפגוש פה זה אופל סייבר וליאל(שאני ממש לא שונא!!!), כי כל השאר פשוט כל כך נחמדים, הם לא יטרחו לקחת עוד קו כדי שיותר אנשים יגיעו!

Prue Lover

New member
../images/Emo10.gifמה אני עשיתי לך?!

אני מרגיש ממש פגוע! סתם בצחוק...

P3H2O

New member
קדוש מעונה!! ממש!

שמע אני לא יודע להגיע לאיילון אני יודע להגיע לעזריאלי יותר נוח בעזיראלי יותר יפה יותר גדול ויותר מוגן לפי מה שהבנתי המרחק בין עזריאלי לאיילון לא כל כך גדול ועזירלי יותר מאובטח. ותבין, אם הם רוצים לעשות פיגוע זה לא אומר שהם יכולים, זה לא אומר שזה יהיה מתי שאנחנו נהיה שם וזה לא אומר שהם לא יתפסו. אז תרגע ותרגיע. האנשים בפורום הזה נותנים לעצמם את הזכות לצעוק ולכעוס על אחרים, אז מצטער שאני לא רוצה לאיילון פשוט אני לא יכול ולא יודע איך להגיע ולא רוצה להתקע באמצע ת"א טז אם אתה מראה את זה ככה אז זה או אתה או אני ואני מעדיף אותי. מה גם שקבענו בעזריאלי וכולם יכולים שם חוץ ממך באיילון לא כולם יכולים רק אתה, הוגו ואופל. ורק שתדע לך שבאיילון הייתם פעם שעברה אז אתם מכירים ויודעים וזה לא כיף , לפי מה שהבנתי יש הרבה אנשים שלא היו בעזריאלי והם רוצים להיות ועזריאלי זה לא קניון שאנשים יכולים להיות שם מתי שבא להם כי הוא רחוק והם מעדיפים לראות את שניהם. אז תראה גל, אני מאוד מקווה שתבוא, פשוט הגזמת, מפגש שעבר לא יכולתי לבוא ואף אחד לא טרח להזיז אותו בשביל מישהוא אחד, עכשיו זה גם לא יהיה ככה. אז כולם תבואו ותקבעו תאריך, ןתנסו לפני ה 11 בשביל שגם גל יוכל לבוא.

למעלה