קדוש מעונה!! ממש!
שמע אני לא יודע להגיע לאיילון אני יודע להגיע לעזריאלי יותר נוח בעזיראלי יותר יפה יותר גדול ויותר מוגן לפי מה שהבנתי המרחק בין עזריאלי לאיילון לא כל כך גדול ועזירלי יותר מאובטח. ותבין, אם הם רוצים לעשות פיגוע זה לא אומר שהם יכולים, זה לא אומר שזה יהיה מתי שאנחנו נהיה שם וזה לא אומר שהם לא יתפסו. אז תרגע ותרגיע. האנשים בפורום הזה נותנים לעצמם את הזכות לצעוק ולכעוס על אחרים, אז מצטער שאני לא רוצה לאיילון פשוט אני לא יכול ולא יודע איך להגיע ולא רוצה להתקע באמצע ת"א טז אם אתה מראה את זה ככה אז זה או אתה או אני ואני מעדיף אותי. מה גם שקבענו בעזריאלי וכולם יכולים שם חוץ ממך באיילון לא כולם יכולים רק אתה, הוגו ואופל. ורק שתדע לך שבאיילון הייתם פעם שעברה אז אתם מכירים ויודעים וזה לא כיף , לפי מה שהבנתי יש הרבה אנשים שלא היו בעזריאלי והם רוצים להיות ועזריאלי זה לא קניון שאנשים יכולים להיות שם מתי שבא להם כי הוא רחוק והם מעדיפים לראות את שניהם. אז תראה גל, אני מאוד מקווה שתבוא, פשוט הגזמת, מפגש שעבר לא יכולתי לבוא ואף אחד לא טרח להזיז אותו בשביל מישהוא אחד, עכשיו זה גם לא יהיה ככה. אז כולם תבואו ותקבעו תאריך, ןתנסו לפני ה 11 בשביל שגם גל יוכל לבוא.